ya iki çocuk yaptın üçüncüye nasıl niyetlenebildin? valla ciddi ciddi merak ediyoum çünkü ben şu bulantı ve kusmaları çektiğimden beri kocama ben başka bebek yapmam diyorum. kararlıyım. hasta gibiyim ya yataktan zor kalkıyorum, bulantı öldürüyor. kafamçokkarıştıebruli canım benim ikiside soldaydı erkek oldular bende tutmadı..........
off kızlar midem çok kötü, biraz önce midemde ne varsa çıkardım, sanırım herkesin bulantısı geçerken benimki artıyor
valla bende bu bulantılar karşısında ikinci çocuğu düşünemem hayırlısı ile bunu doğurayım da ay hayattan bezdım kokulardan.......
kızlarrr ne oldu yaaa
ya iki çocuk yaptın üçüncüye nasıl niyetlenebildin? valla ciddi ciddi merak ediyoum çünkü ben şu bulantı ve kusmaları çektiğimden beri kocama ben başka bebek yapmam diyorum. kararlıyım. hasta gibiyim ya yataktan zor kalkıyorum, bulantı öldürüyor. kafamçokkarıştı
fifa benimki de arttı. bu hafta kusmaya da başladım. birşey yiyemiyorum.
ya kızlar bu bulantıları çekip de başka bebek de isteyen var mı merak ettim!
bazılarının ne güzel bulantısı olmuyor :sinifsinif: çok özendim onlara..:çok üzgünüm:
herkes bulantıdan fena olmuştur bizim topik böyle bulantı ve halsızlık dolu.......perişanız
Kızlar bende buradayım ama halim yok, sizleri takip ediyorum, öpüyorum hepinizi
Bu arada Fatolina resimdeki sensen çok tatlısın maşallah...
Kızlar bende buradayım ama halim yok, sizleri takip ediyorum, öpüyorum hepinizi
Bu arada Fatolina resimdeki sensen çok tatlısın maşallah...
mydarling cnm, bi paket krakeri bitşrmek üzereyim ama midem hala aynı , birazdan armut yiyeyim olmazsa o da iyi geliyor diyorlar
bugün sıcaktan mıdır nedendir kimsede hal yok
evet canım benim çok sağol zemuszemus bi arkadaş merak etmişti onun için koydum
bende arkadaşa dedim al diye kraker midem kötü benimde bugün olsun onunda ayrı güzellği var
armut çok iyiymiş hamilelikte bebeğin içinde olduğu suyu temizliyomuş ablamın dr.u demişti
voles sen nasılsın bugün cnm, burada görünüyorsun ama sesin çıkmıyor
voles gelip gelip gidiyor ama hiç yazmıyor, o da halsiz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?