Sağolasın canım. Haftasonu ben de kalp atışlarını dinledim bebeğimin işte. Şimdilik iyi gidiyor Allah'a şükür, yok bir yaramazlık. Ben de evde hiçbir iş yapmıyorum açıkçası, eşim sağolsun, herşeye koşturuyor. İşyerinde de bilgisayar başındayım ama yine de işte olmak kafamı bozmuyor değil. İnşallah, kendimizi yormadan güzel haberler vererek birbirimize geçireceğiz hamileliğimizi.
17 mayis hamile kaldim cnm bugun 2 aya giriyom doktor net dogum 24 subat olmasi lazim dedi
cok saol arkadasim insallah tm hepimiz saglikli sihatli bebeklerimizi aliriz kucaklarimiza vala serumluk oldum kimse olmasin dilerim kızlar cok kotu vala dayanamadim acilara agladim gecen aksam acidan
hulen arkadasm saolsun beni buraya yonlendirdi bilmiyodum burayi bana bak cok hosuna giticek tum arkadaslar subat annesi biz gibi falan dedi gerceten de iyimis siniz saol cok tesekur etim a.s. hepinize
ayyy kızlar benim bu aralar çook uykum geliyor öglen kızla beraber yatmıştım.tabiki klimada açıktı.hep üstüme üstüme üflemiş.ya bogazım agrıyor burnum kupkuru ya bende hasta oluyorum galiba nasıl böyle bir hata yaptım..burası çoook sıcak nemde var
Sağolasın canım. Haftasonu ben de kalp atışlarını dinledim bebeğimin işte. Şimdilik iyi gidiyor Allah'a şükür, yok bir yaramazlık. Ben de evde hiçbir iş yapmıyorum açıkçası, eşim sağolsun, herşeye koşturuyor. İşyerinde de bilgisayar başındayım ama yine de işte olmak kafamı bozmuyor değil. İnşallah, kendimizi yormadan güzel haberler vererek birbirimize geçireceğiz hamileliğimizi.
ben de 2010 şubat annesi olucam inş tabi beklerse o zamana kadar. şu anda10. haftam bitmek üzere çok şükür pek bir sıkıntım yok ama sivilce problemim var ve bu da benim moralimi bozuyor. hamişler varsa kilo alımı vs konuşalım
arkadaslar benim karnim cikti ya hamile kalmadan gidim tisortlerim falan olmuyo bana yeni buyuk bedenlerde gonlekler falan aldim normal mi acaba karni cikan arkadaslar varmi da 2 aylik olan :CüvCüv:
bende de oyle cnm kimseye hamileyim demeden gobekten anliyorlar bende cok yiyodum ama bir kac haftadir az yedim 62 kiloyum yarim kilo verdim 2 ayda 2 kilo aldim
8+3 olmalısın yani 2ay 3 günlük bende 17 mayıs hamiş kaldım
aaa bende 16 mayısta kaldım demekki aynı günlerde doğurucaz Allah nasip edersekaydirigubbakcemile5
NE GÜZEL İNŞALLAH HAYIRLISIYLA CANIM TAM OLARAK NE KADARLIKSIN BEN8+3ÜMzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?