2010 Şubat Anneleri

17 mayis hamile kaldim cnm bugun 2 aya giriyom doktor net dogum 24 subat olmasi lazim dedi

cnm arkadasim cok kotu olmus senin icin ben gecen hafta nezle dim bogazim burnum derken birde mide bunaltilari cikarma olunca bak dun hastanelik oldum serum yedimde az igleser gibi oldum

ne güzel kalp atışıları duymuşsun ben hastaneye gittiğim için hemen ultrasona bakıp sepetliyolar :) ama doktor kalp atışları var dedi bende pek iş yapmıyorum da dün biraz yaptım bende işyerinde pek yorulmuyorum çalışmasam ne ii olur diorum ama olmuyo
inş. güzel haberler getirir yeni gelen günler öptüm canımm opuyorumnanaktan

ben de 2010 şubat annesi olucam inş tabi beklerse o zamana kadar. şu anda10. haftam bitmek üzere çok şükür pek bir sıkıntım yok ama sivilce problemim var ve bu da benim moralimi bozuyor. hamişler varsa kilo alımı vs konuşalım

cok saol arkadasim insallah tm hepimiz saglikli sihatli bebeklerimizi aliriz kucaklarimiza vala serumluk oldum kimse olmasin dilerim kızlar cok kotu vala dayanamadim acilara agladim gecen aksam acidan

hulen arkadasm saolsun beni buraya yonlendirdi bilmiyodum burayi bana bak cok hosuna giticek tum arkadaslar subat annesi biz gibi falan dedi gerceten de iyimis siniz saol cok tesekur etim a.s. hepinize

canım ne iyi yapmışsın aramıza gelmekle burada paylaşım da arkadşlık da çok güzel senin de seveceğin eminiim,
serumluk olmana üzüldüm cnm ama pozitif düşünmeye çalış şükür ki bebişin var ve onun için bunları yaşıyorsun ve bebişin herşeye rağ*men hala seninle, bence bu konuda sana en güzeli sevilay arkadaşımız moral verir bence o da 3 şişe serumu yediği halde o kadar rahat ve mutlu bir şekilde paylaştı ki (tam da bu sabah yazmıştı) sanırım seni en iyi o anlar,

canım benim dikkat et kendine, klimanın ayarı yok mu böyle dalgalı üfleme ya da ne bileyim başka türlü sana zarar vermeyecek şekilde, ben oldum olası klimaları sevmem, olan ortamda da bulunmamaya çalışırım hatta iş yerimde bunun sıkıntısını da çok çekmişimdir, hamil kaldığımı öğrendiğimde ilk endişe ettiğim şeylerden biri de buydu ben ki kışın doğru dürüst hasta olmazken yazın hep grip olmaya başlamıştım ama çok şükür tam da bu zamanlarda raporlu olmam işime yaradı ben işbaşı yapana kadar havalar da biraz serinler zaten, :lepi: :lepi:

fifacıgım hiç ayarlamadn dalmışım işte bi daha öyle uyumam ders oldu.klimaya alışıyorsun burda nasıl yaşanır o zaman nefes alamazsın sıcaktan burasını tahmin edin artık

canım hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah

sivilce problemimi :uhm: çokmu sivilcen çıktı ya da daha önceden de varmıydı svilcen,
kilo almaya gelince ben böyle yemeye devam edersem kilo değil ton farkımı konuşacak kişi arayacağım galiba, :roflol: :roflol: benim anlamadığım bulantı tiksinme vs. şeylere rağmen nasıl bu kadar yiyebiliyorum benn de anlamış değilim :roflol: :roflol:

arkadaslar benim karnim cikti ya hamile kalmadan gidim tisortlerim falan olmuyo bana yeni buyuk bedenlerde gonlekler falan aldim normal mi acaba karni cikan arkadaslar varmi da 2 aylik olan :CüvCüv:

bende hiç göbek yok zayıfladıgım için eski kıyafetlerim hala oluyor bende tam.10 haftayı doldurdum

arkadaslar benim karnim cikti ya hamile kalmadan gidim tisortlerim falan olmuyo bana yeni buyuk bedenlerde gonlekler falan aldim normal mi acaba karni cikan arkadaslar varmi da 2 aylik olan :CüvCüv:

canım senin yine iyi ben daha 7+4 üm dar giydiğimde herkes göbeğimin çıktığını farkediyor.bebektenmi yoksa çok yediğim için kilodanmı bilmiyorum ama bendede göbek var. :CüvCüv: ama kıyafetlerim oluyor

bende de oyle cnm kimseye hamileyim demeden gobekten anliyorlar bende cok yiyodum ama bir kac haftadir az yedim 62 kiloyum yarim kilo verdim 2 ayda 2 kilo aldim

bende de oyle cnm kimseye hamileyim demeden gobekten anliyorlar bende cok yiyodum ama bir kac haftadir az yedim 62 kiloyum yarim kilo verdim 2 ayda 2 kilo aldim

bir arkadaşımız 2010 şubat anneleri göbişleri topicini açmış artık başlayalım oraya hafta hafta göbişlerimizin resimlerini koymaya

bende çok yiyorum 61 ile hamile kaldım şua anda 63 kiloyım ilk 3 ay kilo almamamız gerekiyormuş.bu gidişle kim bilir ne kadar alıcam

benim karnım artık belli 11.haftaya girdim
artık hamilemisin diye soruyolar:teytey:
yeni arkadaslar hoşgeldiniza.s.
bu arada bülbül bugün doktora gidecekti ama buraya uğramadı
acaba noldu inşallah bebişini görmüştür

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey: benim buantılar azaldı geçmişi biraz okuyabildim çok yazılmış yetişemedim.kafamçokkarıştı ama sanırım herkes iyihihoyyyt göbişleriniz çıkmaya başladı demek benim de azıcık şişti sanki ama çok değil.2.ayımı doldurdum 9.haftama girdim ama 2 haftadır miniğimi görmeye gidemedim:sinifsinif:çok merak ediyoorum neler yapıo kızlar şubata bişi kalmadıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…