2010 Şubat Anneleri

kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı

yarencim çok sevindim gözünaydın canım ............

çalışan annenin işi zor diyolarya çalışan anne adayının işi daha zor kızlar ama mecburen hepsine katlanıoruzhihoyyyt
valla aynen öyle hiç keyif almıyorum artık işimden

selma çok sevindim ya ay bayılıyorum güzel haberlere hihoyyyt

kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı

bak güzel bi haber daha allahımıza şükürler olsun yarencim çok mutlu oldum gözün aydına.s.

maşallah yaren hayırlısı olur inş. bir kız bir erkek haberi aldık sabah sabah burda çok güzel moral buluyorum ben kendime :teytey:

mrb kızlar, toplantı iptalmiş :) neyse ben size dünyalar güzelimi anlatayım.

ay bu arada selmacım çok sevindim, gözün aydın. senin de bugün ağzın kulaklarındadır heralde benim gibi :)

ya kızlar, kaç gündür stres yapıyodum ya, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. Rabbime binlerce şükürler olsun. gerçekten bir mucize bu,başka tarifi yok.

bebek secde pozisyonundaydı. arada zıplıyodu. dr omiriliğine kadar gösterdi. elini kaldırdı bi ara. pek tatlı bişeydi, en son gördüğüme göre kocaman olmuş :)

ense kalınlığı için 2 ölçüm yaptı. biri 2.1 çıktı, biri 1.6 her iki durumda da tehlike yok dedi. kan verdik işte, ben de pazartesi öğreneceğim sonucunu.

kemik yapısınına göre erkek dedi. %90 doğruluk payı var dedi.

sata göre 12+2 benim. ultrasonda 12+6 çıktı. gelişimi iyi dedi.

Allah'ım inş hepimiz ama eksiksiz hepimiz, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.

İşte böyle kızlar, çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

yarennnnnn ayyy canım yaaa hayırlı olsun oğluşunn canım... ahhh bende 13+0 da gidicem dr.a inşallah benim bebişimde gösterir cinsiyetini... artık ya pembe yada mavi kıyafetlere bakim kız yada erkek ismi düşüniyim ayyyyyyy heyecanladım yaaa....

süper süper süper sabırsızlandırdın beni yaren kalkıp dr a gidicem nerdeyse...sana ve meleğine sağlıklı uzun ömürler inşş

günaydın kızlarr valla bende çok etkilendim inşallah hepimizin böle kolay olur doğumu yaa

Günaydın canım a.s. inş. kolay olur hayırlısıyla atlatırız...

Günaydın, gözünaydın canım, cumartesi bende güzel haberlerle dönerim inş.

Çok sevindim Yarencim, gözün aydın, görünce ne kadar rahatladın değilmi, bende rahatlamak ve içimdeki şüpheyi atmak istiyorum, dua edin benim için, :Saruboceq:

yarencim çok güzel haberler bunlar oğluşunu gördün demek,insan çok heycanlanıyo yaa benimde salı günü ikili testim inşallah benimkide belli olur yaaa

yarencim çok sevindim gözünaydın canım ............

sağolasın canım benim.2 erkekden sonra kızının olmasına sevindim ben. tabi rabbim hayırlısından sağlıklısından versin öncelikle. ama kıymetli olur şimdi o.

bak güzel bi haber daha allahımıza şükürler olsun yarencim çok mutlu oldum gözün aydına.s.

evet evet bugün güzel başladı yarencim gözün aydın çok sevindim

maşallah yaren hayırlısı olur inş. bir kız bir erkek haberi aldık sabah sabah burda çok güzel moral buluyorum ben kendime :teytey:

çok sağolun kızlar,darısı başınıza inş. evet çok heyecanlı voles'cim. ben de mavilere bakayım artık.gerçi dr'a 5 hafta sonra gideceğim. sanırım o zaman daha da kesinleşir ama olsun. isim de Ahmet Efe diyor eşim. ben de Utku. sanırım Ahmet efe olacak. Ahmet eşimin babasının ismi.

Zaten benim içime erkek olacak gibi geliyodu. hiç kız ismi düşünmedim bile. zemuszemus

oohhh sabahtan beri bi rehavet vardı üstümde şimdi hepsi geçti çok hafifledim çok mutlu ettiniz kızlar bizi güzel haberlerinizle hihoyyyt darısı bizlere inşşş:Saruboceq:

ne güzelalkisalkisalkis demek bi oğlun olacakgamyoncuiremsu
benimde basından beri içimde erkek olacağına dair bi his var 31 temmuzu bekliyorum

iyi haberler alan arkadaşlar gözünüz aydın allah hep böyle güzel haberler vermeyi nasıp etsin hepimize...

ayy tabi geçsin şekerim. rehavet falan kalmasın kimsede. Allah'ın izniyle burada hepimiz, bundan sonra hep güzel haberler paylaşacağız.

siz de hayırlısıyla gidip, güzel haberlerle dönün inş. sonra topik tadından geçilmez gari :)

Yarencim bende gözün aydın demiştim ama beni es geçtin sanırım,

biraz alınganlık yapmak istedi canım, çoğu zamanda yazdıklarım görmüyorsunuz işin açığı, benimde yazmayı canım istemiyor...

aa ben seni hep görüyorum fatma cevapda veriyorum gözümden kaçmadığı sürece :teselli: hatta dün direk sana yazdım burda ama cvp vermeden gittin mafoldumben ne alıngan insanlar olduk yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…