kızlaaar merhaba ben yine uyuşuk yine uyuşuk bu ögle aralarında kendime zor geliyorum...
heradaya çok üzüldüm ama çok sağlam durduguna inanıyorum en azından bana öyle hissettirdi geçmiş olsun tez zamanda güzel haberlerini alırız..
artık bulbul dan iyice şüpheleniyorum ya bu kız tatilde yada kötü birşey oldu bir ondan haber alamıyoruz...
buaralar fazla sıcak değil bugün esinti de var ama bende hal yok ,
bu arada maşallah çok güzelmişsin cnm
valla çok sıcak insanda hal kalmıyo hep uyuyasım geliyo bencede çok güzelsin maşallah.bebişinde sana benzer inşallahh....
slm canlarım burdayım burda olmasınada geçmişi okiyim dedim 2-3 sayfa okuyorum iş çıkıyo onu yapıyorum sonra yine sayfalar birikmiş bi 2-3 sayfa daha okuyorum gene bişey çıkıyo derken derken bu saati ettim :))) fisfisfis
fatolina maşallah güzelmişşsin.benim resmim pek belli olmuyor degilmi..
anne olucaz kızlar hadi toparlanalım lütfenn pozitif olalım herkes tuzlu krakerlerini atsın bakalım ağzına haydiii
mydarling cnm, bi paket krakeri bitşrmek üzereyim ama midem hala aynı , birazdan armut yiyeyim olmazsa o da iyi geliyor diyorlar
bugün sıcaktan mıdır nedendir kimsede hal yok
evet canım benim çok sağol zemuszemus bi arkadaş merak etmişti onun için koydum
caım sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine opuyorumnanaktan
evet Herada çok sağlam duruyordu ama tabi içini bilemeyiz, Rabbim kuvvet ve dayanma gücü versin inşallah,
ben de bulbulu merak ediyorum umarm tatildedir de kötü bişey yoktur
canım benim sen ve bebişin iyi olun da mesajın geç olsun önemli değil Şeniz
canım senin yüzün çok belli olmuyor resimde ama pozunuz çok hoş, anne kız ne güzel olmuş
evet canım pek belli değil ama resim çok hoş varsa net koyda senide görelimfatolina maşallah güzelmişşsin.benim resmim pek belli olmuyor degilmi..
bazen karnımı severken oğlum diyorummaşallah valla nazar değmesin bebişinin cinsiyetini hisseden varmı pekiii
ya arkadaşlar ben pek su içemiyorum ne yapayım midem kaldırmıyor.bide afedersin tükürügümü yutamıyorum o bile midemi bulandıryo.bide bulanmaya başlayınca tükürük salgısı artarya o iyice mahvediyo beni böyle olan varmı..
kızlar isim düşündünüz mü ?
biz ayarladık isimlerimizi
kız olursa ecrin olucak hamile kalmadan önce derdin kızım olursa ecrin koyucam diye
oğlumuz olursada babsı buldu adını poyraz olucak inşallah
papatya rüzgar çok güzel bi isim aslında
canım nerden baktın cinsiyet topiğine bende bakıyım bii allah bağışlasın kızınıda aramızda tecrübeli birileri olması güzel valla
canım benim sen ve bebişin iyi olun da mesajın geç olsun önemli değil Şeniz
canım senin yüzün çok belli olmuyor resimde ama pozunuz çok hoş, anne kız ne güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?