ne acıkıyorum ne de susuyorum öyle bezgin bir halde yatıyorum arada lavaboya kalkıyorum herşey midemi bulandırıyor eşimde kızıyor zorle ye birşeyler diye ama zorlayınca daha kötü..
Sonuç kötü çıkarsa hiç kafaya takmıyoruz, daha tecrübeli doktorlara tekrar ölçtürüyoruz canım. Pes etmek yok... Tıbben de sonucun kritik çıkması durumunda kesin sonuç verecek olan amniyosentez yaptırıyorlar. Tabi dediğim gibi amniyosentezden önce gerekirse defalarca daha farklı doktorlara ölçtüreceğiz... Temennimiz hiç birimizin sonucunun kritik çıkmaması, kafamızın hiç bulanmaması tabi en başta...
mrb bayanlar ben siteye yeni yeni alışıorum :))) bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. bende şubat 2010 annesi adayıyım rabbim izin verirse tabii o zamana kadar sağlıla bebeğimi büyütebilirsem inş. allah bütün kadınlara nasip etsin inş.bu duyguyu yaşatsın..
canım allah göstermesin şayet test değerleri yüksek çıkarsada hemen telaş yapmıyoruz başka dr.a ölçtürmek bir alternatif tabi biriciğin dediği gibi ama önemli olan değerin bi sonraki kontrolde artmamış olması yani atıyorum 6 mm lik bir değer yüksek 12 haftalık bi bebek için ama o değer artmazsa bebeğin boyu uzadıkça değer düşecektir kısaca allah göstermesin ama yüksek çıkması durumunda takibe alınacak sürekli ölçülecek ve artış olup olmadığına bakılacak.. ama ben beklemek istemiyorum dersen amniyosentezde %100 doğru sonuçla sana cvp veriyorlar ama onuda çok iyi bir perinatolog yapmalı annenin göbek deliğinden girip bebeğin bulunduğu sıvıdan örnek alınıyor ama bunun 1 kerede yapılması lazım.. acemi bir dr.a asla yaptırmayın bunu en iyi perinatologlar yapıyor. bebeğin içinde yüzdüğü sıvıda bebekten parçalar oluyor deri döküntüleri saç parçaları tırnak gibi o yüzden tam olarak doğru sonuç veriyorlar ama riskli bi yöntem..
bu arada süt günü muhabbeti harika, ama siz kayseriye gelin burada yapalım, nasıl fikir? ben misafir ederim sizi, üstüste yatarız koca göbüşlerle :teytey:
kızlar İstanbul tayfası olarak bizde buluşalım mı? göbekler 3 aylıkken:))) göbekler 6. ayına geldiğinde tekrar artık bide 8. ayımızda buluşuruz.. 9. aya hareket etcek halimiz kalmaz sanırım:))
tşk ederim canım inş.yoktur die dua ediyoruz bizde .sürekli dr değiştirmek tarafı değilim fakat sırf bu yüzden değiştiriyorum bi dahaki kontrolümde kesinlikle gitmem ona(denizli den dr tavsiyeleri alınır) opuyorumnanaktan
oğlumu anasınıfına yazdırmıştım, sabahçı öğlenci kurası vardı sabahtan gidip o işi hallettim, saat 5 tede kocamı izmire yolcu ettim şimdi evde çocuklarımla yanlız oturuyorum, pazar gününe kadar yanlızız.....
ay kızlar canı birşeyler isteyenlere özeniyorum ben hiçbirşey istemiyorum su bile içemiyorum artık
iyi akşamlar hanımlar.....nasılsınız?
kızlar üstüne düşünce daha da artıyor. evde yatınca bulantıdan ölüyorum ama kapının önüne çıkıyorum yakın bir park var oraya gidiyorum. her ihtimale karşı yanımda poşetle kaydirigubbakcemile3 insan çok çabuk yoruluyor ama parkta oturuyorum iyi geliyor. imkanınız varsa sizde çıkın biraz zihninizi dağıtın. yerimseniben
kızlar üstüne düşünce daha da artıyor. evde yatınca bulantıdan ölüyorum ama kapının önüne çıkıyorum yakın bir park var oraya gidiyorum. her ihtimale karşı yanımda poşetle kaydirigubbakcemile3 insan çok çabuk yoruluyor ama parkta oturuyorum iyi geliyor. imkanınız varsa sizde çıkın biraz zihninizi dağıtın. yerimseniben
ah be canım denemedim mi ne minibüs kaldı kusmadığım ne de komşu evi alemı batıracağıma evde daha iyi insanlar iğreniyo benden artık süreklı kusuyorum...
sokak falan fayda etmiyo
canım umarım en kısa zamanda geçer bu durum. allah yardımcın olsun.
eskıden eşime bazen sinir olurdum ama şimdi nasıl dua ediyorum bir bilseniz çamaşır yemek temizlik her iş onda akşam eve geliyor birde bunlarla uğraşıyor ben kusuyorum o temizliyor yavrum birde bana moralveriyor geçecek bu günler diye ay çok iyi bir kocam var yaaaaaa
eeee nikahı kıyarken demedik mi arkadaşım iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye
evet ama ne kocalar var umrunda bile olmaz yanı çok şükür halımıze ...
ay canım senin durum çok fenaymış. ben öyle dışarıda çıkartmadım çok şükür. inşallah seninki de en kısa sürede geçer.ah be canım denemedim mi ne minibüs kaldı kusmadığım ne de komşu evi alemı batıracağıma evde daha iyi insanlar iğreniyo benden artık süreklı kusuyorum...
sokak falan fayda etmiyo
eskıden eşime bazen sinir olurdum ama şimdi nasıl dua ediyorum bir bilseniz çamaşır yemek temizlik her iş onda akşam eve geliyor birde bunlarla uğraşıyor ben kusuyorum o temizliyor yavrum birde bana moralveriyor geçecek bu günler diye ay çok iyi bir kocam var yaaaaaa
cnm Ayy ne güzel bebişini görüceksin inan bana tüm keyfin yerine gelir.insan bulantıları unutuyor görünce.bende kilo verdim geçen hafta gittim dr.drum 12 haftaya kadar zorlamıcam seni ama ondan sonra yediklerin önemli dedi zorlada olsa yiceksin dedi.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?