2010 Şubat Anneleri

6 haftadan başlıyo bulantılar 3 aya kadar sürebliyomuş benimde var bulantılarım 5 haftada başladı gece yatarken bile geçmiyo ne yesem dolanıp duruyo midemde bide gastritim var sorma halimi ilaçta almıyorum

ah kuşum ben 8+4 oldum daha önce cok hafifti su yarım saattir
basladı yani:a015:

aynennn cnm walla bende birşeyi birkere yiyeyim birdaha tahammül dahi edemiyorum ilk haftalar bişi yoktu bende bu kadar iştahımda çok açıktı 6.haftada artmaya başladı.9 ay sürmesin ya biraz hamileliğin tadını çıkarabilelim inşallah.:teselli:

kızlar acı biber benim bulantıma ve mideme iyi geliyor siz yiyiyomusunuz acı biber denediniz mi
evde acı biber sosum var azcık ekmeğe sürüp yiyiyorum
bulantımı alıyo

ay canım çekti şimdi bak şöyle soslu moslu bişey ya.... ama acıdan korkuyorum kabızlık varya bendede

bazen turşu geçiriyo bulantımı market lerdeki turşuda deil ev turşusu kaynanam turşu kurup duruyo

canım öncelikle hoşgeldin, bebişin de hayırlı olsun seni çooook çoooook iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım , bana da kalp atışı yok kürtajla alalım dediler, ben istemedim o zaman 1 hafta daha bekle ama kalp atışı olmaz yine de sen bilirsin dediler, sadece 1.5 gün sonra özel hastaneye gittim ve çok şükür kalp atışlarını duyduk, Rabbime şükürle olsun şimdi 8+2 olduk inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlar

ah kuşum ben 8+4 oldum daha önce cok hafifti su yarım saattir
basladı yani:a015:

canım benim ağzına bi şeker falan at ya da 1 dilim limonu tuzlayıp ye, benim bulantılarım çok değil şükür ama başladığını hisseder hissetmez hemen bi dilim limon yiyorum sonra da biraz çubuk kraker atıştırıyorum hatta şimdi ben de biraz kötü olmaya başladım gidip hemen önlemimi alayım

kızlar bunu okumuşsunuzdur belki daha önce ama okumayanlar için link veriyorum.

http://www.bebek.com/bebek-yolda-ceninin-guncesi-2-ay-cnt2-2-1-905.html
süpermiş canımmmm....Ay ay okuruz yavrularımızı...

12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan
canım yaaaa... Ne güzelllll maşallah umarım gösterir sana kendini valla merak etmezmi Deli oluyor insan. Ama yinede En iyisi hayırlısını ve saglıklısını dilemek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
efet cnm bendede var o sinirden hatta kocam eyvah yandık dio kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey ay benımkınedemi azcık sinir yapsam ne yaparki acaba :jeyyar::jeyyar:

ay bengücüm inşallah gösterir bebişin cinsiyetini benimde yaklaşık o tarihlerde belli olur sanırım12 ağustosta 14+3 filan oluyo rabbim nasip ederse........belli olur cinsiyeti sanırım...........

evdeki arkadaşlar.. o kadar şanslısınız ki. hamile iken çalışmak çook zor oluyormuş bir an evvel izin zamanımın gelmesini 4 gözle bekliyorum şimdiden. normalde işimi çook severek yapıyorum ama şimdi çok zor geliyor, çalışmak.. zaten bi de stresli bi iş..emir altında olunca..

kendi işinde çalışanlara da imrendim valla şimdi. keşke bari biz de öyle olsaydık..

Canım çok iyi anlaıyorum seni.Ben şuan kendi şirketimizde çalışıyorum;ama yine de öyle kafama göre izin alıp gidemiyorum maalesef.Şuan da en yoğun zamandayız ve ben tek başımayım.Maalesef babam tatil yapıyor:sinifsinif: Hem sıcak hem de koltukta iki büklüm.Evde olmak için neler vermezdimmafoldumben Bir de öğlen yemek yedikten sonra bir uyku bastırıyorki sorma..Bir de her öğlen yoğurt yiyiyorum o iyice uyku yapıyormirmirmirmir

yaren Valla bende perisanım... 10 gün raporluydum paşalar gibi yattım. Çarşamba günü kontrolum var o zaman bakalım rapor alabılırsem riskli oldugu için 3 ay rapor alıcam.. Şu sag sağlım 3 ayı atlatalımda hayırlısıyla.. Bol bol cıkartcam hamılelegın keyfini..

Evet ya çalısmak hele bide oturup calısmak hakkatten cok zormafoldumbenmafoldumben
Sen bişiler yiyormussun valla ben onu bile yapamıyorum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıhemen baslıyor..

gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)

ya evet, sen mutlaka rapor falan al bişeyler. bizim özel şirket olduğu için öyle rapor falan yok gerçi desem izin verirler ama o da 1-2 gün. şöylee 10-11 e kadar uyusak, kalkınca süper bi kahvaltı yapsak, koltuğa uzanıp kadın programları izlesekkk...oohhh valla ne süper olurdu.. :)

Evet ya çalısmak hele bide oturup calısmak hakkatten cok zormafoldumbenmafoldumben
Sen bişiler yiyormussun valla ben onu bile yapamıyorum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıhemen baslıyor..

Canım bende yiyorum;ama o mu beni yiyor ben mi onu bilemiyorum vallakaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltılarında düne kadar yumurta yerdim.Şimdi yumurtanın ismini bile duymak benim içimi kaldırmaya yetiyor vallahi..Tavuk yiye yiye tavuktan da soğudum.Ne yapcam bilemiyorum.:sm_confused:

Ayyy ne güzel-tatlicadiarzu- 10-11 lere kadar uyumaksositososito

gittim bi koşu acı biber aldım ekmekle yedim rahatladım be
içimin baygınlığı gitti :)

Afiyet olsun tatlım..

aynen ya. tavuk, yumurta, peynir, yoğurt, sütt.. acayip tiksindim. yumurta aklıma gelince midemi bulandırıyo :) tavuk da çok pis kokuyor artık bana. bu akşam balık denicem bakalım, aramız hala iyidir inş onunla.bir de zoraki 2 günde 1 süt içiyorum işte, 1 küçük paket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…