mrb arkadaşlar..dünden beri ağlamaktan perişan oldum bebeğimin ense kalınlığı tam sınırda çıktı.kan testinin sonucunuda cuma günü alcam zaman hiç geçmiyor..
mrb arkadaşlar..dünden beri ağlamaktan perişan oldum bebeğimin ense kalınlığı tam sınırda çıktı.kan testinin sonucunuda cuma günü alcam zaman hiç geçmiyor..
sağolun canım..bende sürekli dua ediyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim..
kafana hiç takma bence benim arkadaşımada öyle dediler ama çocuk doğdu ve sağlıklı bir çocuk ben ikili testi yaptırsammı diye düşünüyorum açıkçası
ewet aslında yaptırmamak daha iyiymiş.zaten bu test kesin sonucu vermiyorki risk oranına göre amniyosentez yapıyorlar o kesin sonucu veriyor ama oda riskli bi işlem..
canım bu sonuçlar kesin tanı değil. boşuna canını sıkma. hem kan değerlerin, yaşın, sigara kullanıp kullanmadığın tüm bu bilgiler girilerek hesaplanıyor risk. allahın izniyle cuma günü sonuçların iyi çıkacak inşallah. dualarımız seninle.
drla konuşucam ben yaptırmak istemiyorum diye zaten benim doktorum henüz ikil test için bişey söylemedi randevu falanda vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?