kızlar şimdi dr.dan geliyorum bebişimize baktık hiçbir problemimiz yokmuş gayet iyi durumda dedi. kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım yarın alıcam sonuçlarımı inş. onlarda temiz çıkar. bu arada 50 tl verdim tahlillere merak eden arkadaşlar varsa...
kızlar benim başdönmelerim başladı
5+4üm sersemliyorum şöyle 30sn falan sonra toplyorum
günde 2-3 oluyor
bulantımda biraz daha şiddetli ama kusmam falan yok şükür
sadece karnım aç yiyemiyorum zorluyorum kendimi
ben doktora 7. haftanın sonunda gideyim diyorum hayırlısıyla ilk 4+6da gitmiştim
kese 10 mm idi
15 gün sonra gel bebeğe bakalım dedi
bende 8. haftaya girmiş olayım diyorum ki kalp atışlarını duyma şansım olsun
ne dersiniz?
ilk tahlilleri ne zaman yapıyor doktor?
benimki anormaldi biraz tamam şirin kadındı ama ne bileyim kilomu bile ölçmedi
Kalp atışları herhalde herkeste aynı gün duyulmuyor. Hem nasıl sabredeceksin ki fikirevi? Bana üç hafta sonra gel dedi içim içimi yiyor. Her gün dese giderim herhalde.
8+3 olduk biz de. Ama benim ağrılarım çok. Başından beri var bu ağrılar o yüzden alıştım artık. Önceleri her kramp girdiğinde korkup progestan alıyodum artık alıştım.
cnm benim çok üzüldüm Allah sabır versin herşeyde vardır bi hayır moralini çok bozma emi cnm Allah beterinden saklasın:Saruboceq:
bugun kimse yok
nane şekeri yemek sorun olur mu?
bilen var mı?
tatlıcadı cnm çok üzüldüm Allah sabır versin, bunda da bir hayır vardır cnm ve sakın ümidini yitirme, çoğu arkadaşımızın da dediği gibi en azından normal yollardan hamile kalabiliyorsun bu bile gerçekten Allahın lütfu bizlere, öncelikle Allahtan hayırlısıyla inşallah sana en kısa zaman da bütün bunları unutturacak bir bebiş nasip olur cnm
merhaba arkadaşlar.tatlıcadı çok üzüldüm allah sabırlar versin henüz çok gençsin bunuda atlatıp.yeniden anne olacaksın ümitsizlige kapılma canım.bende bugün doktordan geldim minigi gördük 8 haftalık olduk artık.teslerimi oldum ben bir problem çıkmadı çok şükür.kanamamda durdu.şimdilik herşey yolunda dedi artık 28 temmuzda gidecegiz.12.hafta olacak 2li,3lü testler için.siz neler yaptınız
tatlı cadı çok üzüldüm, bende 3 ay önce düşük yaptım, neler yaşadığını anlayabiliyorum, Allah sabırlar versin, yine bebeğin olacak inş, kendini yıpratma lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?