canım bende senin gibiyim senin kontrolün yakınmış ne güzel benim 27 temmuz 1 hafta geçince başlıyorum bende nasıl geçer bilmiyorum galiba 1 doktora daha gidicem çünkü bekleyebileceğimi sanmıyorum.
test sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
evet canım 10+ 1 oldum bugün yarın ense kalınlığı ölçülecek
4 ağustosta 2. tarama testi olacak hayırlısıyla
hadı hayırlısı. Benden birsürü Test istediler dün kan verdim. biyokımya, Sonra torc diye hormon rubella , idrar tam kan sayımı birsürü prosudur..15 gün sonra felan gidicem bende ikili tarama için.
benim gebelik kartımda ikili test 12-13. hafta yazıyo. ptesi (20 temmuz) kontrolum var ama ense kalınlığı ile alakalı bi fikrim yok. 9+4 oldum bende. ptesi 10+3 olucam. ense kalınlığını ölçerler mi ki? bak kafam karıştı şimdi. öğrendiğim iyi oldu. yapmazlarsa sorarım.
tüm testlerden iyi sonuçlar alman dileğiyle.
hayır canım yarın ense kalınlığı ölçülecek 2 li tarama 4 ağustosta olacak
karmakarışık oldum yaaa. paranoyaklık beliirtileri bende de başladı galiba.
kızlar yaa, yarın yazlığa gidcem ama denize girip girmeme konusunda kararsızım. doktorum bi problem olmaz dedi ama yine de emin olamıyorum. sizce ne yapayım???
sağol cnm, ama bana ense kalınlığı için kimse bişey demedi, acaba ikisini beraber mi yapacaklar
sağol canım inşallah hepimizin hersey yolunda gider
ben 2 doktora gidiyorum kontrollerin arası yakın oluyo hihoyyyt
yarın kontrolüm var öbür günde diğer doktorda kontrolüm var :teytey:
evet arkadaşım doğru söylüyorsun benim annemde hiç bulantı yaşamamış bu aklıma hiç gelmemişti çok sağol.indirim günlerinde cinsiyetlerinide öğrenmiş olsakta ona göre alışverişimizi yapsak bari
sen kaç haftalıksın canım
karmakarışık oldum yaaa. paranoyaklık beliirtileri bende de başladı galiba.
kızlar yaa, yarın yazlığa gidcem ama denize girip girmeme konusunda kararsızım. doktorum bi problem olmaz dedi ama yine de emin olamıyorum. sizce ne yapayım???
senin ne kadar oldu şimdi peki?
7+1 daha. Ya sen arkadaşım?
kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar
canım çok sevindim gözün aydın meleğinide gördün demekki çok şükür.dikkat et hiç birşey yapma ilk 3 ay ve son 3 ay herzaman tehlikeli bana doktorum işi yasakladı 1 düşüğüm olduğu için 3 haftadır yatıyorum.dikkat et bırak biraz daha hiç birşey yapma ilk bebeğim iş yaptığım için düştü acısını biliyorum yapmayın bişey arkadaşlar bırakın batarsa batsın eviniz
kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?