2010 Şubat Anneleri

doğum günün kutlu olsun ebrucum bebişinle ve bütün sevdiklerinle beraber daha nice mutlu yıllara inşallah...................

doğum günün kutlu olsun ebruliii. bir dahaki doğum gününü bebişinle birlikte kutlaman dileğiyle...
ben de yarın kalp atışları için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim kızlar.

Slm cici anne adayları ,
CAMDANKALP , EBRULı _59 Doğum günleriniz kutlu olsun .Nice senelere....
Candy cim merhaba beni tanıdınmı ? Kilo almak isteyenlerin topicikinden :)
Canım sen içini ferah tut allahın izniyle hiç bişey olmaz bebişine.
Kasıkta batmaların olması normal canm, doktorum banada bulantılar kasıkta batma göğüste hassasiyet normal demişti .Endişelencek bişey yok canm merak etme.
Diger anneler nasılsınız ?

ebruli doğum günün kutlu olsun cnm, mutluluk huzur ve bebişnle beraber nice senelere

merhaba arkadaşlar bende 2010 şubat annesiyin inşallah allah hepinizin hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza almanızı nasip etsin

madd hoşgeldin cnm, bebişin hayırlı olsun Rabbim kucaklamayı da nasip etsin

ebruli cnm geceden beri midem felaket durumda nete girecek halim yoktu, şimdi biraz daha iyiyim de sizlerde ne var ne yok bi bakayım dedim

madd aramıza hoşgeldin canım allah sağlıcakla tamamlamayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah.........

iyiyim canım genelde akşamları değilde hafta sonları dışarda oluyoz canım ondandır hafta içi genelde gündüz burda oluyorum uyumadığım zamanlarda ama devamlı takip halinde olamıyorum açıp bakıyorum cevap yazan varsa cevaplayıp hemen çıkıyorum çok fazla saatler boyu kalmak istemiyorum bilgisayar başında her ne kadar ayrılamasamda zararlı olduğunu duydum....kapatıp yarım saatte bir açıyorum......öyle işte sende iyisindir inşallah canım çok şükür günlerimiz ilerliyo ya darısı inşallah 40. haftalarımıza hepinize iyi geceler kızlar.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…