kızlar aranızda rahmi ters olan var mı
benim rahmim tersmiş gecen ultrasonda doktor söyledi
doğal anatomik bi yapıymış
ama doktor söyleyene kadar ben kendimde hiç bir gariplik hissetmemiştim
:1shok::1shok: :1shok::1shok:
Canm bi yanlışlık oldu heralde kaydirigubbakcemile3
Benim yaş 32 deil 23 :)
Merhaba, ben de şubat ayında bebeğimle tanışacağım.Bende biraz tedirginlik ve korku var.İnşallah hayırlısı ile bebeğimize kavuşuruz.
kızlar aranızda rahmi ters olan var mı
benim rahmim tersmiş gecen ultrasonda doktor söyledi
doğal anatomik bi yapıymış
ama doktor söyleyene kadar ben kendimde hiç bir gariplik hissetmemiştim
fikirevi cnm önce sitelerin googlede çevirisini yap ordan nereye ne yazacagını ögrendikten sonra normal gir yani yabancı olarak gir yoksa bu tarz hataları veriyo bide o şekilde dene ben öyle yapıyorum genelde
voles cnm allahıma çok şükür ilaçımı içince 1-2 saat iyiyim ama günde 2 den fazlasına dr izin vermiyo ama ben ilacın etkisi geçince tekrar başlıyorum annemde baskı yapıyo kızım miden kötüde olsa yee diyo bebek beslensin diyo kana karışıncaya kadar miden de kalsa yeter diyo ama olmuyo işte kızlar sakız ben bu gün sakızı ilk kez denedim çok şükür rabbime fayda etti annem söylemişti bunu da :)))))))))) sakız çiğne demişti midemi unutturuyo bir müddet iş yerin de pek hoş olmuyo ama ne yapalım
ayy benim kocacım allah razı olsun dar gün göstermesin rabb,im eşime bana yardım ediyo mutfak konusunda ben de önünden geçsem bulanıyom otamatikmen çamaşır makinemde mutfakta ölüyorum geçen bulaşık makinesine bulaşıkları yerleştiriyorum kuskus öldüm sag olsun sen git uzaan ben yaparım dedi benden de güzel temizlemiş maşşallah :))))))))) iş başa döşünce yapıyo önceden de mümkün mü beyimizin mutfaga girmesi kessen girmezdi :))))))))) babalık böyle bişe dememkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?