2010 Şubat Anneleri

sağol canım inşallah hepimizin hersey yolunda gider
ben 2 doktora gidiyorum kontrollerin arası yakın oluyo hihoyyyt
yarın kontrolüm var öbür günde diğer doktorda kontrolüm var :teytey:

evet canım 10+ 1 oldum bugün yarın ense kalınlığı ölçülecek
4 ağustosta 2. tarama testi olacak hayırlısıyla

benim gebelik kartımda ikili test 12-13. hafta yazıyo. ptesi (20 temmuz) kontrolum var ama ense kalınlığı ile alakalı bi fikrim yok. 9+4 oldum bende. ptesi 10+3 olucam. ense kalınlığını ölçerler mi ki? bak kafam karıştı şimdi. öğrendiğim iyi oldu. yapmazlarsa sorarım.

tüm testlerden iyi sonuçlar alman dileğiyle.

hadı hayırlısı. Benden birsürü Test istediler dün kan verdim. biyokımya, Sonra torc diye hormon rubella , idrar tam kan sayımı birsürü prosudur..15 gün sonra felan gidicem bende ikili tarama için.

karmakarışık oldum yaaa. paranoyaklık beliirtileri bende de başladı galiba.

kızlar yaa, yarın yazlığa gidcem ama denize girip girmeme konusunda kararsızım. doktorum bi problem olmaz dedi ama yine de emin olamıyorum. sizce ne yapayım???

sağol canım inşallah ben 2 li taramayı 13. haftaya girerken yaptırcam 4 ağustos 12+6 da

ben olsam girmem korkarım enfeksiyon kapmaktan
yada cok dikkat et sudan çıkınca hemen duş al kurulan mayon üstünde kalmasın
ben 3 haftalık hamileyken (bilmiyodum) kubağa gibi sudaydım
çok şükür bişey olmadım

sağol canım inşallah hepimizin hersey yolunda gider
ben 2 doktora gidiyorum kontrollerin arası yakın oluyo hihoyyyt
yarın kontrolüm var öbür günde diğer doktorda kontrolüm var :teytey:

çok güzel ya bende senin yaptığını yapıyım düşünüyordum zaten 1 ay beklenmez çok uzun bir süre.en iyisini yapmışsın hemde doktorlarıda birbiriyle karşılaştırmış olursun

bu arada bengusuyu merak edenler konusu burda herşey yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...z-bebe287e-ra287men-olmad305-yapamad305k.html

7+1 daha. Ya sen arkadaşım?

ay şok oldum Allah böyle pis kaynanaları cehenneme odun etsin
böyle sümsük kocalarıda tövbe tövbe

Canım, benim doktorum denize girebilirsin sadece sakın ha ıslak mayoyla kalma, hemen değiştir çünkü gebelik döneminde sistit tetikte bekler, dikkat et demişti. Eğer deniz gerçekten temizse ve gönlün de yatıyorsa gir bence. Ama sakın 11-3 arası direkt güneşte olma. İyi eğlenceler.

kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar

canım çok sevindim gözün aydın meleğinide gördün demekki çok şükür.dikkat et hiç birşey yapma ilk 3 ay ve son 3 ay herzaman tehlikeli bana doktorum işi yasakladı 1 düşüğüm olduğu için 3 haftadır yatıyorum.dikkat et bırak biraz daha hiç birşey yapma ilk bebeğim iş yaptığım için düştü acısını biliyorum yapmayın bişey arkadaşlar bırakın batarsa batsın eviniz

sağol canım benim opuyorumnanaktan
haklısın canım dikkat edicem bundan sonra bişeye dokunmucam aslında bölede olmaktan sıkılıyorum güçlü kuvvetli olup hamilelik nazı yapıyomuş gibi görünmek istemiyorumm
çok şükürr ama sorun yok ilacımıda içitimii opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun bebişin seninleymiş hala ya gerisini boşver, başkalarının hamileyken ne işler yaptıklarını boşver sen yine de bol bol dinlen kendini yorma, bu bebişler bize Rabbimizden bir hediye bir emanet, bırak gerekiyorsa evi b..k götürsün, sen ve bebişin iyi olmadıktan sonra ev ya da iş tertemiz olsa ne yazar, progestanı da ihmal etme cnm, lekelenmen olsun ya da olmasın doktorun söylemedikçe de kullanmayı bırakma,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…