canım çok sevindim gözün aydın meleğinide gördün demekki çok şükür.dikkat et hiç birşey yapma ilk 3 ay ve son 3 ay herzaman tehlikeli bana doktorum işi yasakladı 1 düşüğüm olduğu için 3 haftadır yatıyorum.dikkat et bırak biraz daha hiç birşey yapma ilk bebeğim iş yaptığım için düştü acısını biliyorum yapmayın bişey arkadaşlar bırakın batarsa batsın eviniz
canım bende önceki bebeğimde hamile olduğumu bilmiyordum yapılmaması gereken ne varsa hepsini yapmıştım ben de (temizlik, yolculuk, ağır kaldırma, iş yerinde aşırı çalışma vs.vs.) şimdi ben de evde yatıyorum ve hiç iş yapmıyorum sadece arada yemek o da basit kolay şeylerden yani, bebişlerimiz iyş olsunlarda gerisi önemli değil, inşallah Rabbim bizlere bebişlerimizi bağışlar,
canım geçmiş olsun bebişin seninleymiş hala ya gerisini boşver, başkalarının hamileyken ne işler yaptıklarını boşver sen yine de bol bol dinlen kendini yorma, bu bebişler bize Rabbimizden bir hediye bir emanet, bırak gerekiyorsa evi b..k götürsün, sen ve bebişin iyi olmadıktan sonra ev ya da iş tertemiz olsa ne yazar, progestanı da ihmal etme cnm, lekelenmen olsun ya da olmasın doktorun söylemedikçe de kullanmayı bırakma,
amin canım inşallah.yapma yat ama bende senin gibi bilmeden yapsaydım keşke ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra kayınvalidem derin temizliğe başladı o zaman benim yanımda kalıyorlardı.2 gün canım çıktı sen hamilesin otur demedi ertesi gün düşük oldu aylarca içimde kendimi bebeğimin katili gibi hissettim.eşimdede sorun var tedaviyle bile hamile kalamamıştım aylarca.çok şükür tüpbebeğe gidicekken rabbim doğal yoldan verdi şimdi yatıyorum kayınvalidemler durmadan çağırıyor gitmiyorum naz yapıyor gibi algılanmak hiç hoşuma gitmiyor ama o suçluluk duygusunu ve acıyı yaşamak istemiyorum.rabbim kimseyede yaşatmasın.kim ne derse desin yatın dinlenin en azından 3 ay.
amma dolmuşun destan yazmışın resmen kaydirigubbakcemile3
boşver kım nasıl isterse öyle anlasın önemli olan bizim ve bebişlerin sağlığı inan birşey olsa kımse bizim kadar üzülemez o yüzden rahatına bak
kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar
kızlar benide listeye yazarmisiniz bende 17 mayista hamile kaldim gecen hafta bebeyin kalp atislarini duyduk
merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 2010 subatin 24 te bebisim dogucak insallah kızlar aranizda cok mide bunaltisi olan durmadan cikaran varmi yedini senağlama ben cok kotu oldum gecen hafta yedimi cikardim dun serum taktilar ve ilac atilar icine bugun hic cikarmadim da ama ya yine olursa cok canim sikiliyo
Çok geçmiş olsun canım, iyi bak kendine. Lütfen dinlenmeye gayret et.
merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 2010 subatin 24 te bebisim dogucak insallah kızlar aranizda cok mide bunaltisi olan durmadan cikaran varmi yedini senağlama ben cok kotu oldum gecen hafta yedimi cikardim dun serum taktilar ve ilac atilar icine bugun hic cikarmadim da ama ya yine olursa cok canim sikiliyo
kızlar benide listeye yazarmisiniz bende 17 mayista hamile kaldim gecen hafta bebeyin kalp atislarini duyduk
hulen arkadasm saolsun beni buraya yonlendirdi bilmiyodum burayi bana bak cok hosuna giticek tum arkadaslar subat annesi biz gibi falan dedi gerceten de iyimis siniz saol cok tesekur etim a.s. Hepinize
sağol teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan
senden naber iyisin inş..
kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?