2010 Şubat Anneleri

Tatlı cadı cnm çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Olumsuz düşünme. Ben 3 yıl hamile kalamadım. En çok da "psikolojik" diyenlere kızıyordum içimden. Ama sonunda gene onlar haklı çıktı canım. Sen de sakın olumsuz düşünme. Yaradana sığın.
Seni üzmeyecekse canım düşük sebebini biliyor musun?

merhabalar hamişlerin en şekerleri.. 2010 şubat anneleri opuyorumnanaktan

ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum .. artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama

çook geçmiş olsun cnm.. seni o kadar iyi anlayabiliyorum kişu an.. ben sana ne desem de boş.. bende kasımda4haftalık düşük yaptım.. hala sayarım günlerini..düşmeseydi bu hafta içindedoğacaktı mesela.. ama rabbim dayanma gücü versin.. bende 3 ay korkudan ve yine düşerselerden kurtulup düşünememiştim.. şimdi yine istiyorum ama olmuyo.. canmm imtihan dünyasındayız.. sabretmemiz ve şükretmemiz lazım.. en azından hamile kalabiliyoruz.. mutlaka birgün sende sağlıklı bi gebelik geçirip sağ salim bebeğini kucağına alıcaksın.. moralini bozma emi? ümidini kaybetme cnm ve bol dua et.. :Saruboceq:

selam arkadaşlar bende şubat annesi olucam 6 haftalık hamileyim kulupte çoktandır varım ama hamile olunca buraya yeni geldim

gözün aydın cnm.. rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.. darısı benim gibi isteyenlerin başına.. :Saruboceq:

ne demek canmm.. bişey değil.. ben hamile olmadığım halde neden burdayım sanıyosun.. :)))) bebişini de görürsün inş. kalbinideduyarsın.. niş. sorunsuz bi şekilde kucağınada alır koklarsın :Saruboceq:

hamilelikte bilgisayar kullanımı eskiden düşünüldüğü gibi düşük v.s yol açmıyomuş ama yine de dikkatli kullanmak önlem almak faydalıymış.. dr.kaan kocatepe şöyle yazmış sitesinde......

Bilgisayar kullanan gebe kadınların hem x-ışınlarından hem de EMA'dan korunmak için ekrandan en az bir kol boyu uzaklıkta çalışmaları önerilmektedir. Bu mesafe yaklaşık 50 santimetre kadardır ve EMF ile radyasyonun gücü 50 santimden sonra kaybolmaktadır.

Son düzenleme:

Benim de ters dedim ama hiç fark etmedin:umursamaz:
Canım şaka bir yana ben 3 yıl doktor doktor gezdim. Ters olduğunu hepsi söyledi ve hepsi de "hiçbir sakıncası, normalden hiç bir farkı yok" dedi. Wallahi bak için rahat olsun. Sadece ultrasonla ilk gittiğimizde karnımdan biraz zor gördü bebeği. Onda da 4+2 deydik daha. Normalde bile görünmeyenler oluyo. Onun dışında benim rahim filminde üçgen olması gerekirken T şeklinde çıktı. O biraz düşük tehlikesi yaratabilirmiş (yeni doktorum aynı fikirde değil)
İçin rahat olsun bizim rahim küsmüş bize canı öyle istemiş. Bu arada diğer adı da "küsmüş rahim"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

5 hafta 6 qünlüktü canım mafoldumben

üzme kendini ümitsizliğe kapılma canım:teselli:
çok şükür ki normal yollardan hamile kalabiliyosun
bu çok büyük bi nimet
yıllarca tedavi gören arkadaslarımız var hamile kalmak için
inşaallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
bak benim arkadasımın 6 aylık bebeği karnında öldü neleri var şu hayatta

düşük sebebini bilmiorum ama bu ikinci düşüğüm .. olumsuz düşünmüorum canım Allah ne derse o olur .. hayırlısı böyleymiş böyle oldu.. nasip mafoldumben

sağol canım içim rahat benimde5+3 te kalbi duyulmamıştı
doktor ters rahimde duymak zor olur demişti 5+6 da duymuştuk
bende o zaman öğrendim evet bi zararı yokmuş anatomik yapısı böyleymiş
Allah yoluna koyar gebelikte normal sekle giriyomuş zaten ama doğumdan sonra yine ters haline dönüyomuşkaydirigubbakcemile3 sen ne kadarlık hamilesin

Ağrın oldu mu?

evet benim qebeliğimin başından beri sürekli sanki her an adet olucakmışım qibi ağrım oldu ama düşük kanım ufak ufak qelmeye başladıkdan sonra dayanılmaz ağrılarım oldu ve halada devam edio zaten hala felaket derecede kanamam oluyo parçalar qelio benden mafoldumben

evet canım çok haklısın Rabbim beterinden saklasın Allah kimseye yaşatmasın..

gebelikte bilgisayar kullanımı....---devamı----

Bilgisayar ile çalışmaya bağlı psikolojik ve fizyolojik stres uygun şekilde ayarlanan çalışma saatleri ve molalar ile azaltılabilir. Yine çalışma ortamı ve masasının dizaynı stres azaltmakta etkilidir. Rahat koltuklar ve masalar, belden destekleyici yastıklar yaararlı olur.Uzun süre mola vermeden çalışmak kaslarda gerginlik, tendonlarda ve bağlarda inflamasyon ve dolaşımda bozukluğa yol açar. Bütün bunlar gebe kadında huzursuzluk yaratır. Uygun zamanlada mola vermek şarttır. Bunun için 2 saatte bir 15 dakika ara vermek yeterlidir. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak ve gerinmek çoğu gebeye iyi gelir. Bu amaçla yapılan baş ve boyun hareketleri ile omuzlar ve ayakları çevirmek dolaşımı destekler.

Sonuç olarak bütün bu bilimsel verilerin ışığında, meslekleri gereği bilgisayar kullanmak zorunda olan kadınların yukarıdaki önlemleri almak kaydı ile gebelikleri süresince güvenle monitör karşısında çalışabileceklerini ve bununla ilgili endişe duymalarının gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.

ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum .. artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama

canım ne desek boş rabbim sabır ve sağlık versin inşallah hayırlı zamanda evladını kucaklamayı nasip etsin inşallah....çok geçmiş olsun canım.......

çok sağol canım verdiğin bilgilerden dolayı bi arkadaştan bişeyler duymuştum canım sıkılmıştı ama ayrılamıyorumda bilgisayarın başındanda iyi oldu öğrendiğimiz içim rahat ve daha bilinçli olcam en azından..teşekkürler canım allah gönlüne göre versin.........

rica ederim cnmm. ne demek.. bu konuyu bende merak ediyodum açıkçası.. ama şu an hamile olmadığım için(yani ben öyle düşünüyorum en azından :)) araştırmamıştım... manayla bende öğrenmiş oldum...

amiinn cnm.. beta-hcg sonucuu yarın alıcam.. hiiiç ümidim yok ama yine de içimde bir ses "inşallah bebişim benimledir ve bi süpriz yapar diye dua etmelisin" diyo.. ama üzülmemek için o ihtimali düşünmemeye çlışıyorum.. çünkü testlerde negatifi görüp kahrolmaktan ve ağlamaktan sıkıldım artık.. ne olursa ne zman olursa olsun dyorum artık.. hakkıızda hayırlısı artık...

canım ben bilgisayar mühendisiyim ve sabah 8 akşam 6 bilgisayar başındayım. ilk araştırdığım bu konu olmuştu :) ama herkesin dediği gibi zararlı değil, evet doğru bilgisayar radrasyon yayıyo fakat, bu radrasyon canlıya zarar verecek kadar değil. fakat tabi ki uzun süre oturmak fizyolojik olarak zararlı. 2 saatte bi kalkıp, kan atışını sağlamak için 10 dk hareket etmek lazım..

cnm benim çok üzüldüm Allah sabır versin herşeyde vardır bi hayır moralini çok bozma emi cnm Allah beterinden saklasın:Saruboceq:

8+3 olduk biz de. Ama benim ağrılarım çok. Başından beri var bu ağrılar o yüzden alıştım artık. Önceleri her kramp girdiğinde korkup progestan alıyodum artık alıştım.

kızlar şimdi dr.dan geliyorum bebişimize baktık hiçbir problemimiz yokmuş gayet iyi durumda dedi. kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım yarın alıcam sonuçlarımı inş. onlarda temiz çıkar. bu arada 50 tl verdim tahlillere merak eden arkadaşlar varsa...

kızlar benim başdönmelerim başladı
5+4üm sersemliyorum şöyle 30sn falan sonra toplyorum
günde 2-3 oluyor
bulantımda biraz daha şiddetli ama kusmam falan yok şükür
sadece karnım aç yiyemiyorum zorluyorum kendimi
ben doktora 7. haftanın sonunda gideyim diyorum hayırlısıyla ilk 4+6da gitmiştim
kese 10 mm idi
15 gün sonra gel bebeğe bakalım dedi
bende 8. haftaya girmiş olayım diyorum ki kalp atışlarını duyma şansım olsun
ne dersiniz?
ilk tahlilleri ne zaman yapıyor doktor?
benimki anormaldi biraz tamam şirin kadındı ama ne bileyim kilomu bile ölçmedi

tatlıcadı cnm çok üzüldüm Allah sabır versin, bunda da bir hayır vardır cnm ve sakın ümidini yitirme, çoğu arkadaşımızın da dediği gibi en azından normal yollardan hamile kalabiliyorsun bu bile gerçekten Allahın lütfu bizlere, öncelikle Allahtan hayırlısıyla inşallah sana en kısa zaman da bütün bunları unutturacak bir bebiş nasip olur cnm

merhaba arkadaşlar.tatlıcadı çok üzüldüm allah sabırlar versin henüz çok gençsin bunuda atlatıp.yeniden anne olacaksın ümitsizlige kapılma canım.bende bugün doktordan geldim minigi gördük 8 haftalık olduk artık.teslerimi oldum ben bir problem çıkmadı çok şükür.kanamamda durdu.şimdilik herşey yolunda dedi artık 28 temmuzda gidecegiz.12.hafta olacak 2li,3lü testler için.siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…