Çatlak mı:uhm:
Yalelcim özür dilemene gerek yok canm olabilir bunlar dogal seyler ben sakayla karısık azdıklarımın geride kaldıgını belirtiyorum işte :)
ahh canmm inşallah.. :Saruboceq: zaten ben bugünlerde bi şekilde adet olucam ,inş. sonrada klomene başlıcam ..ve temmuz ortaları veya sonu yumurtlama zamanıma denk gelmesi gerekiyo yaptığım istatistiklere göre :))) inş. o zaman kalır..:Saruboceq: kızımda temmuz sonunda kalmıştı.. tabi 2002 de ama olsun.. 7 yıl sonra da olsa.. bakalım eşimde aynı şeyi söylüyo.. sen de öyle dedin.. ay inşallah.. bi tane daha boğa gelir eve ama napalım artık.. siz şubat ben mayıs.. ama bu kez nisan olur.. benim kız gecikmeli gelmişti.. suyu azalmaya başlamasa daha almıcaklardı ya neyse.. sezeryan olcağı için erken alınırsanisana yetiştiririz :))) olsun da ..
Çatlak mı:uhm:
menhaba arkadaşlar.bugunlerde biraz dinlenerekgeçirdim.bir kaç gun üzücü geçti bizim için 2-3 gün kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim.moralim bozuktu sürekli dinlenerek geçirdim.çok şükür bugun kanamam durdu bebekte iyi derin bir nefes aldık ama doktor yinede dikkatli ol dedi.sizler nasılsınız herşey yolunda degilmi
menhaba arkadaşlar.bugunlerde biraz dinlenerekgeçirdim.bir kaç gun üzücü geçti bizim için 2-3 gün kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim.moralim bozuktu sürekli dinlenerek geçirdim.çok şükür bugun kanamam durdu bebekte iyi derin bir nefes aldık ama doktor yinede dikkatli ol dedi.sizler nasılsınız herşey yolunda degilmi
Hayırlı cumalar arkadaşlar..
eee xdaisyx neymiş isimler? gizli mi tutuyorsun yoksa, merak ettim şimdi bak, aşerdim bulduğun isimlere sırnaşık şey, paylaşır mısın bizimle hihoyyyt
İsim konusu gerçekten muamma, biz de hala karar veremedik, ama cinsiyetini öğrendiğimde ismi hazır olsun istiyorum..Allah yardımcımız olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?