2010 Şubat Anneleri

oohh..afiyet olsun şekerim.. yarasınn bebişine :)
zaten ondan önce de pek yemiyodum ama hamile olduktan sonra hiç acı yiyemez oldum..

sağol canım ben çok severim acıyı inşallah dokunmaz çünkü gercekten iyi
geliyo
ay bide önceki sayfalarda kim yazmış unuttum ev turşusu cekti canım
buz gibi suyunu içmek ne güzel olur delikafadulden

hoşbulduk bitanem,Allah bebeklerimizi sağlıakla kuçöaklarımıza almayı nasip etsin....opuyorumnanaktan

canım sütünü nesquikle iç denedin mi
ben öyle yapıyorum yoksa süt bana inek inek kokuyoda:bbo:
ben nesquikle soğuk içiyorum güzel oluyo:dance:

Canım ben tavuk çok yedim belki ondandır.Abartısız neredeyse hergünkaydirigubbakcemile3 İki gündür de patates yiyorum.Yavaş yavaş ondan da başladım tiksinmeye.Süt hayatta sevmezdim;ama hergün sabah ve akşam koca bir bardak içiyorum % 50 daha az yağlı olan sütlerden. Eğer gaz yaparsa ilerleyen zamanlarda hamileler için özel yapım sütleri tercih edeceğim.Balık ızgara olursa gerçekten iyi olur canım. Aslında haftada 2 gün balık yememiz lazım.

kaydirigubbakcemile3 Ay o inek inek kokusu bana da geliordu ama şimdi Kipanın sütünü sade şekersi ziçiyorum böyle tatlı gibi kendinden hiç de inek gibi kokmuyorkaydirigubbakcemile3 Tavsiye ederim canım.Sen de İzmir'denmişsin eminim en yakınınızda bir Kipa yada Kipa Ekspress vardıryerimseniben

söylediğin iyi oldu bak canım a.s.eve giderken alayım bari
bıktım çünkü inek kokusundankaydirigubbakcemile3

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,ben İstanbulda olduğum için Medikalpark Bahçelievler Başak Hanım a gidiyorum,kendisinden çok memnunum,ssklı olduğum için muayene 17 tl ödüyorum.

kızlar acı biber benim bulantıma ve mideme iyi geliyor siz yiyiyomusunuz acı biber denediniz mi
evde acı biber sosum var azcık ekmeğe sürüp yiyiyorum
bulantımı alıyo

bazen turşu geçiriyo bulantımı market lerdeki turşuda deil ev turşusu kaynanam turşu kurup duruyo

bende acılı ekşili şeyleri yiyemiyorum midem almıyor,tatlı şeyleri daha çok yiyorum,oğlum mu olcak ne kaydirigubbakcemile3

ay bengücüm inşallah gösterir bebişin cinsiyetini benimde yaklaşık o tarihlerde belli olur sanırım12 ağustosta 14+3 filan oluyo rabbim nasip ederse........belli olur cinsiyeti sanırım...........

canım ne güzel aynı anlarda belli olacak nerdeyse,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

iş yerim malum kriz yüzünden kapandı ve bende tam evde olduğum zaman hamile kaldım çok şükür,uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum en azından 4 yaşına gelene kadar,şu an diyorum da iyiki çalışmıyorum yoksa çok zor olurdu benim için,o yüzden çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin :Saruboceq:

benimde artık yumurtadan ve sütten midem bulanıyor ama zorla da olsa yiyorum hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor,sizlere özellikle somon balığını tavsiye ederim,çocuk için çok faydalıymış,doktorum haftada iki kez balık yemelisin dedi .

ye tatlıyı yap hakkıyı ye ekşiyi yap ayşeyi derler,,,

senin kesin hakkı olaak,bir ihtimal benimkide bende tatlı meraklısıyım....gerçi normöaldede tatlıyı severim,2 oğlan annesi olaağım galiba

Canım teşekkürler verdiğin bilgi için. Ben de söyleyeyim kocişe de alalım somon balığı.Ben bir de balık da sevmem.Sevdiğim tek balıkta tavuk balığıydı.Yine tavuklu bişikaydirigubbakcemile3

söylediğin iyi oldu bak canım a.s.eve giderken alayım bari
bıktım çünkü inek kokusundankaydirigubbakcemile3

Rica ederim tatlım.Ben de tereddüt ederek içmiştim Kipa'nın diye;ama gerçekten güzelmiş.Kaç gündür canım domates soslu kıyma çekiyor kızlar.Burnumda tütüyor resmen bir de biber dolması:sinifsinif: Ama yapmayı bilmiyorum biber dolmasını.Yapan var mı aranzda??

ben de şimdi meyveli süt aldım, muzluyu içebiliyorum şimdilik. sen nesquik'i daha önce de söylemiştin, aklımda canım, bunlar bitince nesquik'li içicem bende..

ben doktora sormuştum, yağsız süt olur mu diye, olur dedi :) kilo almayım diye sormuştum ama :) light süt de hiç almadım şimdiye kadar. sanki tatsız tuzsuz olacakmış gibi geliyo..

ye tatlıyı yap hakkıyı ye ekşiyi yap ayşeyi derler,,,

senin kesin hakkı olaak,bir ihtimal benimkide bende tatlı meraklısıyım....gerçi normöaldede tatlıyı severim,2 oğlan annesi olaağım galiba

gerçi belli olmaz ama eskiler öyle derler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı kaydirigubbakcemile3

benden hepinize tavsiye somon balığını ya fırında yapın ya da teflon tavada kesinlikle yağ koymadan pişirin ızgara gibi oluyor hem diğer balıklar gibi kokmuyor a.s.

Canım sakın light süt alma ben aldım içemeden döktüm.Sanki su içine de süt tozu koymuşsun gibi...

Bengusucum kesinlikle yapacağım canım.Çok teşekkürler...

meraba kızlar cumanız mübarek olsun bugün biraz geç kaldım çünkü misafirim gelecek akşama. temizlik yapıyorum. tabi bir ara dayanamadım uyudum :roflol: mutfağa giremedim çok pis kokuyor herşey.
ben de sadece krakerle beslenenlerdenim. midem bulanıyor birşey yiyemiyorum zaten zorlamak da istemiyorum çünkü o zmana da tiksineceğim.

ben de sabundan içim dışıma çıkıyor.:sinifsinif: elimi sabunlamadan da yapamam sürekli ellerimi yıkarım. bir yöntem buldum tavsiye ederim: ellerini yıkadıktan hemen sonra kolonyala, kolonya sabunun kokusunu alıp götürüryor. böylelikle midem de bulanmıyor opuyorumnanaktan

jazmin biberleri sapından ayırıyosun elinle koparamazsan biberin üstünü yuvarlak sekilde
kes sonra içini hafif tuzla sonra( biberlere göre göz kararı)
içine gelince yıkamış pirince yemeklik kıyılmış soğan salça maydanoz tuz baharat taze nane koy yağıda ekle harmanla bu içle biberle çok tıka basa olmayacak sekilde doldur koy tencereye
içinede biberlerin yarısına gelecek kadar su koy pişirmeye bırak
istersen içine kıymada koyabilirsin ben zeytinyağlı yapıyorum
umarım acıklayıcı bi tarif olmuştur

gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)
afiyet olsun cicimmm.. Yarasın. Ama ben hiç acı yiyemem..

Benimde özel ama riskli olursa mecbur vercekler. ilan verdim zaten yanıma görusmeye gelıyorlar. bakalım kısmet.. 10 gün yattım evde valla askı memnunu bastan vermeye basladılar ilk 10 bölümünü izledimmm:roflol::roflol:Valla kadın programları felan acayıp komık geldi bana.. :1hug::1hug:

offf cok severdim kahvaltı yapmayı.. Sabahları açım diye uyanıyordum... şimdi hiç bişi yiyemıyorum...

Teşekkür ederim tatlım a.s. Bende kıymasız yapıcam,aslında öyle seviyorum;ama işyerinde öğlenleri yerim diye z.yağlı yapayım dedim.Bir de pirinç için ölçün ne kadar canım.

offf cok severdim kahvaltı yapmayı.. Sabahları açım diye uyanıyordum... şimdi hiç bişi yiyemıyorum...

Şekercim ben de artık yumurta yemiyorum.Unonun bir dilim ekmeği,bir bardak süt,salatalık,domates ve peynir.Zaten çay,kahve içemiyorum.Sütle de ekmek içimi bulandırıyor bir arada:bbo:Yakında bunları da yapamam gibi geliyor zaten.Salatalık belki mideni bastırır,peynirle beraber.

Teşekkür ederim tatlım a.s. Bende kıymasız yapıcam,aslında öyle seviyorum;ama işyerinde öğlenleri yerim diye z.yağlı yapayım dedim.Bir de pirinç için ölçün ne kadar canım.

canım ben orta boy bi biber başına 1 kücük kahve fincanı pirinç koyuyorum
yani 10 tane orta boy biberim varsa 10 fincan pirinç
bide harcına domates rendeside koy güzel olur

hayırlı cumalar kızlar.. nasılsınız annişler :)

bazen turşu geçiriyo bulantımı market lerdeki turşuda deil ev turşusu kaynanam turşu kurup duruyo

sen ekşici ve ayşeci olcan sankim essemayit :)

benden hepinize tavsiye somon balığını ya fırında yapın ya da teflon tavada kesinlikle yağ koymadan pişirin ızgara gibi oluyor hem diğer balıklar gibi kokmuyor a.s.

ahh o somonun kokusu beni canımdan bezdirdi geçen akşam... nerdeyse otelde yatacaktık kocişle....
çok severim ama, geçen akiam pişirdim teflonda yağsızca.. ama o koku 3 gün falan çıkmadı evden bence. nefes almaya korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…