2010 Şubat Anneleri

2 gündürde cok krampım oldu korkmaya basladım bebişe bişey mi oldu diye
kontrolüm yarın 4 te ama çatlamazsam o zamana kadar evhamdan iyi

2 gündürde cok krampım oldu korkmaya basladım bebişe bişey mi oldu diye
kontrolüm yarın 4 te ama çatlamazsam o zamana kadar evhamdan iyi

canım evham yaopma üzme bebişini
genelde buna bana söylerlerdi :kedi:
birşey olmaz merak etme
yarın rahatlayacaksın eminim

inşallah canım yarın bi görsem çok rahatlıcam en son 18 haziranda gördüm
2 haftadır catlıyorum

tatlı cadı, arkadaşım Allah en yakın zamanda sağlıklı ve mutlu bir bebek nasip eder inşallah. bebişlerimizle birlikte hepimiz sana dua ettik. bence bu kadar temiz dualarla dileğin olur...
pofidicim benim de kramplarım oluyo.dün doktora gittim.her şey yolunda dedi.içimizi rahat tutalım ve bebişlerimize pozitif enerji yollayalım. inşallah her şey çok güzel olacak.
yarencim bilgilerimizi sen topluyorsun galiba. bilgilerimi yolluyorum yaş:28 sat:1 mayıs tahmini dt.:14 şubat hamiş kaldığı kilo:52 kalp atışını duydum. eğer bilgileri bizim girmemiz gerekiyorsa nasıl yapacağımı da anlatır mısın. şimdiden teşekkürler.

selamlar teyzoşlaarrrrrr

biz geldik, cumadan beri sizi çok özledik :) geçmişi okuyamadık pardon...
yeni ve güzel haberler vardır muhakkak.. hepsini tebrik ederiz-tamamına ermesini dileriz :)

bugün doktor teyze ile görüştük biz.. kuzumu gördük... kalbimizi dinledik yeniden... patır patır.. :) dokuz sekizlik atıyor kalbi miniğimin..

inşallah canım yarın bi görsem çok rahatlıcam en son 18 haziranda gördüm
2 haftadır catlıyorum

selam pofidi.. bak ben de aynı senin gibiydim.
artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı.... bugün gittim. ama başka doktora gititm. yedek doktor lazım malum :)

bahar72 desteğin ve qüzel duaların için saol canım Allah hayırlısyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inş.

fatima yalel nerelerdesiniz canlarım ya özlettiniz kızlar, Yalel maşallah bebişin de iyiymiş, öpüyorm sizleri

pofidi cnm boşuna evham yapma cnm,inşallah bebişin seninledir, sadece bu yaramazlar arada annelerini korkutmayı seviyorlar gerçi senin korkulacak bir dutumun da yok bence sadece akıntın kesildi ve kramplar var diye kendini korkutma şükür kanaman yok cnm, inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

sağol yalelciğim, bygün çok yoruldum bütün öğleden sonra yattım hala sersem gibiyim kafamçokkarıştı

slm kızlarrr... kızlarr yaa ben bugün öğle yemeğinden sonra bi uyumuşum saat 4 de uyandım ancak kafamçokkarıştı acayip sersem gibiyim.. gündüz uyumak hiç huyum değildiryaa.. tv izlerken kaymış gitmişim resmen... şaşırdım kaldım uyanınca.. hala rüyada sandım kendimi :))) neden böleoldu ki anlamadım vallaa...

neyse sizler nasılsınız? yalel.. fifa...?

bebeg bende çok yorgun olduğum için saat 5 e kadar uyudum, ve hala da uzanmaya devam, baygın gibiyim, yarın da çok yorulacağım ve bu gece kanamam olmazsa iyi, çünkü ne zaman yorulsam hemen başlıyor, sen de tahlil sonucunu yarın alacakmışsın hayırlısı olur inşallah

fatmacım.. aminn canımm.... hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum artık.. doktorum farlutal yazdı ama sonucunu alınca gebelik yoksa al kullan dedi.. bakalım inş. almak nasip olmaz :)))
birkaç gündür kasıklarımda batma da var işin garibi.. ama biliyosun ki adet le gebelik belirtileri hemen hemen aynı.. yarın görücem artık ne olduğunu.. :))

canmm sen dikkat et kendine.. yorulmamaya çalış.. dinlen bol bol...

tatlicadi cnm gecmis olsun cok uzuldum. insallah en kisa zamanda kendini toplarsin, Allah'im en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip eder sana insallah..

bebegcim müjdeli haberlerle gel inşallah canım.........
uyku hali bendede çok aslında normaldede uykucuyumdur amagündüz uyuma adetim yoktu hiç şimdi ne zaman biraz uzun oturuyum dinleniyim desem sonu bir iki saatlik bi uyku oluyo bundan başkada belirtim yok zaten çok nadir bulantı ama o kadar azki normaldede olabilecek tarzda allaham bozmasın ama insan korkuyo bazen .........bebişim iyimi diye geliyo aklına.,........

canım evham yapma iyi düşün iyi olsun inşallah, hem herkes aynı fabrikadan çıkmadı ya aynı belirtiler olsun, bende de fazla bulantı yok ama bak daha dün yine duydum pıt pıtları,
Rabbim inşallah bebişlerimizi bize bağışlar cnm, kafana takma bunları

evet canım haklısındaişte ilk olunca böyle acemilikler karamsarlıklar oluyo işte elimden geldiği kadar iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte........

evet canım haklısındaişte ilk olunca böyle acemilikler karamsarlıklar oluyo işte elimden geldiği kadar iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte........

cnm fifanin da dedigi gibi hic canini sikma valla. sukur et bence. ben bulantidan ne yemek yiyebiiyorum ne de uyuyabiliyorum, cok rahatsizim.. yeterli besin alamiyorum diye bende mahvoluyorum inan ki sen en azindan dengeli beslenebilirsin.. bende yine de bunda da sukur diyorum ama dedigim gibi fazla yakinma bence

yok canım allaha şükürler olsun benimkisi yakınmak değilde bunca yıldan sonra bu kadar hasretin üstüne gelince insan pipirikli oluyo biraz korkuyo bebeğim sağlıklı olsun sağlıcakla kavuşalmda hayırlısıyla.......yoksa bulantımda olsa bebeğimi besliyemiyorum bişey olcak diye korkardım ....benim birazda yapım işte arkadaşlar pipirikliyim heyecanlıyım sabırsızım.........rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize

amin cnm insallah. ama heralde buyuk bir cogunluk olarak senin gibi dusunuyoruz, midemiz bulansa ayri dert bulanmasa.. saglikli olsunlarda bize o yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…