2010 Şubat Anneleri

Yalelcim özür dilemene gerek yok canm olabilir bunlar dogal seyler ben sakayla karısık azdıklarımın geride kaldıgını belirtiyorum işte :)

biliyorum :) sositososito

bak ben de mayıs doğumluyum.
annem de evlenmiş haziranda... ilk evlilik şeysi ile işte.. bana hamile kalıvermiş o arada yaz sezonunda..
neyse sen bekleme hiç.. takma kafana.. ben öyle yaptım nisan-mayısta... inanki günümü bile takip etmedim. stres de etkiliyormuş çünkü.
inşallah, bekliyoruz haberini :)
sen bu yaz sıcaklarında çalışmaya devam et :) ben bebiş tatilindeyim...

Çatlak mı:uhm:

hmm.. şok mu oldun :) kaydirigubbakcemile3

fifacım.. klima yok evde ama çözümünü bulduk canım...:kedi: şimdi burdan söylemiiyyiim.. ayıp olur :roflol:

kardeş çalışmaları aralıksız devam etmekte..bi sonuca ulaşıcaz inş en kısa zamanda...

Kızlar size doktorunuz kitapcıklar vermedimi ? Gebelikte beslenme , a' dan z' ye gebelik diye 2 kitapcık verdi bana ? Onların cok yararı oluyor bana .

Önceden biliyordum ama şimdi hiç aklımda yoktu. Hazır değil miyim ben ne?! Bu arada ben sordum benim doktorum sıcak iyi değil dedi. Sabah 10'dan önce kısa süreli olmak kaydıyla güneşlenilebilirmiş. Bi de akşam 5'ten sonra. Güneş ve sıcak bize iyi gelmezmiş. Bu saatler arasında da odadan dışarı adımını atma dedi.

menhaba arkadaşlar.bugunlerde biraz dinlenerekgeçirdim.bir kaç gun üzücü geçti bizim için 2-3 gün kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim.moralim bozuktu sürekli dinlenerek geçirdim.çok şükür bugun kanamam durdu bebekte iyi derin bir nefes aldık ama doktor yinede dikkatli ol dedi.sizler nasılsınız herşey yolunda degilmi

hahahehehhahaha... ayy yalell... valla sen adamı öldürürsün.. gülmekten ama yaa.... karnım ağrıdı inan.. bülbüle şok mu oldun dediğin an benim bittiğim andır...

kızlarr ben testte pozitifi gördüğüm an zararının olmadığını düşündüğüm bebe yağıyla yağlattım göbişimi bi güzel kocacıma.. ama heryerim çatlak dolu.. eğer siz kesin bi çözümünü bulursanız bana da bi yazıverin.. ilerde lazım olursa fln.. aramıyiimm :))))) gerçi zaten bolca var accık daha olsa arada kaynar gider ya neyse...

papatya geçmiş lsun cnm, dikkat et kendine, meleğin şaka yapmış sana annesi bu şubat bebişleri zaten pek bi şakacılar ,

gecmis olsun cnm, aman dinlenmeye devam et sen eger ki imkanin varsa..

Büyük geçmüş olsun canm . Çok dikkat et kendine bol bol dinlen , ayakların yukarıya dik. Hiç bir iş yapma. Bebişe de bişi olmamış alaha şükür . Allah korumuş canm.Tekrar geçmiş olsun .

maalesef canlarım dinlenme imkanı buldukça dinleniyorum ama benim bir minigim daha var onunla zor oluyor.şimdi uyuyurda öyle geldim

hazel ve eymen.. Allah'tan esim isim isini bana birakti cok abes bir isim olmadikca birsey demiyor..gerci en zoru isim secmek, sizin gibi rahat degiliz. ingilizce okunusunu anlamini kolayligin

i falan dusunmek zorundayiz..tuna ismini de cok begeniyordum mesela ama ton baligi demek ingilizcede,, okadar cok isim elemek zorunda kaldik ki oyuzden..

yalel duydum kı sen lıste yapıyomussun benım de sabah aklımdan gecıyordu kaydirigubbakcemile3 rıca etsem benı de eklermısın?
SAT 27 nısan
YAS 21
KILO 57
BEBISIN GELIS TARIHI 2 Şubat ınsallah :asigim
:

papatya.. geçmiş olsun.. bebeğine söyle bi daha şaka yapmasın cnm.. korkutmuş sizi accık ama bi daha olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…