12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan
zemuszemus
Bende de var canım.ben bağırınca kociş ses çıkarmıyo;ama o normal tonla bile bişey söylese hemen küsüyorum.Yazık adam ne yapcağını şaşırdıkaydirigubbakcemile3
yok ben sinirli degilimdir hiç.. Ama hormonlar degişiyormus hamilelikte.. heleki bu dönemlerde kendini begenmeme hissine kapılma olasılıgı cok fazlaymış..
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
zemuszemus
adam napıcanı şaşırdı sırnaşık şey
ay ayne benim gibisin bişiy deyince yanlış anlıyom bazen kızıyom git başımdan diom yüzüne bile bakmıyom sonradan pişman oluyom tabii
cnm merak edilmezmi hiç bende çok merak ediyorum kız erkek farketmez ama oğlum kızım diye sevmek ayrı olur herhaldeopuyorumnanaktan
kızlar bunu okumuşsunuzdur belki daha önce ama okumayanlar için link veriyorum.
http://www.bebek.com/bebek-yolda-ceninin-guncesi-2-ay-cnt2-2-1-905.html
kızlar noldu
az önce içim bi bulantı bir öğürtü oldu
ardından azcık kusma kafamçokkarıştı
çok şaşırdım ay ben çok sevinyodum bulantı öğürtü yok diye
yoksa bende yeni mi baslıyo:çok üzgünüm:
ah canlarım siz neler çekiyomusunuz
kaydirigubbakcemile3 Hatta şimdiden böyleyse napcaz hamilelik boyunca bilmem diyor.:kedi:Yazık ama bazen kızıyporum kendimelmaz:
efet cnm bendede var o sinirden hatta kocam eyvah yandık dio kaydirigubbakcemile3
Bende de var canım.ben bağırınca kociş ses çıkarmıyo;ama o normal tonla bile bişey söylese hemen küsüyorum.Yazık adam ne yapcağını şaşırdıkaydirigubbakcemile3
yok ben sinirli degilimdir hiç.. Ama hormonlar degişiyormus hamilelikte.. heleki bu dönemlerde kendini begenmeme hissine kapılma olasılıgı cok fazlaymış..
asabilik yok ama acaip alınganım 1 senelik evliyim hala annemi özlüyorum aklıma gelince ağlıyorum :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 Hatta şimdiden böyleyse napcaz hamilelik boyunca bilmem diyor.:kedi:Yazık ama bazen kızıyporum kendimelmaz:
kızlar noldu
az önce içim bi bulantı bir öğürtü oldu
ardından azcık kusma kafamçokkarıştı
çok şaşırdım ay ben çok sevinyodum bulantı öğürtü yok diye
yoksa bende yeni mi baslıyo:çok üzgünüm:
ah canlarım siz neler çekiyomusunuz
Canım çok güzelmiş bu.Okurken ağladım vallamafoldumben
bende cnm walla çok güzel yazmışlar.:teselli:
.Onu da kraker ile hallettim.Şimdilik birşeyim yok gibi...
kızlar bunu okumuşsunuzdur belki daha önce ama okumayanlar için link veriyorum.
http://www.bebek.com/bebek-yolda-ceninin-guncesi-2-ay-cnt2-2-1-905.html
valla biliyomusun çok şükürki eşlerimiz nazımızı çekiyolar avukat yanında çalışıyorum bende boşananların halini görüyorum çok şüküreşlerimizden Allah razı olsun
ay neyse kızlar allahtan yalnız değilmişim benimkide diyo hele şu son bi kaç gündür iyice farklılaştın diyo bende farkındayım ama elimden bişey gelmiyo tahammül sınırım sıfırınaltında 100 derece:)) ama üç aydan sonra bütün belirtiler gibi oda azalıyomuş ikinci üç ay her açıdan rahat oluyomuş sağlıcakla ulaşırız inşallah o günlere.......
ahh keşke benimkide krakerle geçse 2 yazıyorum size 3 kıvranıyorum:bbo:
ahh keşke benimkide krakerle geçse 2 yazıyorum size 3 kıvranıyorum:bbo:
kıslar nasılsınız ben çok iyiyim bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi
ay ne kadar kalabalığız tam14 kişi
Merhabalar kızlar hayırlı cumalar herkese......aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ..........
Selam kızlar... Yeni arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Biz de yasaklılardanız ama ucundan yapıyoz gene de:kedi: benim de bi kaç gündür özellikle sormak istediğim ama çekindiğim bi konu vardı bunla alakalı yeri gelmişken sorayım bari. Biz yıllardır istiyoz ya bu bebeği korunmayı unutmuşuz artık. Yani Korunmak gerekir mi? Öbür türlü de sanki adam prostat olur, korkuyom:kedi:
canım kan değerim yükcek çıkınca ikiz olabilir dedi herkes nasıl tırstm anlatamam soluğu sağlık polikliniğinde aldım ama bitane kese gördük
evet sabretmeyide öğretiyolarr ama bikercik dyayım doktor i desin yeter içindeki dürtü hepp buu demi
cnm 7. haftada duyuluyor genelde o kadar güzel bir duygu ki Allahım yaşatsın sanada.
amin inş.
keseyi gördüğümde bile nasıl acaip bi heyecan hiç yaşamamıştım daha önce minicik bişiy vardı görünce kalbiim yerinden fırlıcak sandım elim ayağım buz oldu heyecandann kaydirigubbakcemile eşimde kızıyo delimisin sen yaa ne bukadar sıkıyon kendini heyecan yapıyon die sus be sanane dedim annesi benim dedim :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi:
Bebekler İçin Converse Patikler
Kızlar yapılışı da var çok hoş... Bizim cinsiyetimiz ne zaman belli olacak yaa
canım çok sağol, ahh bi de benim gibi becereksiz olan var mı bu konuda bilmem ama hiç elimden gelmez bu işler, keşke bana da yapacak biri olsa
:roflol::roflol:beni ultrasona aldı doktor.. Dediki 1 tane kese var eşime.. Bizimki Yapmayaaa yaaaa Hocam dedi.. Cok istiyordu ikiz olmasını.. Sonra düşük olupta kanamam olunca 2 keseyi gördük. hastane korıdoruna bi cıktım ben nasıl aglıyorum. Eşim nasıl sarıldı aglıyor.. Hayatta unutamam Ben istedim rabbimden ikitane var diye verdi işte yaradan diye nasıl aglıyordumm..Tırtıstım ama şimdi içimde 2 tane kendimle beraber 3 Kalp atıyor...
Bende kesenin biri digerinin altınamı saklandı göremedik ilk cok enteresandı takiii 6 haftaya kdr canımmm..
canım ne mutlu sana , biz de ikiz çok istiyorduk ama nasip değilmiş olsun buna da şükür. hatta ilk hamiş olduğumu öğrendiğimizde eşim çalışmalara devam etsek ikiz olur mu diye soruyordu bana :roflol: sırnaşık şey :roflol:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini:))
canım walla ilgilenmek lazımda bu kadar bulantının halsizliğin içinde insanda iştah kalmıyo ki..... zaten benim kocişte beni öyle görünce sarılmaktan ileri gidemiyo garibim "geçicek hayatım geçicek sabret" ah zavallı kocacım gıkı bile çıkmıyo
canım azıcık daha sabret inşallah geçecek bulantıların, biraz izin rapor falan alsan evde dinlensen belki iyi gelir cnm
aminnnnnnn.........
kızlan peki sizde asabilik varmı ben çok aşırı sinirliyim sizdede varmı bu durum kızlar ya zaten normaldede pek sakin biri değildim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladım..........
normalde daha asabiyimdir ama şükür bu aralar daha sakinim sadece hastanelerde yaşadığım olumsuz şeyler aklıma geldikçe zıvanadan çıkıyorum ozaman
12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan
benim de 7 ağustosta 2 li testim var ama cinsiyetle ilgili bişey diyen olmadı daha, amaann boşver cnm sağlıkla gelsin bebişlerimiz de ne olursa olsun ister kız ister erkek :ecrin_bebek:
Merhabalar;
Benim SAT 28 Nisan.Doğum tarihi 2 Şubat olarak görünüyor ama sezeryan olacağım için daha erken olacağını ve doğumun ocakta olacağını tahmin ediyorum.Bakalım o zaman bir gelsin göreceğiz.
İlk gebeliğimde 6+3 ken doktora gitmiştik.Bu zamanz kadar kalbinin atması gerekiyordu dedi kürtaj yapacağız içeride kanarsa ölüme kadar gider zehirlenirsin dedi.Sonra Şifa hastanesine gittik orada ultrasonda işkenceye uğradım resmen kadın seninle uğraşamam dedi çekti gitti.Ben de ağlaya ağlaya kaldım masada.Sonra gittik yine aynı doktora kürtaj oldum.Bilgisayar şirketinde satınalma müdürüydüm.Çocuk çok istediğim için 1 yıl falan sonra tekrar çocuğa karar verdik işi bıraktım.1 ay sonra hamile kaldım aynı doktora gittik yine 6+3 gibi birşeyim adam dedi yine kalp atışı yok 2 gün sonra gel alalım.Bu sefer devlet hastanesine gittik aldırmadan.Orada bir arkadaşın tanıdığı bir asistan kız baktı.Dedi 1 hafta sonra gelin.Gittik dedi 1 mm gibi birşey varla yok arası ama ümitlenme.1 hafta sonra gelin dedi.Bu kez kalp atışlarını gördük hayaımın en mutlu anıydı.Kızım şimdi 2.5 yaşında.Bu seferki hamileliğimde aynı stresi kalbi attı atmadı heyecanını yaşamamak için 8 haftayı doldurunca gittim bir polikliniğe ve kalp atışını gördüm.İlk doğumum Çınarlıda olmuştu 2.yi de orada yapacağım inşallah.1200 TL imiş sezeryan + doktor oranın doktoru Güngör Tuncay olursa 1000 TL doktor parası.O doktorun muayene ücreti 80 TL imiş.Sizin ödediğiniz muayene ücretleri ne kadar? Adnan Keklik ya da Aydın Özsaran'ı düşünüyorum.Aydın Özsaran 180 TL Adnan Keklik 100 TL imiş.Neden bu kadar farkediyor doktor ücretleri garip.Şimdi iyi bir doktor arıyorum İzmirde.İzmirdekiler hangi doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?