gözün aydın seçilcim çok sevindim bol bol gezin beraber bayramda
buluşucaz hayatım bayram sonrası gününü ayarlarız
aaa benimki gelmedi daha yaa
ben normal istiyorum valla, ki ben çocukluğumdan beri doğumdan korkan kadınım
Milupa paketi nedir?
ben bayram gezmesi konusunda eşimden veto yedim :gitme:
evde oturcakmışım bu bayram...gerçi benimde pek gezesim yok
esra'cım ben gezmeyi dusunmuyorum telefon acıp kutlayacagım.ilk gun kayınvalidemde klasik kahvaltı olur oraya teyzeleri geliyor zaten onları gormus oluruz benimkileri de ararım keyifim yok girp muhabbetinden gezemiyoruz derim anlarlar zaten. bence sen de hic gezme yatıp dinlenelim ohh kaydirigubbakcemile3
bebekten once son uzun tatilimiz zaten :)
ben henüz terlemiyorum ama benim zillim çok tekmeliyor uyutmuyor karnımı ayrı bir yastıkla destekliyorum alttan bacaklarımın arasına yastık koyuyorum yatışımı bir görseniz yatağın 3/4 ü bende :kedi: soluma yatmaktan sırtım tutuldu artı kuyruk sokumum sızlayıp duruyor geceleri şimdiden eziyet oldu bana... :sinifsinif:
Ben bayramda gezmeyi düşünmüyorum anneme ve kayınvalideme giderim sonra da evde yatarım bol bol
kızlar bayramda gezmeye gitme konusunda napıcaz bilmiyorum eşime ben gitmek istemiyorum diorum olmaz ayıp olur dio gerçi evden çıkmasam kaynanam alt katta gelen giden oldukça benide aşağı çağırıyolar iki ucu ... değnek yanii
valla Allah hayırlısını versin diorum neyden korkar çekinirsem başıma gelir çünkü
POFİDİ geçmiş olsun canım
ilk izne arılanlar biziz heralde ..:)
canım gözün aydın ailen geliyomuş :sm_cool:
kızlar bayramda gezmeye gitme konusunda napıcaz bilmiyorum eşime ben gitmek istemiyorum diorum olmaz ayıp olur dio gerçi evden çıkmasam kaynanam alt katta gelen giden oldukça benide aşağı çağırıyolar iki ucu ... değnek yanii
Valla iki hafta önce gittiğimde doktor uyardı. Bayram geliyor çok kalabalıklara girme herkesle öpüşme dedi. Eşim de duydu. Ben de dedim bak ben kapı kapı gezemem el de öpmeyeceğim haberin olsun. Büyüklere gidelim anane babane oraya herkes geliyor beni sürüklemeyin ordan oraya. Valla bizim ordakiler de anlamaz ki öpüşmeyelim falan desek dedi ben derim valla hiç çekinmem. Benim de öpüşmemem lazım o zaman kendimi korumam lazım ama anlamaz ki insanlar diyor haklı:umursamaz:
Canım sorduk biz nereye gideceksiniz dedi Burdur' a kendi arabamızla dedim. Hava şartları iyi olduğu sürece arada durup hareket ederek gidebilirsin dedi.
Kızlar kan hapı falan da içiyoruz ya onlar da ateş yapar. Ben zaten sıkıntılı bir insandım şimdi tam oldumkaydirigubbakcemile3
cnm ben hamile kalmadan kaldıktan sonra ilk 4 ay oyle diyordum simdi normal yapabilir miyim diye dusunuyorum drla konusup kafamdaki soru isartelerini giderirsem epidural normal yapmak için kendimi sartlayacagım.
sonucta 2 kere bobrek tası dusurdum ve kırdırdım o sancıdan cok farklı degil diyolar onu yaptımsa dogururum diye kendimi motive etmeye calısıyorum.
ama benim normalde agrı esigim cok dusuktur ondan da tırsıyorum oyuzden epidural diyorum kısmet artık cnm..
herkese merhabaa.s.
hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?