2010 Şubat Anneleri

bende tam tersini duymuştum soldaysa kız sağdaysa erkek diye ama doktorlar anlıyo bence söylemiyo emin olmadannn

bende tam tersini duymuştum soldaysa kız sağdaysa erkek diye ama doktorlar anlıyo bence söylemiyo emin olmadannn

omurilik ve kalça yapısından anlıyorlarmış diye duymuştum ama kürtaj olanlar çok olur diye söylemiyorlarmış malum kız erkek takıntısı .........

evet katılıyorum benim doktorum gittiğimde çıtlattı sanki bana zaten anlıyolar onlarrr

küçük oğlumda ikili test için gittiğimde kıza benziyor demişlerdi 16.haftada göstermedi küçük bey 20.haftada belli olmuştu erkek olduğu kızlar....

herşeyin hayırlısı valla kızlar biraz daha sabır edelim bakalım
ben anlamıyorum soldamı sağdamı siz nasıl anlıyosunuz ???

off kızlar midem çok kötü, biraz önce midemde ne varsa çıkardım, sanırım herkesin bulantısı geçerken benimki artıyor

herşeyin hayırlısı valla kızlar biraz daha sabır edelim bakalım
ben anlamıyorum soldamı sağdamı siz nasıl anlıyosunuz ???

canım bana dr. söylemişti bi de usg ile bakarken sağ tarafıma doğru bakıyor, ve usg görüntülerinde de sağda duruyor bebişim

voles sen nasılsın bugün cnm, burada görünüyorsun ama sesin çıkmıyor

hmm perşembe sorarım ne tarafta diye hiç dikkat etmemiştim bebişe bakmaktan cihazı neye koyduğunu kaydirigubbakcemile3
benim dünden beri sol tarafında minik ağrılar oluyo büyümeye başladı artık

benim bebeğim 9 cm olmuş valla kıpırdanıyodu en son gördüğümüzde tabi belki sol sağ olayı herkesin farklıdır bilmem ama ben solumda hissediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…