- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum ..artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama
ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum ..artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama
selam arkadaşlar bende şubat annesi olucam 6 haftalık hamileyim kulupte çoktandır varım ama hamile olunca buraya yeni geldim
cnmm.. gözün aydın.. ben demiştim inş. sorunsuz bi kontrol olucak diye.. çok sevindim senin adına.. inş. sağ salim kucağında kokladığın günlerde gelicek..:Saruboceq:
cnmm. .. benim bir arkadaşımın rahimi tersmiş... geçen gün yine görüştük.. 6. ayına girdio da.. hamile.. kızı olucak hatta :)) onların 6-7 ay korunmasız ilişki sonrası gebelik oluşmuştu. artık dr. gitmeyi fln düşünüyolardı hatta.. ama hamile kalınca gittiklerinde söylemiş doktoru.. rahmin ters yani arkaya doğru yatık demiş. gebelikte bu yüzden zor gerçekleşmiştir demiş.. ama şimdi rahimi normal şekle geçmiş. normal doğum yapmasındada bir sakınca yokmuşş... yani bu durum gebelik açısından sakıncası bir durum değilanladığım kadarıyla.. bildiklerimi paylaşmaya çalıştım ..senin de içinbir derece rahatladıysa nemutlu.. kafana takma cnm.. sorunlu biolay değil bu yani... opuyorumnanaktan
tatlı cadı çok geçmiş olsun allah tez zamanda sana herşeyi unuttursun üzme kendini......:teselli:
desteğiniz için saolun arkadaşlar Allah herkese hayırlısını nasip etsin.. hayatta herşey kader.. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın qerçekten çok kötü mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?