2010 Şubat Anneleri

Kalp atışları herhalde herkeste aynı gün duyulmuyor. Hem nasıl sabredeceksin ki fikirevi? Bana üç hafta sonra gel dedi içim içimi yiyor. Her gün dese giderim herhalde.

çok sevindim voles, inşallah sonuna kadar böyle devam eder cnm,

fikirevi cnm başdönmeleri bende de var, dikkat et ani hareketlerde bulunma

yeb2004 hoşgeldin cnm bebişin hayırlı olsun , sağlıkla kucaklamak da nasip olur inşallah

papatya cnm bebişini görmüşsün, kanaman da durmuş ne mutlu sana inşallah her şey yolunda devam eder

arkadşlar midem çok kötü ekşiyo.asitleniyor.çok rahatsız oluyorum iki haftadır hiç yemek yemedim hep atıştırıyorum.ama atıştırmakta artık midemi bulandırıyor.doktor sabret 4 hafta sonra rahatlarsın diyor sabrediyoruz bakalım

Kalp atışları herhalde herkeste aynı gün duyulmuyor. Hem nasıl sabredeceksin ki fikirevi? Bana üç hafta sonra gel dedi içim içimi yiyor. Her gün dese giderim herhalde.

sorma bülbülcüm bana kalsa bende hergün gidecegim de
eşim engelliyor lmaz:
çok strese giriyorum her dakka nette araştırma halindeyim
ne çalıştığım var ne birşey :umursamaz: kovulcam valla allahtan patron kocam :kedi:
şükür sıkıntım yok şu an ara sıra bulantı ve hafif belli belirsiz sancılar dışında
birde başdönmesi var 2 gündür ama kısa süreli hemen geçiyor
erken gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
en azından bu gidişimde duymak istiyorum bebişimi
7+3 olacagım randevumu da aldım
inşallah o tarihe kadar bir problem olmaz
bende görürüm bebişimi :Saruboceq:

8+3 olduk biz de. Ama benim ağrılarım çok. Başından beri var bu ağrılar o yüzden alıştım artık. Önceleri her kramp girdiğinde korkup progestan alıyodum artık alıştım.

bende 8+1 oldum benimde kramplarım oluyo 2-3 gündür hele dün çoktu
ama bu gün daha iyiyim çok şükür
o kramplardan yüreğim ağzımda geziyorum
yarında kontrolüm var 4 te ancak yarın rahata kavusurum

12.haftada daha iyi olursun.16.hafta hiçbirşey kalmaz keygxfini çıkartacagın zaman geliyor dedi.benim kızımda 16.cı hafta kendime gelebilmiştim.bulantıları çok yogun yaşamıştım,şimdiki hamileligimde bulantı az ama midem sürekli ekşiyor.oda kötü.hem doktor mide bulantısı iyidir çocugun yaşadıgının kanıtıdır diyor.yani şuan sekiz haftalık kaldı geriye dört hafta.canım sen nasılsın bulartılarla

slm kızlar...nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik...benimki ii herhalde az midem bulanıyor bugun 7 haftam bitti 8e başlıyacaz inşallah...bundan once yazmıstım galiba 5 haftada doktora gittim keseyi gorduk yolk sac dene şeyide 3 hafta sonraya randevu verdi...ay bulbul sana ole katılıyorum ki inana verya hiç gecmedi sabır edemiyorum 1 hafta kaldı randevuya ama ole merak edıyorum ki kalp atışlarını duyacakmıyım iimi nasıl diye ...eşime dedim utanmasam eve ulytrason aleti alacam oderece meraktayım allahım tümümüzün bebeklerini korusun ve saglıkla buyutsun kucagımıza almayı nasıp etsın.....

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız, ben yogunluktan epeydir bakamadım, yeni hamilelerimiz var sanırım, hepinizin gözüaydın olsun hoşgeldiniz, saglıklı bebeklerimiz olur inş.

Kızlar merhaba....Nasılsınız...Yemek yapıcaktım.Bi size merhaba diyeyim dedim.Umarım herkesin hamileleiği güzel geçyordur...

tatlı cadı çok üzüldüm, bende 3 ay önce düşük yaptım, neler yaşadığını anlayabiliyorum, Allah sabırlar versin, yine bebeğin olacak inş, kendini yıpratma lütfennn

Amiin inşallah canım mafoldumben:Saruboceq:

saol cnm Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tatlı cadı çok üzüldüm, bende 3 ay önce düşük yaptım, neler yaşadığını anlayabiliyorum, Allah sabırlar versin, yine bebeğin olacak inş, kendini yıpratma lütfennn

sanada qeçmiş olsun canım Allah bidaha ikimizede bu durumu yaşatmasın.. :Saruboceq: inşallah ilerde bizde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız nasipse :Saruboceq: Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

kızlar benim günlerdir yoğun bi akıntım vardı ama
dünden beri yok denecek kadar az ve bugün öyle uykumda çok gelmedi
bulantımda cok az oldu bunlarda içime dert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…