2010 Şubat Anneleri

ebruli canım benim ikiside soldaydı erkek oldular bende tutmadı..........
ya iki çocuk yaptın üçüncüye nasıl niyetlenebildin? valla ciddi ciddi merak ediyoum çünkü ben şu bulantı ve kusmaları çektiğimden beri kocama ben başka bebek yapmam diyorum. kararlıyım. hasta gibiyim ya yataktan zor kalkıyorum, bulantı öldürüyor. kafamçokkarıştı

off kızlar midem çok kötü, biraz önce midemde ne varsa çıkardım, sanırım herkesin bulantısı geçerken benimki artıyor

fifa benimki de arttı. bu hafta kusmaya da başladım. birşey yiyemiyorum.
ya kızlar bu bulantıları çekip de başka bebek de isteyen var mı merak ettim!
bazılarının ne güzel bulantısı olmuyor :sinifsinif: çok özendim onlara..:çok üzgünüm:

valla bende bu bulantılar karşısında ikinci çocuğu düşünemem hayırlısı ile bunu doğurayım da ay hayattan bezdım kokulardan.......

deme tatlım öyle sende başka bebek istersin kucağına alınca herşeyi unutacaksınnnn

şöyle bulantılarım geçse karnımı gere gere gezinsem dışarı çıksam evde yatakla lavabo arasında perişanım kafam sersem gibi evden tiksindim artık hamıleliğin güzel günleri başlasa artık

kızlar siz bulantı dedikce midem bulandı ekmek attım azcık ağzıma
konuşuyorum bebğimle aman annecim sakın yapma diye mide bulantısı çok kötü
3ayda 2kere yaşasamda sizi anlaya biliyorum
3ayı geçtikten sonra olmuyomuş bulantılar ama bellide olmaz

canım Rabbim nasip ederse ben de herşeye rağmen başka çocuklarımda olsun istiyorum, tabi hayırlısı Allahtan

herkes bulantıdan fena olmuştur bizim topik böyle bulantı ve halsızlık dolu.......perişanız

evet bulantı kervanına ben de katıldım ama şikayetçi değilim olmasına mutlu bile oldum bebişim benimle olsun da ben bunlara razıyım

Kızlar bende buradayım ama halim yok, sizleri takip ediyorum, öpüyorum hepinizi

Bu arada Fatolina resimdeki sensen çok tatlısın maşallah...

anne olucaz kızlar hadi toparlanalım lütfenn pozitif olalım herkes tuzlu krakerlerini atsın bakalım ağzına haydiii

mydarling cnm, bi paket krakeri bitşrmek üzereyim ama midem hala aynı , birazdan armut yiyeyim olmazsa o da iyi geliyor diyorlar

Kızlar bende buradayım ama halim yok, sizleri takip ediyorum, öpüyorum hepinizi

Bu arada Fatolina resimdeki sensen çok tatlısın maşallah...

bugün sıcaktan mıdır nedendir kimsede hal yok

evet canım benim çok sağol zemuszemus bi arkadaş merak etmişti onun için koydum

mydarling cnm, bi paket krakeri bitşrmek üzereyim ama midem hala aynı , birazdan armut yiyeyim olmazsa o da iyi geliyor diyorlar

bende arkadaşa dedim al diye kraker midem kötü benimde bugün olsun onunda ayrı güzellği var
armut çok iyiymiş hamilelikte bebeğin içinde olduğu suyu temizliyomuş ablamın dr.u demişti

bugün sıcaktan mıdır nedendir kimsede hal yok

evet canım benim çok sağol zemuszemus bi arkadaş merak etmişti onun için koydum

buaralar fazla sıcak değil bugün esinti de var ama bende hal yok ,

bu arada maşallah çok güzelmişsin cnm

bende arkadaşa dedim al diye kraker midem kötü benimde bugün olsun onunda ayrı güzellği var
armut çok iyiymiş hamilelikte bebeğin içinde olduğu suyu temizliyomuş ablamın dr.u demişti

evet cnm, şükür halime dedim ya birazönce ben neredeyse mutlu bile oldum bulantım olduğuna bebişim bana benimle olduğunu hissettiriyor kaydirigubbakcemile3

ben normalde armut yemezdim ama bu aralar çok yiyorum

kızlaaar merhaba ben yine uyuşuk yine uyuşuk bu ögle aralarında kendime zor geliyorum...
heradaya çok üzüldüm ama çok sağlam durduguna inanıyorum en azından bana öyle hissettirdi geçmiş olsun tez zamanda güzel haberlerini alırız..
artık bulbul dan iyice şüpheleniyorum ya bu kız tatilde yada kötü birşey oldu bir ondan haber alamıyoruz...

valla çok sıcak insanda hal kalmıyo hep uyuyasım geliyo bencede çok güzelsin maşallah.bebişinde sana benzer inşallahh....

voles sen nasılsın bugün cnm, burada görünüyorsun ama sesin çıkmıyor

voles gelip gelip gidiyor ama hiç yazmıyor, o da halsiz sanırım..

slm canlarım burdayım burda olmasınada geçmişi okiyim dedim 2-3 sayfa okuyorum iş çıkıyo onu yapıyorum sonra yine sayfalar birikmiş bi 2-3 sayfa daha okuyorum gene bişey çıkıyo derken derken bu saati ettim :))) fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…