2010 Şubat Anneleri

tünaydın güzel minnoşların güzel annişleri..
nasıllarız bakalım bugün? :)
hayırlı cumalar hepimize... allahım mübarek günün hürmetine, tüm melekleri ve onları taşıyan annişleri, ailelerini sağlıkla korusun kollasın... amiiinnnn

maşşallah sübhanallah 59 tane hamişimiz mi var demek allah esirgesin hepsini inş

selamlar naber ebrucum.. karşılaşmıyor muyuz biz bugünlerde.. bana mı öyle geliyor :) nasılsınız bakalım annesi?

baharda, milletin çiftleşip çoğalacağı tutuyor heralde :)
ben birkaç senedir yaz döneminde dikkat ediyorum - özellikle sonbaharda falan... ortalık koca göbeklilerle dolu oluyordu.. bu sene de öyle olacak muhtemelen. hiç şaşmaz :)
e sonuçta hepsi de aralık-ocak-şubat-mart gibi doğururlar :)

genelde yaz sıcaklarında eşler pek sık şeyetmezler sanırım ... :)) dolayısıyla da haziran-temmuz-ağustos aylarında döllenen gebelik az olur :)
bunlar son yıllarda dikkatimi çekiyor :)

ekliyim mi fotoğrafını :) almış başını giden göbüş nasıl oluyormuş bi gör istersen :)

Günaydın kızlar...
Bu arada bebeği kova burcu olacaklar bence sevinmeli. En zeki burçlardan biridir kova ve her zaman mantığıyla hareket eder. (ve benim gibi duygusal bi yengeçle hiç anlaşamaz:kedi:)

ahh teyzesi.. ağzın bal yesin..
benimki vaktiyle doğarsa.. nasipse kova olacak :) ocak sonu.. az bi ihtimalle şubat başı...

maşallah şekerim... ben de öyleydim.. hatta dalga geçiyordum kendimle.. adam iflas edecek benim gırtlağımdan.. diye :) şimdi hafif hafif azaldı yemem içmem..

kızlaaarrrr.. şubat annelerinin de göbüş şovu başladııııı

açtım topiğimizi... çekin çekin ekleyin bakalım göbüşlerinizi :)

kızlaaarrrr.. şubat annelerinin de göbüş şovu başladııııı

açtım topiğimizi... çekin çekin ekleyin bakalım göbüşlerinizi :)

Yalelcim merhaba ;
Kız daha erken değilmi göbek varmı sizde ?
Yine bi hışımda yazdıklarımı son satıra attın :) yine kimsecikler okumuyacak yazdıklarımı :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 yalelcim nasılbi tespit yapmışsın kız öyle.. haziran-temmuz-ağustos ta şeydilmiyomu.. o zzman bizde bi sorun var :))) hahaha... benim kız temmuz sonunda kalmıştı.. bize sıcak vurmamış olsa gerek o zamanlar.. yada yeni evliliğin verdiği şeyle :kedi: kaydirigubbakcemile3

güzeldi ama hhaha... beni güldürdün ya allah da seni güldürsün...

Benim bizzat kendi göbeğim vardı zaten minik. Uzun bir süre daha bebek göbeğini farkedemem herhalde

Yalelcim merhaba ;
Kız daha erken değilmi göbek varmı sizde ?
Yine bi hışımda yazdıklarımı son satıra attın :) yine kimsecikler okumuyacak yazdıklarımı :dilcikar:

atmadım kızım, burda işte :) okuduk cevapladık alla allaa :))))

teyzoş, siz istisnaymışsınız.. dediğin gibi, yeni evliliğin verdiği şeylen demekki... olmuş o aktivite :)
şeyediliyor da.. az yani o aylarda.. zaten sıcak hava...
öyle değil mi yaaaa :)

Benim bizzat kendi göbeğim vardı zaten minik. Uzun bir süre daha bebek göbeğini farkedemem herhalde

bende de azıcık vardı.. bu hafta bebek göbeği çıktı bulbul :) 9. haftadayız biz.. tanıştık göbüşle...

yalelcim.. hayırlı olsun topiğin canımm...opuyorumnanaktan maşallah nazar değmesin annesi göbişine ve bebişine ... hadi kızlarr dökülün bakalım.. ekleyin göbişleri... ben de bakayım.. kız ben eklesem korkarsınız..şimdiden bayaca olduğu için.. hamile kalınca öyle bi göbiş gösterme durumum nasılolur bilemiyorum valla :))))

haklısın valla.. sıcaktan insan kendi sıcaklığını çekemiyo demi ama :roflol:

ama biz yine o istisnalardan olmak için şeytmeye çalışıyoz.. napalım bebişiçin sıcak-soğuk tın artık... durmak yok yola devam demi yaa... benim kızıma bide sizin veletlere kardeş yetiştirmeye çalışıyoz heralde :1rolleyes:

Yalelcim bak işte ben bu yazdıklarımdan bahsediyorum :) Yine attın yani bi hışımda kaydirigubbakcemile3
Okadar yararlı bilgiler vermeye calıştım arkadaslarımıza ama yok bu benm kaderim sanırım okadar yazıyorum bi bakıyorum arka sayfada kalıvermiş kaydirigubbakcemile3 sonra da kimsecikleri görmüo

Ama biz zaten kendi yazdığımızdan sonra gelen yazıları okuyoruz. Dert etme bunu shine

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Allah seni kaydirigubbakcemile3 beni cok güldürdün allahta seni güldürsün alemsin yaa:roflol::roflol:

korkmayız ... sene bir koskoca fıstık var o göbüşten çıkmış olan...

amaca giden yolda engel olmaz!! sıcak-soğuk farketmez..
durmak yok, çalışmaya devam :)

bu arada bişey dicem. eğer kızın da yaz aylarında döllendiyse.. hangi aysa artık.. dikkat et, bu sene de o ayda hamile kalabilirsin.
bana bunu doktorum söylemişti.

benim ilk gebeliğim geçen sene mayıstaydı. diğeri aralıktaydı.
ikisi de düştü.
aralıktan sonra uğraştık didindik... doktorumuz dediki, bekleyin mayısta gelecek sizinki..
ve öyle de oldu hakkaten.
allah tamamına erdirirse, 9 haftalık oldu bile.

Bulbulcum sagol cicim dert ettiğimden deil ölesine takılıyorum işte :)
Kızlar aranızda catlaklar için bişey kullanmaya baslayan varmı ? Hamilelik sırasında özel bi bakım yapan varmı yüzümüze , bacaklarımıza , göbüşümüze, göğüslerimize ?
Ben henüz hiç bişeye baslamadım.Hamilelikten önce sürdüğüm seyleride bıraktım bebeğe zararı olablir diye ? Doktoruma danışıp ona göre kullanıcam inşallah

:) ay çok özür dilerim hakkatten.. bilmeden oldu :)
ama napıyım.. senin de kaderin bu :)
bundan sonra, hep yeni bi sayfaya geçince, bi dönüp bakıcam önceki sayfanın en altına :)
canım benim ya.. kıyamam... üşenmeyip yeniden yazdığın için teşekkürler. iyi oldu bu azar zar yeme bilgisi.
şahsen ben, bi oturup yiyorum.. şişene kadar.. nefes alacak yerim kalmıyor... sonra da midem kaynıyor, bulanıyor.. offf offf

ben de doktora danışayım diye bekliyorum.
aynen yüz bakımı-maskelerim falan.. hepsini bıraktım..
aloe veralı bi üründü benimki.. aloe vera zararlıymış diye, attım hepsini gittiler.
ööle durup bekliyorum..
doktor ne derse o :)

Yalelcim özür dilemene gerek yok canm olabilir bunlar dogal seyler ben sakayla karısık azdıklarımın geride kaldıgını belirtiyorum işte :)

ahh canmm inşallah.. :Saruboceq: zaten ben bugünlerde bi şekilde adet olucam ,inş. sonrada klomene başlıcam ..ve temmuz ortaları veya sonu yumurtlama zamanıma denk gelmesi gerekiyo yaptığım istatistiklere göre :))) inş. o zaman kalır..:Saruboceq: kızımda temmuz sonunda kalmıştı.. tabi 2002 de ama olsun.. 7 yıl sonra da olsa.. bakalım eşimde aynı şeyi söylüyo.. sen de öyle dedin.. ay inşallah.. bi tane daha boğa gelir eve ama napalım artık.. siz şubat ben mayıs.. ama bu kez nisan olur.. benim kız gecikmeli gelmişti.. suyu azalmaya başlamasa daha almıcaklardı ya neyse.. sezeryan olcağı için erken alınırsanisana yetiştiririz :))) olsun da ..

yalelciğim döktürmüşsün yine walla gülmekten karnım ağrıdı,
bebeg sen sıcak mıcak boşver cnm olmazsa klima falan alın edamızla bizim bebişlere kardeş gelsin
yalel cnm topiğin hayırlı olsun ben de bi bakayım nerdeymiş bu topik

bizim kızların sesi çıkmaz oldu yaa ( nerde bunlar:uhm:

Kızlar bır doktorun sıtesınde okudum gÜneŞlenmeyın 3 aya kadar dıyordu
sız ne dersınız? Doktoru bÖyle bır uyarıda bulanan var mı?
GerÇı baŞka hıÇbır yerde yoktu ama
yınede sorayım dedım
bende haftasonu bır suya gıreyım dıyordum
benım Çocukta denıze aŞerıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…