Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...
bugün benim doğumgünüm babamız bize süpriz bir kahvaltı hazırlamış nefisti...............
Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin opuyorumnanaktan
sağol cnm şükür ben de iyiyim, pzts tekrar kontrolüm var onun heyecanı var üzerimde, geçen sefer ilk kalp atışlarını duyduğumda sanki yavaş gibi gelmişti, inşallah bu sefer daha net duyarız kalp atışını, ve bi sorun çıkmaz inşallah
herkese günaydınn.yarencigim hiç telaşlanma yolculugun bir etkisi olmaz bende kızımda dokuz saat yolculuk yapmıştım hemde iki aylıktım tabi bulantı açısından kötü geçmiyti ama bebişler dayanıklı oluyorlar
Arkadaşlar günaydın.
Doktor amca bize ne zaman tekrar geleceğimizi söylemeyi unuttu. En son 6+6 da gitmiştik. Tekrar ne zaman gidelim.
Slm cici anne adayları ,
CAMDANKALP , EBRULı _59 Doğum günleriniz kutlu olsun .Nice senelere....
Candy cim merhaba beni tanıdınmı ? Kilo almak isteyenlerin topicikinden :)
Canım sen içini ferah tut allahın izniyle hiç bişey olmaz bebişine.
Kasıkta batmaların olması normal canm, doktorum banada bulantılar kasıkta batma göğüste hassasiyet normal demişti .Endişelencek bişey yok canm merak etme.
Diger anneler nasılsınız ?
selam kızlar, dr. dan geldik şimdi bebişimin kalp atışlarını bi kez daha duymanın heyecanı hala üzerimde, geçen sefer biraz zor duyulmuştu ve bu yüzden baya endişelenmiştim, ama şükür bu sefer çok net duydum (maşallah bebişime ), darısı tüm duymayı bekleyenlere inşallah, yallnız düşük riskim devam ediyormuş o yüzden progestana devam ve kendime çok dikkat etmeliymişim,
günaydın kızlar
nasılsınız?
doğum günü olan arkadaşlar bebişlerinizle birlikte mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum
kızlar bende şu yazılarınızın alt kısmında resimler var ya
ondan yapmak istiyorum
bilen biri ayrıntılı anlatabişlir mi?
ben birtürlü beceremedim de
bugun bende gittim doktora kalbinin dinledim bebisimin o kadar guzeldi ki onun sesini duymak 150 atıyor kalbi herseyim cok iyi cıktı hıcbir yasak koymadı doktor teyzesi bize seninkinin kalp atısı ne kadar canımm
cnm onu sormayı unuttum ama 140 sanırım usg nin üzerinde yazıyor sanırım kalp atışıdır
sen kaç haftalıksın cnm biz 7+5 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?