6 haftadan başlıyo bulantılar 3 aya kadar sürebliyomuş benimde var bulantılarım 5 haftada başladı gece yatarken bile geçmiyo ne yesem dolanıp duruyo midemde bide gastritim var sorma halimi ilaçta almıyorum
canım benimde geçmiyo ne krakerle nede başka bişiyle bişiy canım istiyo yiyom ama sonrada iğreniyom bidaha istemiyom yedğim şeyi inş hep böle gitmez benim arkadaşım doğuma kadar hep kustu şükür ben daha hiç kusmadım sadece aşırı bulantı
İnşallah geçer tatlım;ama ilk kez bugün gerçekten hamile olduğumu anladım.Aslında güzel de birşey en azından hamile olduğunu hissediyorsun.Ayrıca bir arkadaşım beyaz nohutun da iyi geldiğini söyledi.Denemedim;ama denemekte yarar var bir dahaki bulantıda../QUOTE],
cnm beyaz nohutu deneyeyim bakalımCADIARZU bende senin gibi düşünüodum hatta bir arkadaşım çok kötüydü sana acımıyorum bebeğin sağlıklı işte diyordum.ama 24 saat boyunca gece uykumda bile midem bulanıyor insan halsiz kalıyor sanki ruhlar alemindeyim 1 haftadır:bbo: bebeğim sağlıklı olsunda şükür diyorum onunla teselli oluyorum ama değişik bir bulantı bu normal ötesi:1shok:
aynennn cnm walla bende birşeyi birkere yiyeyim birdaha tahammül dahi edemiyorum ilk haftalar bişi yoktu bende bu kadar iştahımda çok açıktı 6.haftada artmaya başladı.9 ay sürmesin ya biraz hamileliğin tadını çıkarabilelim inşallah.:teselli:
İnşallah geçer tatlım;ama ilk kez bugün gerçekten hamile olduğumu anladım.Aslında güzel de birşey en azından hamile olduğunu hissediyorsun.Ayrıca bir arkadaşım beyaz nohutun da iyi geldiğini söyledi.Denemedim;ama denemekte yarar var bir dahaki bulantıda../QUOTE],
cnm beyaz nohutu deneyeyim bakalımCADIARZU bende senin gibi düşünüodum hatta bir arkadaşım çok kötüydü sana acımıyorum bebeğin sağlıklı işte diyordum.ama 24 saat boyunca gece uykumda bile midem bulanıyor insan halsiz kalıyor sanki ruhlar alemindeyim 1 haftadır:bbo: bebeğim sağlıklı olsunda şükür diyorum onunla teselli oluyorum ama değişik bir bulantı bu normal ötesi:1shok:
Canım son bie kez nohutu dene.Bulantı ilacı veremez mi dr. Yani içilebiliyor mu hamileleikte?
Merhabalar;
Benim SAT 28 Nisan.Doğum tarihi 2 Şubat olarak görünüyor ama sezeryan olacağım için daha erken olacağını ve doğumun ocakta olacağını tahmin ediyorum.Bakalım o zaman bir gelsin göreceğiz.
İlk gebeliğimde 6+3 ken doktora gitmiştik.Bu zamanz kadar kalbinin atması gerekiyordu dedi kürtaj yapacağız içeride kanarsa ölüme kadar gider zehirlenirsin dedi.Sonra Şifa hastanesine gittik orada ultrasonda işkenceye uğradım resmen kadın seninle uğraşamam dedi çekti gitti.Ben de ağlaya ağlaya kaldım masada.Sonra gittik yine aynı doktora kürtaj oldum.Bilgisayar şirketinde satınalma müdürüydüm.Çocuk çok istediğim için 1 yıl falan sonra tekrar çocuğa karar verdik işi bıraktım.1 ay sonra hamile kaldım aynı doktora gittik yine 6+3 gibi birşeyim adam dedi yine kalp atışı yok 2 gün sonra gel alalım.Bu sefer devlet hastanesine gittik aldırmadan.Orada bir arkadaşın tanıdığı bir asistan kız baktı.Dedi 1 hafta sonra gelin.Gittik dedi 1 mm gibi birşey varla yok arası ama ümitlenme.1 hafta sonra gelin dedi.Bu kez kalp atışlarını gördük hayaımın en mutlu anıydı.Kızım şimdi 2.5 yaşında.Bu seferki hamileliğimde aynı stresi kalbi attı atmadı heyecanını yaşamamak için 8 haftayı doldurunca gittim bir polikliniğe ve kalp atışını gördüm.İlk doğumum Çınarlıda olmuştu 2.yi de orada yapacağım inşallah.1200 TL imiş sezeryan + doktor oranın doktoru Güngör Tuncay olursa 1000 TL doktor parası.O doktorun muayene ücreti 80 TL imiş.Sizin ödediğiniz muayene ücretleri ne kadar? Adnan Keklik ya da Aydın Özsaran'ı düşünüyorum.Aydın Özsaran 180 TL Adnan Keklik 100 TL imiş.Neden bu kadar farkediyor doktor ücretleri garip.Şimdi iyi bir doktor arıyorum İzmirde.İzmirdekiler hangi doktora gidiyorsunuz?
ah kuşum ben 8+4 oldum daha önce cok hafifti su yarım saattir
basladı yani:a015:
süpermiş canımmmm....Ay ay okuruz yavrularımızı...kızlar bunu okumuşsunuzdur belki daha önce ama okumayanlar için link veriyorum.
http://www.bebek.com/bebek-yolda-ceninin-guncesi-2-ay-cnt2-2-1-905.html
canım yaaaa... Ne güzelllll maşallah umarım gösterir sana kendini valla merak etmezmi Deli oluyor insan. Ama yinede En iyisi hayırlısını ve saglıklısını dilemek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey ay benımkınedemi azcık sinir yapsam ne yaparki acaba :jeyyar::jeyyar:efet cnm bendede var o sinirden hatta kocam eyvah yandık dio kaydirigubbakcemile3
evdeki arkadaşlar.. o kadar şanslısınız ki. hamile iken çalışmak çook zor oluyormuşbir an evvel izin zamanımın gelmesini 4 gözle bekliyorum şimdiden. normalde işimi çook severek yapıyorum ama şimdi çok zor geliyor, çalışmak.. zaten bi de stresli bi iş..emir altında olunca..
kendi işinde çalışanlara da imrendim valla şimdi. keşke bari biz de öyle olsaydık..
Canım çok iyi anlaıyorum seni.Ben şuan kendi şirketimizde çalışıyorum;ama yine de öyle kafama göre izin alıp gidemiyorum maalesef.Şuan da en yoğun zamandayız ve ben tek başımayım.Maalesef babam tatil yapıyor:sinifsinif: Hem sıcak hem de koltukta iki büklüm.Evde olmak için neler vermezdimmafoldumben Bir de öğlen yemek yedikten sonra bir uyku bastırıyorki sorma..Bir de her öğlen yoğurt yiyiyorum o iyice uyku yapıyormirmirmirmir
yaren Valla bende perisanım... 10 gün raporluydum paşalar gibi yattım. Çarşamba günü kontrolum var o zaman bakalım rapor alabılırsem riskli oldugu için 3 ay rapor alıcam.. Şu sag sağlım 3 ayı atlatalımda hayırlısıyla.. Bol bol cıkartcam hamılelegın keyfini..
Evet ya çalısmak hele bide oturup calısmak hakkatten cok zormafoldumbenmafoldumben
Sen bişiler yiyormussun valla ben onu bile yapamıyorum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıhemen baslıyor..
ya evet, sen mutlaka rapor falan al bişeyler. bizim özel şirket olduğu için öyle rapor falan yokgerçi desem izin verirler ama o da 1-2 gün. şöylee 10-11 e kadar uyusak, kalkınca süper bi kahvaltı yapsak, koltuğa uzanıp kadın programları izlesekkk...oohhh valla ne süper olurdu.. :)
gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)
gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)
Canım bende yiyorum;ama o mu beni yiyor ben mi onu bilemiyorum vallakaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltılarında düne kadar yumurta yerdim.Şimdi yumurtanın ismini bile duymak benim içimi kaldırmaya yetiyor vallahi..Tavuk yiye yiye tavuktan da soğudum.Ne yapcam bilemiyorum.:sm_confused:
Ayyy ne güzel-tatlicadiarzu- 10-11 lere kadar uyumaksositososito
Afiyet olsun tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?