2010 Şubat Anneleri

canım bende önceki bebeğimde hamile olduğumu bilmiyordum yapılmaması gereken ne varsa hepsini yapmıştım ben de (temizlik, yolculuk, ağır kaldırma, iş yerinde aşırı çalışma vs.vs.) şimdi ben de evde yatıyorum ve hiç iş yapmıyorum sadece arada yemek o da basit kolay şeylerden yani, bebişlerimiz iyş olsunlarda gerisi önemli değil, inşallah Rabbim bizlere bebişlerimizi bağışlar,

amin canım inşallah.yapma yat ama bende senin gibi bilmeden yapsaydım keşke ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra kayınvalidem derin temizliğe başladı o zaman benim yanımda kalıyorlardı.2 gün canım çıktı sen hamilesin otur demedi ertesi gün düşük oldu aylarca içimde kendimi bebeğimin katili gibi hissettim.eşimdede sorun var tedaviyle bile hamile kalamamıştım aylarca.çok şükür tüpbebeğe gidicekken rabbim doğal yoldan verdi şimdi yatıyorum kayınvalidemler durmadan çağırıyor gitmiyorum naz yapıyor gibi algılanmak hiç hoşuma gitmiyor ama o suçluluk duygusunu ve acıyı yaşamak istemiyorum.rabbim kimseyede yaşatmasın.kim ne derse desin yatın dinlenin en azından 3 ay.

amma dolmuşun destan yazmışın resmen kaydirigubbakcemile3

canım benim sağol haklısın çok dikkatli olucam bundan sonra anam ablam var gelip yapar onlar bana iş opuyorumnanaktan

boşver kım nasıl isterse öyle anlasın önemli olan bizim ve bebişlerin sağlığı inan birşey olsa kımse bizim kadar üzülemez o yüzden rahatına bak

merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 2010 subatin 24 te bebisim dogucak insallah kızlar aranizda cok mide bunaltisi olan durmadan cikaran varmi yedini senağlama ben cok kotu oldum gecen hafta yedimi cikardim dun serum taktilar ve ilac atilar icine bugun hic cikarmadim da ama ya yine olursa cok canim sikiliyo

kızlar benide listeye yazarmisiniz bende 17 mayista hamile kaldim gecen hafta bebeyin kalp atislarini duyduk

Çok geçmiş olsun canım, iyi bak kendine. Lütfen dinlenmeye gayret et.

canım öncelikle hoşgeldin Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin mide bulantım çok var ama kusmadım çok şükür ama onun içince bişiy yiyemedim yani sen serumluk olmuşsun çok geçmiş olsun inş. düzelirsin benimde bulantım çok vardı armut çok iyi geliyor bualantıyı kesiyo canını sıkma hi. 3 ayda sorna düzeliyormuş bol su içemeyide ihmal etme

kızlar benide listeye yazarmisiniz bende 17 mayista hamile kaldim gecen hafta bebeyin kalp atislarini duyduk

canım hoşgeldin aramıza, bebişin hayırlı olsun Rabbim ağlıkla büyüdüğü günleri de göstersin inşallah,

listemizi yaren atkadaşımız hazılıyır sağolsun, mesajını görür görmez ekler merak etne,

bulantılar konusunda ise merak etme yalnız değilsin seninle aynı durumda olan çok kişi var, ama dilerimki hepiniz en kısa sürede atlatırsınız :teselli:

cok saol arkadasim insallah tm hepimiz saglikli sihatli bebeklerimizi aliriz kucaklarimiza vala serumluk oldum kimse olmasin dilerim kızlar cok kotu vala dayanamadim acilara agladim gecen aksam acidan

hulen arkadasm saolsun beni buraya yonlendirdi bilmiyodum burayi bana bak cok hosuna giticek tum arkadaslar subat annesi biz gibi falan dedi gerceten de iyimis siniz saol cok tesekur etim a.s. hepinize

ayyy kızlar benim bu aralar çook uykum geliyor öglen kızla beraber yatmıştım.tabiki klimada açıktı.hep üstüme üstüme üflemiş.ya bogazım agrıyor burnum kupkuru ya bende hasta oluyorum galiba nasıl böyle bir hata yaptım..burası çoook sıcak nemde var

hulen arkadasm saolsun beni buraya yonlendirdi bilmiyodum burayi bana bak cok hosuna giticek tum arkadaslar subat annesi biz gibi falan dedi gerceten de iyimis siniz saol cok tesekur etim a.s. Hepinize

canım benim senle aynı gün hamile kalmışız sende8+3müsün 24şubatmı dedi doktorun için inşallah sağlıkla doğururuz.

sağol teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan
senden naber iyisin inş..

Sağolasın canım. Haftasonu ben de kalp atışlarını dinledim bebeğimin işte. Şimdilik iyi gidiyor Allah'a şükür, yok bir yaramazlık. Ben de evde hiçbir iş yapmıyorum açıkçası, eşim sağolsun, herşeye koşturuyor. İşyerinde de bilgisayar başındayım ama yine de işte olmak kafamı bozmuyor değil. İnşallah, kendimizi yormadan güzel haberler vererek birbirimize geçireceğiz hamileliğimizi.

MELEKSEN canım aramıza hoşgeldin.allah tamamına erdirsin canım.benimde bulantım var ama azalıyor gibi geliyor artıka.s.

canım çok sevindim dikkat et kendişne geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…