2010 Şubat Anneleri

evet Herada çok sağlam duruyordu ama tabi içini bilemeyiz, Rabbim kuvvet ve dayanma gücü versin inşallah,

ben de bulbulu merak ediyorum umarm tatildedir de kötü bişey yoktur

fatolina maşallah güzelmişşsin.benim resmim pek belli olmuyor degilmi..

buaralar fazla sıcak değil bugün esinti de var ama bende hal yok ,

bu arada maşallah çok güzelmişsin cnm

valla çok sıcak insanda hal kalmıyo hep uyuyasım geliyo bencede çok güzelsin maşallah.bebişinde sana benzer inşallahh....

çok sağolun kızlar sizin gözleriniz güzel görüyo
eşimle bizi kardeş sandıkları için ikimizin karışımı nasıl bişey çıkıcak çok merak ediyorum valla tabi hayırlısı

canım benim sen ve bebişin iyi olun da mesajın geç olsun önemli değil Şeniz

canım senin yüzün çok belli olmuyor resimde ama pozunuz çok hoş, anne kız ne güzel olmuş

ya arkadaşlar ben pek su içemiyorum ne yapayım midem kaldırmıyor.bide afedersin tükürügümü yutamıyorum o bile midemi bulandıryo.bide bulanmaya başlayınca tükürük salgısı artarya o iyice mahvediyo beni böyle olan varmı..

anne olucaz kızlar hadi toparlanalım lütfenn pozitif olalım herkes tuzlu krakerlerini atsın bakalım ağzına haydiii

Canım öncelikle hoşgeldin a.s.

ama ben cumartesi bebeğimi görene kadar pozitif olamayacağım sanırım...

mydarling cnm, bi paket krakeri bitşrmek üzereyim ama midem hala aynı , birazdan armut yiyeyim olmazsa o da iyi geliyor diyorlar

Armut hiç denemedim unutuyorum hep iyi geliyor diye duydum

bugün sıcaktan mıdır nedendir kimsede hal yok

evet canım benim çok sağol zemuszemus bi arkadaş merak etmişti onun için koydum

Allah nazardan saklasın, çalışıyordun değilmi;

caım sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine opuyorumnanaktan

hasta değilim ama tadım yok bebeğimi merak ediyorum görmeden rahat edemiycem sanırım...

evet Herada çok sağlam duruyordu ama tabi içini bilemeyiz, Rabbim kuvvet ve dayanma gücü versin inşallah,

ben de bulbulu merak ediyorum umarm tatildedir de kötü bişey yoktur

Hereda çok sağlamdı maşallah, Allah yardımcısı olsun, bulbuldan hala haber yok hayırdır inş.

canım senin yüzün çok belli olmuyor resimde ama pozunuz çok hoş, anne kız ne güzel olmuş

teşekkürler canım.hepinizin resimlerine şöyle arada bir bakarım senin resminde güzel eşinle..diger topikler bebeklerini dogurmuşlar.sonra başka topikle bebeklerin resimleri ,büyümeleri ayy nasıl takip ediyorlar umarım bizde öyle oluruz

evet canım pek belli değil ama resim çok hoş varsa net koyda senide görelim
maşallah valla nazar değmesin bebişinin cinsiyetini hisseden varmı pekiii
bazen karnımı severken oğlum diyorum
biyanım kız diyor arada kaldım :CüvCüv:

canım geçen gün haberlerde dr. açıklama yaptı
su çok önemliymiş hem bebiğin içinde olduğu sıvıyı temizliyo hemde
gebelikte çok su içmeyen anneler erken doğum riski varmış dr. öle dedi
biraz zaman geçsin bulantıların geçsin içersin bol bol

fatima yok canım çalışmıyorum ben

artık cinsiyeti belli olanları yaren arkadaşımız listeye ekleyecekmisin..bizde öyle yapalım

valla bende hep kızım diyorum bazen oğlum diyorum ikiside olsa farketmez aslında yalnız hepimizin cinsiyeti aynı zamanda belli olcak hemen hemen şu çin takviminede baktım ben:))) ne kadar doğruysaaaa

burada bazı topikler var cinsiyet belirlenir falan diye öylesine girdim sordum iki kişiye ..ikiside erkek dediler bakalım tutacakmıkaydirigubbakcemile3

ya isim konusu çok karışık ben çok zor karar veriyorum ne yapıcam bilmiyorum vallaaa

kızlar isim düşündünüz mü ?

benim hep kız ismi var aklımda ilki kızya ondanmıdar nedir erkek hiç aklıma gelmiyor.bi belli olsun öyle düşünürüz.bir tane erkek ismi var aklımda onuda kocaya begendiremedim rüzgar ..bence güzel..kız ismi çok aklımda.

biz ayarladık isimlerimizi
kız olursa ecrin olucak hamile kalmadan önce derdin kızım olursa ecrin koyucam diye
oğlumuz olursada babsı buldu adını poyraz olucak inşallah
papatya rüzgar çok güzel bi isim aslında

canım nerden baktın cinsiyet topiğine bende bakıyım bii allah bağışlasın kızınıda aramızda tecrübeli birileri olması güzel valla

bi belli olsunda kocişi ikna ederim sanırım:

canım nerden baktın cinsiyet topiğine bende bakıyım bii allah bağışlasın kızınıda aramızda tecrübeli birileri olması güzel valla

teşekkür ederim.inşallah hepinizede ikinci bebegide nasip etsin.nerdeen girdim.bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri diye bi bölüm var ordan gulyhas ve sevil-83 diye bayanlar bakıyor farklı metot uyguladıklarını ve tutturduklarını söylüyorlar.valla bana ikiside erkek dediler bakalım hayırlı evlat olsunlar ama yinede böyle merak ediyorsun ne diyecekler diye

sağol canım bulantılar hariç iyiyim sakıza verdim kendimi deli gibi sakız çiğniyorum ama işte oda acıktırıyo yemek yiyorum sonrada çıkarıyorum... sakız yemek lavabo şu ara hayatım böyle geçiyo:)) :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…