2010 Şubat Anneleri

slm kızlar bende hazımsızlık sorunu yaşıyorum. sanki yediğim hiç bişeyi öğütemiyorum. ama bu zamana kadar sadece iki kez çıkardım. beni kötü eden tek şey midemdeki hazımsızlık ekime ve yanma bu gibi şikayeti olan arkadaşlar önerebileceğiniz bişey var mı ?

maşallahhhh maşallahhhhhhh ne zaman 78 kişi olduk biz ya ben 69 da kalmışım yaren walla canım süper takip ediyosun Allahım topiğimizi sen nazarlardan koru firesiz olarak sağlıklı sıhatli anne adaylarınızı bebeklerine kavuştur yarabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: zemuszemus

amin canım. sanırım 4 tane falan da firemiz vardı..:gitme:inş onlar son olur. ve şubatta 78 anne oluruz, hatta daha çok

maşallah 78 olduk demek hihoyyyt alkisalkisalkis inşallah bundan sonra sayımız artsında eksilmesin, Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

mrb arkadaşlar..dünden beri ağlamaktan perişan oldum bebeğimin ense kalınlığı tam sınırda çıktı.kan testinin sonucunuda cuma günü alcam zaman hiç geçmiyor..

maşallah ya listeyi görünce çok sevindim
yeni gelen arkadaş hoşgeli hayırlı olsun bebişi

mrb arkadaşlar..dünden beri ağlamaktan perişan oldum bebeğimin ense kalınlığı tam sınırda çıktı.kan testinin sonucunuda cuma günü alcam zaman hiç geçmiyor..

Canım dua et bol bol.. içini rahatlatır, hakkında hayırlısını iste. Zaten ense kalınlığı ile kan testinin sonucundan ortak bi hesaplama yapıyorlar.kan testin iyi çıkar inş,endişelenecek bişey kalmaz.

üzülme canım ya, sorun yoktur kendinide bebeği de sıkıntıya sokma,

ben bu yüzden test falan yaptırmak istemiyorum 9 ay ne olacak diye düşünüp hasta olamam, Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

ya canım hiç takma kafana nolur şu testleri ben yaptırmıcam mevla neyi nasip ettiyse layık gördüyse o olur bu testler can sıkıntısından başka bişey değil ablamada down sendromlu dedi ablam ne stresli hamilelik geçirdi çok şükürki sağlıklı tosun gibi bi oğluşu var dr. dinleyip aldırsaydı ne olucaktı

canım hemen moralini bozma inşallah sonuçların iyi çıkar, sonuçta bu testler kesin değil sadece olabilme ihtimalini ölçüyor yani kesin var ya da yok denemez, Rabbim inşallah bebişine sağlık verir :teselli:

öyle walla dünden beri gözyaşlarım hiç kurumadı..cumayı beklemek çok zor..

dualarımız seninle cnm, sende bol bol dua et, herşeyin hayırlısı Allahtan cnm

sağolun canım..bende sürekli dua ediyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim..

sağolun canım..bende sürekli dua ediyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim..

kafana hiç takma bence benim arkadaşımada öyle dediler ama çocuk doğdu ve sağlıklı bir çocuk ben ikili testi yaptırsammı diye düşünüyorum açıkçası

kafana hiç takma bence benim arkadaşımada öyle dediler ama çocuk doğdu ve sağlıklı bir çocuk ben ikili testi yaptırsammı diye düşünüyorum açıkçası

ewet aslında yaptırmamak daha iyiymiş.zaten bu test kesin sonucu vermiyorki risk oranına göre amniyosentez yapıyorlar o kesin sonucu veriyor ama oda riskli bi işlem..

canım bu sonuçlar kesin tanı değil. boşuna canını sıkma. hem kan değerlerin, yaşın, sigara kullanıp kullanmadığın tüm bu bilgiler girilerek hesaplanıyor risk. allahın izniyle cuma günü sonuçların iyi çıkacak inşallah. dualarımız seninle.

ewet aslında yaptırmamak daha iyiymiş.zaten bu test kesin sonucu vermiyorki risk oranına göre amniyosentez yapıyorlar o kesin sonucu veriyor ama oda riskli bi işlem..

drla konuşucam ben yaptırmak istemiyorum diye zaten benim doktorum henüz ikil test için bişey söylemedi randevu falanda vermedi

sağol canım..inşallah iyi çıkar

hepten soğudum şu ikli 3lü 5li ne zıkkımsa
can sıkıcı ve psikolojisini bozuyo gerçektende insanın tamamen karar verdim yaptırmıyorum
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
önceden varmıymış bu testler para tuzakları resmen offf

drla konuşucam ben yaptırmak istemiyorum diye zaten benim doktorum henüz ikil test için bişey söylemedi randevu falanda vermedi

canım yaptırmadığın zaman kendini daha huzursuz hissetmeyeceksen yaptırmak istemediğini söyle doktoruna. ama bence yaptır canım diğer türlüde yaptırsamıydım acaba diye düşüneceksin. ama yinede sen bilirsin arkadaşım. hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…