canım yaranı deşmek istemem ama ne kadarlıktı?
ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum ..artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama
selam arkadaşlar bende şubat annesi olucam 6 haftalık hamileyim kulupte çoktandır varım ama hamile olunca buraya yeni geldim
sağol canım ilgilendiğin için hihoyyyt
bende duydum rahmi ters olup sorunsuz doğuranları hatta kk da var böyle arkadaslar
ben 10 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür
insaallah hayırlısıyla geriside gelir yarında kontrolüm var bebişi bi görsem öok rahatlıcam:sm_cool:
sağol canım ilgilendiğin için hihoyyyt
bende duydum rahmi ters olup sorunsuz doğuranları hatta kk da var böyle arkadaslar
ben 10 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür
insaallah hayırlısıyla geriside gelir yarında kontrolüm var bebişi bi görsem öok rahatlıcam:sm_cool:
5 hafta 6 qünlüktü canım mafoldumben
Tatlı cadı cnm çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Olumsuz düşünme. Ben 3 yıl hamile kalamadım. En çok da "psikolojik" diyenlere kızıyordum içimden. Ama sonunda gene onlar haklı çıktı canım. Sen de sakın olumsuz düşünme. Yaradana sığın.
Seni üzmeyecekse canım düşük sebebini biliyor musun?
Benim de ters dedim ama hiç fark etmedin:umursamaz:
Canım şaka bir yana ben 3 yıl doktor doktor gezdim. Ters olduğunu hepsi söyledi ve hepsi de "hiçbir sakıncası, normalden hiç bir farkı yok" dedi. Wallahi bak için rahat olsun. Sadece ultrasonla ilk gittiğimizde karnımdan biraz zor gördü bebeği. Onda da 4+2 deydik daha. Normalde bile görünmeyenler oluyo. Onun dışında benim rahim filminde üçgen olması gerekirken T şeklinde çıktı. O biraz düşük tehlikesi yaratabilirmiş (yeni doktorum aynı fikirde değil)
İçin rahat olsun bizim rahim küsmüş bize canı öyle istemiş. Bu arada diğer adı da "küsmüş rahim"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ağrın oldu mu?
üzme kendini ümitsizliğe kapılma canım:teselli:
çok şükür ki normal yollardan hamile kalabiliyosun
bu çok büyük bi nimet
yıllarca tedavi gören arkadaslarımız var hamile kalmak için
inşaallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
bak benim arkadasımın 6 aylık bebeği karnında öldü neleri var şu hayatta
ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum ..artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama
gebelikte bilgisayar kullanımı....---devamı----
Bilgisayar ile çalışmaya bağlı psikolojik ve fizyolojik stres uygun şekilde ayarlanan çalışma saatleri ve molalar ile azaltılabilir. Yine çalışma ortamı ve masasının dizaynı stres azaltmakta etkilidir. Rahat koltuklar ve masalar, belden destekleyici yastıklar yaararlı olur.Uzun süre mola vermeden çalışmak kaslarda gerginlik, tendonlarda ve bağlarda inflamasyon ve dolaşımda bozukluğa yol açar. Bütün bunlar gebe kadında huzursuzluk yaratır. Uygun zamanlada mola vermek şarttır. Bunun için 2 saatte bir 15 dakika ara vermek yeterlidir. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak ve gerinmek çoğu gebeye iyi gelir. Bu amaçla yapılan baş ve boyun hareketleri ile omuzlar ve ayakları çevirmek dolaşımı destekler.
Sonuç olarak bütün bu bilimsel verilerin ışığında, meslekleri gereği bilgisayar kullanmak zorunda olan kadınların yukarıdaki önlemleri almak kaydı ile gebelikleri süresince güvenle monitör karşısında çalışabileceklerini ve bununla ilgili endişe duymalarının gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.
çok sağol canım verdiğin bilgilerden dolayı bi arkadaştan bişeyler duymuştum canım sıkılmıştı ama ayrılamıyorumda bilgisayarın başındanda iyi oldu öğrendiğimiz içim rahat ve daha bilinçli olcam en azından..teşekkürler canım allah gönlüne göre versin.........
günaydın arkadaşlar, inşallah herkes iyidir..
tatli cadi Allah sabrını versin sana canım, çok zor Allah yaşatmasın kimseye..
Bu arada size bişey dicem, bana diyorlarki bilgisayara pek maruz kalma iyi değilmiş kızlar başında saatlerce oturmak.. Radyasyon çok zararlıymış hamile kadınlara. Annem çok kızıyo bana. Halamın bi gelini var kızı 1 yaşına geldi hamile kalışından itibaren bilgisayara maruz kalmadı hala kızının yanında bile eşine leptopu açtırmıyor git salonda aç diyor. Aslında doğru. ben bi araştırcam bakalım. Aklınızda bulunsun.
sağol canım içim rahat benimde5+3 te kalbi duyulmamıştı
doktor ters rahimde duymak zor olur demişti 5+6 da duymuştuk
bende o zaman öğrendim evet bi zararı yokmuş anatomik yapısı böyleymiş
Allah yoluna koyar gebelikte normal sekle giriyomuş zaten ama doğumdan sonra yine ters haline dönüyomuşkaydirigubbakcemile3 sen ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?