fifacım sağol tatlım cevabın için tek değilmişim rahatladım bende coraspin içiyorum doktoruma sordum kan sulandırı neden içiyorum diye bebek kan yoluyla besleniyor kan sulanınca daha fazla kan akışı olduğundan daha iyi besleniyormuş hiç sevmem ilaç içmeyi hatta içmezdim ama daha dünyaya gelmeden bile herşeye katlanıyoruz rabbim sevgisini şimdiden verdi içimize doğunca düşünemiyorum bile
çok haklısın fatmacım yaa... eşimde öyle diyo inan.. "sen neden stres ,sıkıntı yapıyosun anlamıyorum.. neyi yaratmaya kudretimiz varki.. biz sadece istiyoruz.. yaratıp vericek olan rabbim.." diyo..
rabbim sana teslimiz :Saruboceq:
bebek isteyenlere çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar ver :Saruboceq:
hamile olanların da bebeklerini ve kendilerini koru..hayırlısıyla doğurup,kucaklarına almalarını nasip et :Saruboceq:
yavrusu olanların da kuzularını anne babalarına bağışla..hayırlı uzun ömürler ver.. :Saruboceq:
amiiiinnnn.....
kızlar bugün cuma değil ama duanın günü olmaz bence.. bu da salı duası olsun kaydirigubbakcemile3 içimden geldi... :)))
kızlar ben hala iyileşemedim şu anda grıbın tek faydası burnum tıkandı koku almıyorum........
inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
günaydın şubat ayının güzel anneleri
sorunsuz bir gün olur inşallah sizin için.aslında bende isterdim bulantımın olmasını ne uyku ne bulantı ne miğdede yanma nasıl hamileysem ben anneliği hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu
arkadaşlar siz ilaç kullanıyormusunuz ben günde 5 tane hap içiyorum progestan folik asit çocuk iyi beslensin diye kan sulandırıcı hamilelerin kullandığı vitamin ve idrar yolu enfeksiyonum için antibiyotik sadece benmi bu kadar ilaç içiyorum sizede verdimi doktor
Selam arkadaşım.
Maşallah de, ne güzel. Açıkçası ben de senin gibi azınlıktanım. Allaha şükür ne bulantı, ne yanma, ne de aşırı bir uyku. Olması gerekmiyor, evet olsa bizim için de evet sağlıkla hamilelik devam ediyor tarzı bir gösterge bu ama olmamasına da şükretmek gerekiyor.
İlaç konusunda ben de senin gibiydim, yaşlılığımda lazım diye ilaç kullanmazdım. Ben de folik asit ve kan sulandırıcı bebe asprini alıyorum ve bir de jel kullanıyorum progesteron içeren. Doktorum vitamin vermedi, şimdilik ilaç muhabbeti bu kadar. Bir de Allah korusun, şüpheli bir ağrı durumunda içmem için bir kas gevşetici türü birşey verdi düşüğe karşı. O da acil ilk yardım çantası yaptım kendime, çantamda taşıyorum onun içinde. Kendim için ne rahattım, bebeğim için paranoyak gibi dolaşıyorum işte. Hepimize hayırlı, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyorum.
evet canım aslında bulantı olmaması güzel ama sağlıklı hamileliğin göstergesi bulantı olduğunu okumuştum olmaması endişelendiriyor.bende senin gibi poronayak halindeyim bütün gün kendimi dinleyip duruyorum ama ben inanıyorum bişey olmayacak burda hepberaber şubatta teker teker kavuşucaz yavrularımıza
arkadaşlar bu arada siz ne zaman alışverişe başlamayı düşünüyorsunuz ben iyice sabırsızlanıyorum bebek mağazalarını dolaşmaya başladım ama iyideğil dedikleri için almıyorum bişey ama artık almak istiyorum
Tebrik ederim, ne güzel bir zamanlama. Nice mutlu yıllara, bebeğinizle bir ömür birlikte inşallah.
camdankalp ne güzel eşine yıldönümü hediyesi olmuş:ecrin_bebek: mutlu yıllara
bizde yıldönümümüzde tatildeydik 3 haftalıkmış bebiş ama haberimiz yoktu
Bulantıyla ilgili olarak genetik diyeceğim, benim annem iki hamileliğinde de yaşamamış. Doktorum da şart değil diyor. Bir de burada daha geç dönemlerde bile bulantıları başlayan arkadaşlar var. Bence tahtaya vuralım canım.
Alışveriş için ben de kendimi zor tutuyorum ama hiç olmazsa ilk üç ay geçsin istiyorum. Böylece gelecek yaz kıyafetleri için de indirimli günleri kaçırmamış oluruz. İnşallah o günleri de nasip eder Allah.
Saol teyzesiii..Evet 2 tane bıcır var içimdesaol canım çok sewvindim bebişlerini görmene ikizlerinmi var ne kadarlık hamişsin
Hadi hayırlısı Hayırlı haberlerle gel.. Klomen en basit tedavilerden birisi... dualarımız seninle.. :Saruboceq::Saruboceq:kızlarr.. slm demek için geldim.. bakayım ne var ne yok. kim var dedim ama kimse kalmamış burda yine... :))
inşallah herkes iyidir.. bebişlerde sorunsuz büyüyolardır.. bayadırgiremedim 50 den fazla sayfa birikmiş..geçmişi okumam olanaksız :))
ben kendimle ilgili haberler veriyim beni tanıyanlara.. 10 temmuzda regl oldum şükür yani sonunda.. bugün dr. dediği gibi kontrole gittim.. yarın itibariyle günde 3 kez klomen hap kullanıcam.. 5 gün boyunca.. 24 ünde yumurtlama günümmüş.. doktor 23 temmuzda. gel bi ultrasonla bakalım dedi.. gidicem.. yumurtalarıma bakıcak ve durumu söylicek sanırım gün vericek. şu günlerde çalışın diye.. inşallah yumoşlarım büyür gelişir herşey çok güzel olur ve benim bebişim de bu ay konar benim göbişime... :Saruboceq:
öptüm tüm şubat annelerini..
of of seni çok iyi anlıyorum.. Ben limon kokluyorum bazen.. Ve bu aralar hayatta agzıma koymayan ben sakız çiğnıyorum.. Hafifletti biraz gecicek ve tadını cıkartcazkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5arkadaşlar merhaba....bulantılar beni iyice yordu...sabah e guzel iyiydim tamam sanırım geçiyor dedim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi..offffff
zemuszemuszemuszemusmersi teyzesiiii Rabbim herkese nasip etsin... 9 haftalıkken gördük biz güzelim.. 8 haftanın ortalarındada ii bir ultrason cihazıyla görebılırsıız dıyorlar.. Darısı sana iyi haberlerle gel... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
tebrikler canım gözün aydın hemde iki tane maşallah.okuyunca yazını ben bile heyecanlandım kim bilir ne muhteşem bir duygudur.rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.
arkadaşlar kaçıncı haftasında hareketlerini görüyoruz ben daha 7+3 haftalığım ve sabırsızlanıyorum
Hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv:amin canımmmm amin...benide eklermisiniz listenize ? 7 hafta 3 günlük hamileyim nasip olursa şubatta ikinci kez anneliği tadıcam bebeğimin kalp atışlarını iki gün önce gördüm daha duymadım ekranda kuş gibi çırpınan kalbini gördüm sadece çok güzel bir duygu ALLAH her isteyene nasip etsin inşaallah..:Saruboceq:
nane ve limonnn içebılıyorsan iç güzelimm. hem bulantını hemde gribine iyi gelir..kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............
Saollll canımmmmm benimmmm:)))))))))Darısı sizlereeee opuyorumnanaktansevilaycım gözün aydın:)))
geçmiş olsunn. Canım Agır bişilermi yaptın? yada yordunmu kendini? Genelde adet gününde olan insanlarda var.. inş. Önemlı bi durum degildir iyi haberlerle gel dualarımız seninle ihmal etme istersen..günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
ay canımm ya.. ne güzel bi duygu, çok sevindim valla. 2 tane olması da aynı bi heyecandır heralde :) hadi gözün aydın, sen nasıl oldun, dinlenmeye devam ediyorsun değil mi?
saol canımmm. Üsperrr bi duyguanlatamam kiiiii.... Ben iyiyim şükür Allahıma Ama dinlenmek yok malesef calısmaya devammm. Yapcak bişi yok..10 gün raporluydum bitti basladık.. Hayırlısı Allaha sıgındım artık Düşük tehlıkem kalmamıs şükür Ama ben hala korkuyorum. Tedbiri elden bırakmıyorum güzelimm. Öyle işte sen nasılsın ?
inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık
canımm sen 11 haftayamı girdin 2 tarama için istiyorlar degilmi ?bende paranoyak oldum valla
akılım hep bebişte bişey olur mu diye
yarın öğlen kontrolüm var ense kalınlığı ölçülecek
yarın görsem 1 hafta rahata kavusurum artık
1 hafta dolunca yine paniğim baslıyo
Ohhhh... Rabbim uzun ömürrr versin bebişinede Sağlık versin.... Mutlulugunuz daim olsunnnn:1hug::1hug:
canımm sen 11 haftayamı girdin 2 tarama için istiyorlar degilmi ?
bende paranoyak oldum valla
bende paranoyak oldum valla
canım ikili tarama testi mi yapılacak yarın, erken değil mi daha??? bana dr. 7 ağustosa randevu verdi ikili tarama testi için, yoksa benimki mi geç randevu verdi bana kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?