2010 Şubat Anneleri

canım önemli değil, bizler zaten paylaşmak için burda değğil miyiz:1hug:, evet cnm yaa normalde olsa bu ilaçları en fazla 1*2 gün kullanırdım herhalde ama şimdi öle olmuyor, ayy hele bi sağlıkla doğsunlar o zaman herhalde dünyanın yaşamanın bile anlamı değişecek bizler için, Rabbim bizlere sağlıkla kucaklamayı, tüm isteyenlere deanne olmayı nasip eder inşallah

kızlar ben hala iyileşemedim şu anda grıbın tek faydası burnum tıkandı koku almıyorum........

Aminn cnm,

fikirevi... canımm açık görünüyosun.. bayadır denk gelemedik seninle de.. iyisindir inş.. nasıl gidiyo hamişlik bakalım?

diğer topiğe de girmiyorum ben pek.. bi durum varmı orda da .. haberin varmı bişeyden?

inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

Tebrik ederim, ne güzel bir zamanlama. Nice mutlu yıllara, bebeğinizle bir ömür birlikte inşallah.

Selam arkadaşım.

Maşallah de, ne güzel. Açıkçası ben de senin gibi azınlıktanım. Allaha şükür ne bulantı, ne yanma, ne de aşırı bir uyku. Olması gerekmiyor, evet olsa bizim için de evet sağlıkla hamilelik devam ediyor tarzı bir gösterge bu ama olmamasına da şükretmek gerekiyor.

ılaç konusunda ben de senin gibiydim, yaşlılığımda lazım diye ilaç kullanmazdım. Ben de folik asit ve kan sulandırıcı bebe asprini alıyorum ve bir de jel kullanıyorum progesteron içeren. Doktorum vitamin vermedi, şimdilik ilaç muhabbeti bu kadar. Bir de Allah korusun, şüpheli bir ağrı durumunda içmem için bir kas gevşetici türü birşey verdi düşüğe karşı. O da acil ilk yardım çantası yaptım kendime, çantamda taşıyorum onun içinde. Kendim için ne rahattım, bebeğim için paranoyak gibi dolaşıyorum işte. Hepimize hayırlı, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyorum.

camdankalp ne güzel eşine yıldönümü hediyesi olmuş:ecrin_bebek: mutlu yıllara
bizde yıldönümümüzde tatildeydik 3 haftalıkmış bebiş ama haberimiz yoktu

evet canım aslında bulantı olmaması güzel ama sağlıklı hamileliğin göstergesi bulantı olduğunu okumuştum olmaması endişelendiriyor.bende senin gibi poronayak halindeyim bütün gün kendimi dinleyip duruyorum ama ben inanıyorum bişey olmayacak burda hepberaber şubatta teker teker kavuşucaz yavrularımıza

arkadaşlar bu arada siz ne zaman alışverişe başlamayı düşünüyorsunuz ben iyice sabırsızlanıyorum bebek mağazalarını dolaşmaya başladım ama iyideğil dedikleri için almıyorum bişey ama artık almak istiyorum

Bulantıyla ilgili olarak genetik diyeceğim, benim annem iki hamileliğinde de yaşamamış. Doktorum da şart değil diyor. Bir de burada daha geç dönemlerde bile bulantıları başlayan arkadaşlar var. Bence tahtaya vuralım canım.

Alışveriş için ben de kendimi zor tutuyorum ama hiç olmazsa ilk üç ay geçsin istiyorum. Böylece gelecek yaz kıyafetleri için de indirimli günleri kaçırmamış oluruz. İnşallah o günleri de nasip eder Allah.

Tebrik ederim, ne güzel bir zamanlama. Nice mutlu yıllara, bebeğinizle bir ömür birlikte inşallah.

camdankalp ne güzel eşine yıldönümü hediyesi olmuş:ecrin_bebek: mutlu yıllara
bizde yıldönümümüzde tatildeydik 3 haftalıkmış bebiş ama haberimiz yoktu

tşk ederim kızlar allah hepimizin mutluluğunu daimi kılsın :Saruboceq:

evet arkadaşım doğru söylüyorsun benim annemde hiç bulantı yaşamamış bu aklıma hiç gelmemişti çok sağol.indirim günlerinde cinsiyetlerinide öğrenmiş olsakta ona göre alışverişimizi yapsak bari
sen kaç haftalıksın canım

saol canım çok sewvindim bebişlerini görmene ikizlerinmi var ne kadarlık hamişsin
Saol teyzesiii..Evet 2 tane bıcır var içimde bugun 10 haftamıza girdik cok şükür... kaydirigubbakcemile5
Hadi hayırlısı Hayırlı haberlerle gel.. Klomen en basit tedavilerden birisi... dualarımız seninle.. :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba....bulantılar beni iyice yordu...sabah e guzel iyiydim tamam sanırım geçiyor dedim şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi..offffff
of of seni çok iyi anlıyorum.. Ben limon kokluyorum bazen.. Ve bu aralar hayatta agzıma koymayan ben sakız çiğnıyorum.. Hafifletti biraz gecicek ve tadını cıkartcazkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
zemuszemuszemuszemusmersi teyzesiiii Rabbim herkese nasip etsin... 9 haftalıkken gördük biz güzelim.. 8 haftanın ortalarındada ii bir ultrason cihazıyla görebılırsıız dıyorlar.. Darısı sana iyi haberlerle gel... opuyorumnanaktan
Hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv:amin canımmmm amin...
kızlarrrrrrrrrr acayıp grıp oldum bulantılardan mahvolmuşken birda grıp ne yapacağımı bilemiyorum............
nane ve limonnn içebılıyorsan iç güzelimm. hem bulantını hemde gribine iyi gelir..

bende paranoyak oldum valla
akılım hep bebişte bişey olur mu diye
yarın öğlen kontrolüm var ense kalınlığı ölçülecek
yarın görsem 1 hafta rahata kavusurum artık
1 hafta dolunca yine paniğim baslıyo

sevilaycım gözün aydın:)))
Saollll canımmmmm benimmmm:)))))))))Darısı sizlereeee opuyorumnanaktan

geçmiş olsunn. Canım Agır bişilermi yaptın? yada yordunmu kendini? Genelde adet gününde olan insanlarda var.. inş. Önemlı bi durum degildir iyi haberlerle gel dualarımız seninle ihmal etme istersen..

inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık

Ohhhh... Rabbim uzun ömürrr versin bebişinede Sağlık versin.... Mutlulugunuz daim olsunnnn:1hug::1hug:

canımm sen 11 haftayamı girdin 2 tarama için istiyorlar degilmi ?

Ohhhh... Rabbim uzun ömürrr versin bebişinede Sağlık versin.... Mutlulugunuz daim olsunnnn:1hug::1hug:

canımm sen 11 haftayamı girdin 2 tarama için istiyorlar degilmi ?

evet canım 10+ 1 oldum bugün yarın ense kalınlığı ölçülecek
4 ağustosta 2. tarama testi olacak hayırlısıyla

canım ikili tarama testi mi yapılacak yarın, erken değil mi daha??? bana dr. 7 ağustosa randevu verdi ikili tarama testi için, yoksa benimki mi geç randevu verdi bana kafamçokkarıştı

canım bende senin gibiyim senin kontrolün yakınmış ne güzel benim 27 temmuz 1 hafta geçince başlıyorum bende nasıl geçer bilmiyorum galiba 1 doktora daha gidicem çünkü bekleyebileceğimi sanmıyorum.
test sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım ikili tarama testi mi yapılacak yarın, erken değil mi daha??? bana dr. 7 ağustosa randevu verdi ikili tarama testi için, yoksa benimki mi geç randevu verdi bana kafamçokkarıştı

hayır canım yarın ense kalınlığı ölçülecek 2 li tarama 4 ağustosta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…