2010 Şubat Anneleri

günaydın şubat meleklerinin anneleri.nasılsınız canlar...

Günaydın canım a.s. bugün daha iyi gibiyim çok şükür, cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum, merakımdan bir haller olucak

sen nasılsın....

günaydınlar...
of ya artık işe gelmek iyice işkence oluyo...(

Günaydın canım, az daha sabredelim, bende hiç kolay gelmiyorum işe, birde işyerim çok sıkıntılı biryer

Saol Volescim, çok kolay olmuş maşallah, darısı bizlere olsun hayırlısıyla

ağladım okurken ya ne güzel Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin kızlar.
ayyy bebeğimizi kucağımıza aldığımız günü hayal ediyorum. hepimiz ne kadar da mutlu olacağız.
Allah'ım bu duyguları yaşattığın için çok şükür...

özellikle güzel doğum hikayelerini paylaşıyorum arkadaşlar kötü hikayeler bizim duyduktan sonra iyice kafamızda kurup kabusa dönüşmekten başka bir işe yaramaz.. bir kaç kişi kötü tecrübe geçirdi diye hepsi öyle olucak diye bişey yok ayrıca ne kadar kötü olursa olsun bence o ilk ağlamasını duymak şu anki bütün çektiklerimizi ve doğumda yaşananları silip unutturucak.. düşünsenize yavrularımızı ilk biz görücez dışarda baba ve aileler merak içnde beklerken biz onu görücez ağlamasını duyucaz çok büyük bi mucize ya düşündükçe bi garip oluyorum... Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah...

gerçekten çok güzel bi duygu rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin bir avazda kurtulalım volescim güzel paylaşımın için saol arkadaşım.a.s.

günaydın kızlarr valla bende çok etkilendim inşallah hepimizin böle kolay olur doğumu yaa

Günaydın kızlar,, biraz önce geldik doktordan herşey yolunda çok şükür ,sağlıklı olarak gelişiyor bebeğim, doktorumuz ense kalınlığınıda ölçtü 1,5mm dedi o da çok normalmiş, çok hareketli bir bebek dedi, valla kolları ayakları hiç durmuyordu, bir ara yüzüstü döndü hatta o zaman kalp atışlarını gösterdi doktorum azıcık ama azıcıkta kıza benziyor dedi ama tam olarak belli değil daha ...kan tahlilide yaptırdım onun sonucunuda pazartesi öğleden sonra alıp tekrar doktorumla görüşeceğim inş kan tahlilindede bir sorun çıkmaz, bu arada 2 kilo almışım, allahım çok şükür bugünüde atlattık darısı diğer arkadaşlarımın başına ....................

hadi gözün aydın canımzemuszemus

Selmacım maŞŞallah cnm hadı hayırlısı ınŞ sonucunda temız Çıkar ben de bu gÜn ıŞ ÇıkıŞı gıdecem ve benım kusmalar yenıden baŞladı ÖlÜyorum yaa dÜn akŞamdan berı neyse bebeĞımın cınsıyetını ınŞ bende bu gÜn Ögrenırım hayırlısı ıle demek kıza benzıyo bebŞın dıger ÇoÇuklarınneydı cnm hayırlısı olsun ınŞ

selmacım haftalarımız aynı benide çok heyecanlandırdın... bende önümüzdeki çarş gidicem bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah... cinsiyetine ne zaman bakıcaklar peki???

gözünaydın selmekerem
çok sevindim inşallah test sonuları da güzel gelir
2oğlun vardı galiba senin
hayırlısı bakarsın bu kız olur opuyorumnanaktan
geri önemli olan sağlıklı sıhhatli olması

bu sırada kızlar bulantılar ne alemde
ben biraz rahatım gibi (maşallah) kendime bile göz değebilirim kaydirigubbakcemile3
bu sabah kaktım işlerimi yaptım amaşır yıkıyorum bi de hortum alıp balkonu yıkarsam ohhh kaydirigubbakcemile2

gözün aydın ne güzel böyle güzel haberler okumak darısı bizlerin başına ..

sağol ebrucum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ,benim iki tane oğlum var bu bebeğe kız dedi, ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum canımya çok küçük daha .......

voles, akpak,eliferdi sağolun kızlar sizlerinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, allah hepinizin gönlüne göre versin inş....

Kızlar artık folic plus içmeyi bırakmamı söyledi doktor onun yerine megadyn ve ferrum fort verdi......

kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…