2010 Şubat Anneleri

ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum .. artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama

mafoldumben Çok üzüldüm canım.Umutsuzluğa kapılma canım hemen... Sabırlar versin Allah sana canım,ama inan en ummadık zamanda tatlı bir bebiş tekrardan kapını çalacaktır.Hem de hiç bırakmamak üzere...
:teselli:

günaydın kızlar tatlı cadıcım üzme kendini nolur geçmişler olsun allah sabrını vericek üzülme uzun süre bebek yapmıcamda ne demek bak Allahın gücüne gider sağlıklısın çok şükür bundada bir hayır vardır üzülme eğer anne olmak istiyosan erteleme her acı insanı daha çok büyütüyo sıkılma olurmu?

canım bu benim ikinci düşüğüm beden olarak çok yıprandım artık mafoldumben

tatlıcadı çok üzüldüm canım ya ama herşeyde bi hayır vardır hayatım sağlıklı bir bebek olsaydı düşmezdi kromozomlarda bi sorun vardı demekki kanamam olduğunda dr.um bana sağlıklı olarak yumurtayla sperm birleştiyse ben senin karnına çıkıp zıplasamda bu bebek düşmez demişti.. Allahın takdiri canım inşallah en kısa zamanda başka bi güzellik karnında yaşamaya başlar üzme canım kendini...

desteğiniz için saolun arkadaşlar Allah herkese hayırlısını nasip etsin.. hayatta herşey kader.. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın qerçekten çok kötü mafoldumben

Amin canım yaşatmasın desek de yaşayacak bir kısmımız. ınşallah en kısa zamanda zamanda kendini toparlarsın. Hayat devam ediyor.Sana tüm bunları unutturacak şeker mi şeker bir bebek sana süpriz yapar inşallah... Rabbim herkese hakkında en hayırlısını versin.

selam arkadaşlar bende şubat annesi olucam 6 haftalık hamileyim kulupte çoktandır varım ama hamile olunca buraya yeni geldim

ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum .. artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama

Çok geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versin..Rabbimin imtihanı işte..Yine de hamile kalabildiğin için bile çok şanslısın, hamile bile kalamayan o kadar çok insan varki.. kalbini bozma,,Rabbim birgün kucağına bebeğini verecektir, buna kalpten inan ve iste..tekrar geçiş olsun canım..

selam arkadaşlar bende şubat annesi olucam 6 haftalık hamileyim kulupte çoktandır varım ama hamile olunca buraya yeni geldim

hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlık, hayırlı bebiş nasip etsin..Cümlemize..

İşte ne garip dünya.. bizim topik gibi, biri geliyor biri gidiyor.. biri seviniyor, biri üzülüyor..Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin..

Tatlı cadım ÜzÜlme bırtanem
gerÇı bunu sÖylemek bıle zor yaŞaması dıyeceksın
ama geÇecek bırtanem bende aynı Şeylerı dÜŞÜnÜyordum
bır daha yapmam dıyordum
ama Şımdı bak anne adayıyım zaman herŞeyın ılacı
geÇecek ınan kÖtÜ Şeyler dÜŞÜnme

yeb2004 hoŞgeldın arkadaŞım allah yavrunu saĞlıkla kucagına almayı nasıp etsın

tatlı cadı çok geçmiş olsun allah tez zamanda sana herşeyi unuttursun üzme kendini......:teselli:

sağol canım ilgilendiğin için hihoyyyt
bende duydum rahmi ters olup sorunsuz doğuranları hatta kk da var böyle arkadaslar
ben 10 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür
insaallah hayırlısıyla geriside gelir yarında kontrolüm var bebişi bi görsem öok rahatlıcam:sm_cool:

günaydın arkadaşlar, inşallah herkes iyidir..
tatli cadi Allah sabrını versin sana canım, çok zor Allah yaşatmasın kimseye..
Bu arada size bişey dicem, bana diyorlarki bilgisayara pek maruz kalma iyi değilmiş kızlar başında saatlerce oturmak.. Radyasyon çok zararlıymış hamile kadınlara. Annem çok kızıyo bana. Halamın bi gelini var kızı 1 yaşına geldi hamile kalışından itibaren bilgisayara maruz kalmadı hala kızının yanında bile eşine leptopu açtırmıyor git salonda aç diyor. Aslında doğru. ben bi araştırcam bakalım. Aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…