2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrr... özledim sizi valla hee.. sabah uyandığım gibi bilg. açtım.. allahtan çok geçmiş birikmemiş de okuyabildim... umarım herkes iyidir.. bugün bulantısız ve diğer sorunlardan da sorunsuz bir gün diliyorum hepinize.. opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...

bugün benim doğumgünüm babamız bize süpriz bir kahvaltı hazırlamış nefisti...............

kızlar doğum gününüz kutlu olsun.. biraz geç oldu ama haftasonu burda yoktum.. kusuruma bakmayın..nice yıllara...

Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin opuyorumnanaktan

amiinnn....:Saruboceq:

cnmmm.. bugün kontrolün varmş..inşallah hayırlı çook güzel haberlerle dönersin cnım... rabbim yardımcınız olsun... daha küçücük annesi.. hızlanmıştır kalbi şimdi.. merak etme.. sorunsuz bi kontrol olucak ben inanıyorum.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

günaydın kızlar..

camdankalp ve ebruli doğum günleriniz kutlu olsun şekerler..

tatlı cadı ve madd hoşgeldiniz aramıza..

ee neler yaptınız bakalım. biz bu haftasonu memleketlere gittik, bebeğimin ilk memleket ziyareti :) ya aslında giderken bişey olmaz falan dedim ama şimdi içimi korku sardı, toplamda 5 saat yolculuk yaptık, dinlene dinlene gittik, ama bişey olmamıştır inş değil mi? düşük riski falan yok ya o yüzden içim rahat gibi..Rabbim herşeyin en iyisini bilir ama bebeğimin beni bırakacağına hiç imkan vermiyorum sanki, şimdiden aramızda duygusal bir bağ oluşmuş gibi.. Rabbim, meleklerimizi sen koru yarabbim..

Anne adayları hamile oldukları andan itibaren kendilerini bir çok aktiviteden uzak tutmaya çalışır. Oysa bu psikoloji içinde yaşamak hem kendisini hem de bebeğini strese sokmaktadır. Özellikle yolculuk yapmak ya da seyahate çıkmak bu konulardan biridir.

Hamilelikler normal yaşantıda ciddi değişiklikler gerektirmemeli, bu dönemde bir çok kısıtlamalara gidilmemelidir. Burada önemli olan tek şey, sağlıklı ve güvenli yolculuklar için biraz dikkat ve özen göstermektir. Ayrıca yolculuk konusunda anne kendini hazır hissetse de, mutlaka doktoruna danışmalı ve yolculuğu için ondan onay almalıdır. Doktor çıkılacak yolculuğun bebek için ya da sizin için sağlıklı olmayacağını düşünebilir.

...................................

Neyse içim biraz rahatladı, tek doktora sorma kısmını es geçmişim..artık ona da kontrole gittiğimde sorarım,sonraki yolculuklar için..Doktor da düşük riskine karşı, kan tahlillerinde bi anormallik falan varsa, müsade etmiyormuş, onlar da iyi çok şükür..

herkese günaydınn.yarencigim hiç telaşlanma yolculugun bir etkisi olmaz bende kızımda dokuz saat yolculuk yapmıştım hemde iki aylıktım tabi bulantı açısından kötü geçmiyti ama bebişler dayanıklı oluyorlar

Arkadaşlar günaydın.
Doktor amca bize ne zaman tekrar geleceğimizi söylemeyi unuttu. En son 6+6 da gitmiştik. Tekrar ne zaman gidelim.

Son düzenleme:

sağol canım benim, rahatlattın beni..

Arkadaşlar günaydın.
Doktor amca bize ne zaman tekrar geleceğimizi söylemeyi unuttu. En son 6+6 da gitmiştik. Tekrar ne zaman gidelim.

12-13-14. haftalardan birinde 2'li test yapılıyor. Sanırım bundan sonra onun için gitmen gerekir..

merhaba herkese günaydın.ben çok erken uyundıgım için uyuştum bile

cnm benim tanımazmıyım hiç .çok sağol cnm içimi rahatlattınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin nasıl gidiyo cnm

selam kızlar, dr. dan geldik şimdi bebişimin kalp atışlarını bi kez daha duymanın heyecanı hala üzerimde, geçen sefer biraz zor duyulmuştu ve bu yüzden baya endişelenmiştim, ama şükür bu sefer çok net duydum (maşallah bebişime ), darısı tüm duymayı bekleyenlere inşallah, yallnız düşük riskim devam ediyormuş o yüzden progestana devam ve kendime çok dikkat etmeliymişim,

bebğime ney dinletiyorum
dinlerken ben de çok huzurlu oluyorum hem, böylelikle bebeğimde huzurlu oluyor.
hepinize tavsiye ederim..

bugun bende gittim doktora kalbinin dinledim bebisimin o kadar guzeldi ki onun sesini duymak 150 atıyor kalbi herseyim cok iyi cıktı hıcbir yasak koymadı doktor teyzesi bize seninkinin kalp atısı ne kadar canımm

günaydın kızlar
nasılsınız?
doğum günü olan arkadaşlar bebişlerinizle birlikte mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum

kızlar bende şu yazılarınızın alt kısmında resimler var ya
ondan yapmak istiyorum
bilen biri ayrıntılı anlatabişlir mi?
ben birtürlü beceremedim de

ben de aradım aradım bulamadım tam da soracaktım ki benden önce davranmışsın :)

Fifa çok sevindim. Umarım kısa zamanda düşük riskini de atlatırsın. Akpak ben de dün büyük bir kitapçıya gittim. Bir kitap arıyordum; orda yokmuş. Bu esnada kardeşim bir bölüm farketti. Bebeklerin anne karnında müzik dinlemelerinin onlara iyi geldiği araştırmasında kullanan müzikler... Bunları cd yapmışlar. Klasiklerden bazı parçalar vardı onlarda da.

bugun bende gittim doktora kalbinin dinledim bebisimin o kadar guzeldi ki onun sesini duymak 150 atıyor kalbi herseyim cok iyi cıktı hıcbir yasak koymadı doktor teyzesi bize seninkinin kalp atısı ne kadar canımm

cnm onu sormayı unuttum ama 140 sanırım usg nin üzerinde yazıyor sanırım kalp atışıdır
sen kaç haftalıksın cnm biz 7+5 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…