maşşallah sübhanallah 59 tane hamişimiz mi var demek allah esirgesin hepsini inş
maşallah maşallah kızlar ne bereketli topiğimiz var 59 tane hamişimiz mi var şimdi allah arttırsın ne güzel yaa 2010 daha baştan bereketli bi yıl olucak galiba nüfus açısından:))))))) bu arada herkese günaydın gününüz güzel olsun.. sıkıntısız.. (inş. benimde)
kızlar ya göbüşleriniz ne durumda benimki aldı başını gidiyo korkuyorum ocak annelerinde bi kız 13 haftalık bebeğimi karnımdaki ödem yüzünden aldılar ense kalınlığı da vardı falan yazmış bi korktum ta benimde böyle büyüyünce karnım.. kilo almadım ama karnım büyüyoda büyüyo.. rahatsızda ediyo beni taş gibi...4 aylık gibiyim şimdiden normal mi ya salı günü dr gidicem korkuyorum valla ..
Günaydın kızlar...
Bu arada bebeği kova burcu olacaklar bence sevinmeli. En zeki burçlardan biridir kova ve her zaman mantığıyla hareket eder. (ve benim gibi duygusal bi yengeçle hiç anlaşamaz:kedi:)
Kızlar birşey soracağım ben :) Şimdi mesela nane zararlı ya hamilelikte.Roka maydanoz.Bunlarda zararlı mıdır??
azı karar, çoğu zarar canım her şeyin.
oturup tabak dolusu maydonoz yersen.. zararlı tabi.
ama yemek içinde falan yersen sorun yok. çok pimpirik olmamak lazım :)
FikireviMerhaba canım.Ben de tiksinme de yok.herşeyi rahatlıkla yiyiyorum.Kabızlık sorunum da yok.Sadece karnımda acaip bir şişme oluyor ki bu da normaldir herhalde.Bir de folik asit içtiğimden dolayı da sanıyorum şişkinliğim.
kızlaaarrrr.. şubat annelerinin de göbüş şovu başladııııı
açtım topiğimizi... çekin çekin ekleyin bakalım göbüşlerinizi :)
Yalelcim merhaba ;
Kız daha erken değilmi göbek varmı sizde ?
Yine bi hışımda yazdıklarımı son satıra attın :) yine kimsecikler okumuyacak yazdıklarımı :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 yalelcim nasılbi tespit yapmışsın kız öyle.. haziran-temmuz-ağustos ta şeydilmiyomu.. o zzman bizde bi sorun var :))) hahaha... benim kız temmuz sonunda kalmıştı.. bize sıcak vurmamış olsa gerek o zamanlar.. yada yeni evliliğin verdiği şeyle :kedi: kaydirigubbakcemile3
güzeldi ama hhaha... beni güldürdün ya allah da seni güldürsün...
Benim bizzat kendi göbeğim vardı zaten minik. Uzun bir süre daha bebek göbeğini farkedemem herhalde
Slm en şirin şubat anneleri , a.s.
Herkese günaydın diyorum benm için gün yeni aydı çünkü :) .Geçmişi okumaya çalıştım ama herbirinize bişeyler yazmaya kalsam aksama kadar yazar dururum heralde. Bi arkadasımız burçundan bahsetmişiz bebeklerimizin benim bebeğimde kova olacakmısHani bi söz vardırya sevmediğin ot dibinde bitermiş diye aynen öyle heralde. Çünkü kova insanını pek sevmezdim. Belki aranızda kova burcu olanlar vardır . Onlardan şimdiden özür diliyorum benm ki sadece gördüklerimden dolayı .
Çünkü eski erkek arkadasım kova burcundan dı çok yönlü kişilik leri vardır, ve onları anlamak zordur.
Neyse sonucta evladımız .
İsim konusuna gelince ben liste yapmaya başladım bile hoşuma gidenleri anlamları ile birlikte yazıyorum
Sonra içinden secerim artık.Fikir olsun isterseniz isimleri size deyazarım:)
Liste ye tahmini dogum tarihim 6 şubat
yaş 23 2 hafta sonrada kontrolüm var :) onlarıda eklermisiniz canm ?
kıslar bulantıları olnalara bir tavsiyede bulunacagım.
Ben çünkü hiç bişey yiyemiyordum devalmu kusuyordum ve artık kan kusmaya baslmamıştım . Doktorum bulantı ilacı verdi ve küçük tavsiyelerde bulundu. Sabah yataktan kalkarken acele kalkmayın yavas yavas yatak ta döne döne kalkın, ve basucunuzda kraker bulundurun.Bir iki tane atıştırın.Katı şeyler tüketin simit , kraker , ekmek arası gibi .İçinizi bulandıran şeylerden uzak durun .Yemek kokularından tiksiniyorsanız yemek yapmayın.Eşiniz , anneniz, kayınvalideniz , size yardımcı olsun . Kokusuz seyler tüketmeye calışın .Meyve gibi . En önemlisi az az ama sık sık yemek yiyin.Bir simiti bir oturuşta yemek yerine yanına bir ayran ile onu 3 defada yada 4 defada tketmek sizin mide bulantılarınıza aza indirecektir. Deneyin görün. Ben bi kaç gündür şükür olsun ki cok iyiyim. Midenizi ne ne çok boş , ne çok dolu tutmayın.Benden size tavsiye kuşlarım a.s.
haklısın valla.. sıcaktan insan kendi sıcaklığını çekemiyo demi ama :roflol:
ama biz yine o istisnalardan olmak için şeytmeye çalışıyoz.. napalım bebişiçin sıcak-soğuk tın artık... durmak yok yola devam demi yaa... benim kızıma bide sizin veletlere kardeş yetiştirmeye çalışıyoz heralde :1rolleyes:
yalelcim.. hayırlı olsun topiğin canımm...opuyorumnanaktan maşallah nazar değmesin annesi göbişine ve bebişine ...hadi kızlarr dökülün bakalım.. ekleyin göbişleri... ben de bakayım.. kız ben eklesem korkarsınız..şimdiden bayaca olduğu için.. hamile kalınca öyle bi göbiş gösterme durumum nasılolur bilemiyorum valla :))))
haklısın valla.. sıcaktan insan kendi sıcaklığını çekemiyo demi ama :roflol:
ama biz yine o istisnalardan olmak için şeytmeye çalışıyoz.. napalım bebişiçin sıcak-soğuk tın artık... durmak yok yola devam demi yaa... benim kızıma bide sizin veletlere kardeş yetiştirmeye çalışıyoz heralde :1rolleyes:
Yalelcim bak işte ben bu yazdıklarımdan bahsediyorum :) Yine attın yani bi hışımda kaydirigubbakcemile3
Okadar yararlı bilgiler vermeye calıştım arkadaslarımıza ama yok bu benm kaderim sanırım okadar yazıyorum bi bakıyorum arka sayfada kalıvermiş kaydirigubbakcemile3 sonra da kimsecikleri görmüo
Bulbulcum sagol cicim dert ettiğimden deil ölesine takılıyorum işte :)
Kızlar aranızda catlaklar için bişey kullanmaya baslayan varmı ? Hamilelik sırasında özel bi bakım yapan varmı yüzümüze , bacaklarımıza , göbüşümüze, göğüslerimize ?
Ben henüz hiç bişeye baslamadım.Hamilelikten önce sürdüğüm seyleride bıraktım bebeğe zararı olablir diye ? Doktoruma danışıp ona göre kullanıcam inşallah
:) ay çok özür dilerim hakkatten.. bilmeden oldu :)
ama napıyım.. senin de kaderin bu :)
bundan sonra, hep yeni bi sayfaya geçince, bi dönüp bakıcam önceki sayfanın en altına :)
canım benim ya.. kıyamam... üşenmeyip yeniden yazdığın için teşekkürler. iyi oldu bu azar zar yeme bilgisi.
şahsen ben, bi oturup yiyorum.. şişene kadar.. nefes alacak yerim kalmıyor... sonra da midem kaynıyor, bulanıyor.. offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?