oohh..afiyet olsun şekerim.. yarasınn bebişine :)
zaten ondan önce de pek yemiyodum ama hamile olduktan sonra hiç acı yiyemez oldum..
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
fifacım ağzına sağlık dua için, Allah kabul etsin inş. Amin.
selkie hoşgeldin canım aramıza...Bebişin hayırlı olsun.
voles canım çok geçmiş olsun. Biz o durumda değiliz çok şükür ama sizler için çok üzülüyorum. Allah yardımcın olsun canım arkadaşımm..
aynen ya. tavuk, yumurta, peynir, yoğurt, sütt.. acayip tiksindim. yumurta aklıma gelince midemi bulandırıyo :) tavuk da çok pis kokuyor artık bana. bu akşam balık denicem bakalım, aramız hala iyidir inş onunla.bir de zoraki 2 günde 1 süt içiyorum işte, 1 küçük paket..
aynen ya. tavuk, yumurta, peynir, yoğurt, sütt.. acayip tiksindim. yumurta aklıma gelince midemi bulandırıyo :) tavuk da çok pis kokuyor artık bana. bu akşam balık denicem bakalım, aramız hala iyidir inş onunla.bir de zoraki 2 günde 1 süt içiyorum işte, 1 küçük paket..
canım sütünü nesquikle iç denedin mi
ben öyle yapıyorum yoksa süt bana inek inek kokuyoda:bbo:
ben nesquikle soğuk içiyorum güzel oluyo:dance:
kaydirigubbakcemile3 Ay o inek inek kokusu bana da geliordu ama şimdi Kipanın sütünü sade şekersi ziçiyorum böyle tatlı gibi kendinden hiç de inek gibi kokmuyorkaydirigubbakcemile3 Tavsiye ederim canım.Sen de İzmir'denmişsin eminim en yakınınızda bir Kipa yada Kipa Ekspress vardıryerimseniben
Merhabalar;
Benim SAT 28 Nisan.Doğum tarihi 2 Şubat olarak görünüyor ama sezeryan olacağım için daha erken olacağını ve doğumun ocakta olacağını tahmin ediyorum.Bakalım o zaman bir gelsin göreceğiz.
İlk gebeliğimde 6+3 ken doktora gitmiştik.Bu zamanz kadar kalbinin atması gerekiyordu dedi kürtaj yapacağız içeride kanarsa ölüme kadar gider zehirlenirsin dedi.Sonra Şifa hastanesine gittik orada ultrasonda işkenceye uğradım resmen kadın seninle uğraşamam dedi çekti gitti.Ben de ağlaya ağlaya kaldım masada.Sonra gittik yine aynı doktora kürtaj oldum.Bilgisayar şirketinde satınalma müdürüydüm.Çocuk çok istediğim için 1 yıl falan sonra tekrar çocuğa karar verdik işi bıraktım.1 ay sonra hamile kaldım aynı doktora gittik yine 6+3 gibi birşeyim adam dedi yine kalp atışı yok 2 gün sonra gel alalım.Bu sefer devlet hastanesine gittik aldırmadan.Orada bir arkadaşın tanıdığı bir asistan kız baktı.Dedi 1 hafta sonra gelin.Gittik dedi 1 mm gibi birşey varla yok arası ama ümitlenme.1 hafta sonra gelin dedi.Bu kez kalp atışlarını gördük hayaımın en mutlu anıydı.Kızım şimdi 2.5 yaşında.Bu seferki hamileliğimde aynı stresi kalbi attı atmadı heyecanını yaşamamak için 8 haftayı doldurunca gittim bir polikliniğe ve kalp atışını gördüm.İlk doğumum Çınarlıda olmuştu 2.yi de orada yapacağım inşallah.1200 TL imiş sezeryan + doktor oranın doktoru Güngör Tuncay olursa 1000 TL doktor parası.O doktorun muayene ücreti 80 TL imiş.Sizin ödediğiniz muayene ücretleri ne kadar? Adnan Keklik ya da Aydın Özsaran'ı düşünüyorum.Aydın Özsaran 180 TL Adnan Keklik 100 TL imiş.Neden bu kadar farkediyor doktor ücretleri garip.Şimdi iyi bir doktor arıyorum İzmirde.İzmirdekiler hangi doktora gidiyorsunuz?
kızlar acı biber benim bulantıma ve mideme iyi geliyor siz yiyiyomusunuz acı biber denediniz mi
evde acı biber sosum var azcık ekmeğe sürüp yiyiyorum
bulantımı alıyo
bazen turşu geçiriyo bulantımı market lerdeki turşuda deil ev turşusu kaynanam turşu kurup duruyo
ay bengücüm inşallah gösterir bebişin cinsiyetini benimde yaklaşık o tarihlerde belli olur sanırım12 ağustosta 14+3 filan oluyo rabbim nasip ederse........belli olur cinsiyeti sanırım...........
evdeki arkadaşlar.. o kadar şanslısınız ki. hamile iken çalışmak çook zor oluyormuşbir an evvel izin zamanımın gelmesini 4 gözle bekliyorum şimdiden. normalde işimi çook severek yapıyorum ama şimdi çok zor geliyor, çalışmak.. zaten bi de stresli bi iş..emir altında olunca..
kendi işinde çalışanlara da imrendim valla şimdi. keşke bari biz de öyle olsaydık..
Canım bende yiyorum;ama o mu beni yiyor ben mi onu bilemiyorum vallakaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltılarında düne kadar yumurta yerdim.Şimdi yumurtanın ismini bile duymak benim içimi kaldırmaya yetiyor vallahi..Tavuk yiye yiye tavuktan da soğudum.Ne yapcam bilemiyorum.:sm_confused:
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,ben İstanbulda olduğum için Medikalpark Bahçelievler Başak Hanım a gidiyorum,kendisinden çok memnunum,ssklı olduğum için muayene 17 tl ödüyorum.
bende acılı ekşili şeyleri yiyemiyorum midem almıyor,tatlı şeyleri daha çok yiyorum,oğlum mu olcak ne kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel aynı anlarda belli olacak nerdeyse,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
iş yerim malum kriz yüzünden kapandı ve bende tam evde olduğum zaman hamile kaldım çok şükür,uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum en azından 4 yaşına gelene kadar,şu an diyorum da iyiki çalışmıyorum yoksa çok zor olurdu benim için,o yüzden çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin :Saruboceq:
benimde artık yumurtadan ve sütten midem bulanıyor ama zorla da olsa yiyorum hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor,sizlere özellikle somon balığını tavsiye ederim,çocuk için çok faydalıymış,doktorum haftada iki kez balık yemelisin dedi .
benimde artık yumurtadan ve sütten midem bulanıyor ama zorla da olsa yiyorum hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor,sizlere özellikle somon balığını tavsiye ederim,çocuk için çok faydalıymış,doktorum haftada iki kez balık yemelisin dedi .
söylediğin iyi oldu bak canım a.s.eve giderken alayım bari
bıktım çünkü inek kokusundankaydirigubbakcemile3
ye tatlıyı yap hakkıyı ye ekşiyi yap ayşeyi derler,,,
senin kesin hakkı olaak,bir ihtimal benimkide bende tatlı meraklısıyım....gerçi normöaldede tatlıyı severim,2 oğlan annesi olaağım galiba
Canım teşekkürler verdiğin bilgi için. Ben de söyleyeyim kocişe de alalım somon balığı.Ben bir de balık da sevmem.Sevdiğim tek balıkta tavuk balığıydı.Yine tavuklu bişikaydirigubbakcemile3
Rica ederim tatlım.Ben de tereddüt ederek içmiştim Kipa'nın diye;ama gerçekten güzelmiş.Kaç gündür canım domates soslu kıyma çekiyor kızlar.Burnumda tütüyor resmen bir de biber dolması:sinifsinif: Ama yapmayı bilmiyorum biber dolmasını.Yapan var mı aranzda??
ben de şimdi meyveli süt aldım, muzluyu içebiliyorum şimdilik. sen nesquik'i daha önce de söylemiştin, aklımda canım, bunlar bitince nesquik'li içicem bende..
ben doktora sormuştum, yağsız süt olur mu diye, olur dedi :) kilo almayım diye sormuştum ama :) light süt de hiç almadım şimdiye kadar. sanki tatsız tuzsuz olacakmış gibi geliyo..
günaydın şubatın en güzel anneleri....
canım ağzına, gönlüne, ellerine sağlık yine çok güzel bi dua... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Kızlar son 2 gündür bulantılarım tavan yaptı hiç bişey yiyemiyorum yediğimi yarım saat geçmeden çıkarıyorum bu sefer acıkıyorum yesem çıkarıyorum yemesem bulanıyorum hcg en üst seviyede sanırım bundan sonra azalması tek ümidim.. o kadar halsizimki oturduğum yerden kalkamıyorum.. iş yerindeyim burdakiler derdimi anlamıyo... tuvalete girdiğim anda midede bişey olsun olmasın otomatiğe bağladım çıkarıyorum ellerimi yıkayamıyorum sıvı sabun katı sabun hiç farketmez kokusu midemi bulandırıyo ama mecbur yıkıyorum sonrada en az yarım saat o kokuyu ellerimden alıyorum napıcam bilmiyorum ağlıycam walla sinirimden hamileliğimden hiç keyif alamadım ya mutlu olamıyorum bi türlü....Allahım sen sabrını ver yarabbim dayanma gücü ver... :sinifsinif: mafoldumben
afiyet olsun cicimmm.. Yarasın. Ama ben hiç acı yiyemem..gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)
Benimde özel ama riskli olursa mecbur vercekler. ilan verdim zaten yanıma görusmeye gelıyorlar. bakalım kısmet.. 10 gün yattım evde valla askı memnunu bastan vermeye basladılar ilk 10 bölümünü izledimmm:roflol::roflol:Valla kadın programları felan acayıp komık geldi bana.. :1hug::1hug:ya evet, sen mutlaka rapor falan al bişeyler. bizim özel şirket olduğu için öyle rapor falan yokgerçi desem izin verirler ama o da 1-2 gün. şöylee 10-11 e kadar uyusak, kalkınca süper bi kahvaltı yapsak, koltuğa uzanıp kadın programları izlesekkk...oohhh valla ne süper olurdu.. :)
offf cok severdim kahvaltı yapmayı.. Sabahları açım diye uyanıyordum... şimdi hiç bişi yiyemıyorum...Canım bende yiyorum;ama o mu beni yiyor ben mi onu bilemiyorum vallakaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltılarında düne kadar yumurta yerdim.Şimdi yumurtanın ismini bile duymak benim içimi kaldırmaya yetiyor vallahi..Tavuk yiye yiye tavuktan da soğudum.Ne yapcam bilemiyorum.:sm_confused:
jazmin biberleri sapından ayırıyosun elinle koparamazsan biberin üstünü yuvarlak sekilde
kes sonra içini hafif tuzla sonra( biberlere göre göz kararı)
içine gelince yıkamış pirince yemeklik kıyılmış soğan salça maydanoz tuz baharat taze nane koy yağıda ekle harmanla bu içle biberle çok tıka basa olmayacak sekilde doldur koy tencereye
içinede biberlerin yarısına gelecek kadar su koy pişirmeye bırak
istersen içine kıymada koyabilirsin ben zeytinyağlı yapıyorum
umarım acıklayıcı bi tarif olmuştur
offf cok severdim kahvaltı yapmayı.. Sabahları açım diye uyanıyordum... şimdi hiç bişi yiyemıyorum...
Teşekkür ederim tatlım a.s. Bende kıymasız yapıcam,aslında öyle seviyorum;ama işyerinde öğlenleri yerim diye z.yağlı yapayım dedim.Bir de pirinç için ölçün ne kadar canım.
bazen turşu geçiriyo bulantımı market lerdeki turşuda deil ev turşusu kaynanam turşu kurup duruyo
benden hepinize tavsiye somon balığını ya fırında yapın ya da teflon tavada kesinlikle yağ koymadan pişirin ızgara gibi oluyor hem diğer balıklar gibi kokmuyor a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?