2010 Şubat Anneleri

kızlar zaten mayonezi öyle tek sevmem hani makarna salatası filan oluyoya canım çekiyo yoğurtla karışık olan hani

kızlar canımı makarna ve turşu çektirdinizcokacimcoookmayonezi bende sevmem Allahtan.yumurta süt hiç tüketemiyorum zaten.birtek yoğurt ve peynir yiyiyorum.dr turşu fazla tüketmememi söyledi mide yanmasını arttırırmış..ama bayılıyorum turşuyaaaacokacimcoook

yumurta yiyorumda önceden sütü çok severdim şimdi sanki iyice şişiriyor beni süt içemiyorum yoğurt peynir tüketiyorum onun yerine bende turşuyu bende çok sebiyorum çoktandır mide yanmasından dolayı yemiyodum ama öğlen yemeğinde canım çekti yedim

evet yedikten sonra gece midem çok yanıyor.erik çok yerdim şimdi ondan da tiksindim.dolabı açıyorum hiç yiyecek bişey bulamıyorum.ya kızlar benim sol kasığım resmen sızlıyor zonk zonk yumurtalığım sanki neden acaba ya.insanın kulağı çınlar ya benimde yumurtalığım çınlıokafamçokkarıştı

sabah bulantıları ve sarı su çıkartmalar öldürüyoo benide öldürüyo işyerine gelirgelmez çantamı bırakmadan lavaboya koşuyorum offf yaa ..

iyi akşamlar selmacım

ya kızlar turşuyu hiç sevmem ama o kadar çok bahsetmişsiniz ki, akşam ben de yiyim bari bi yerim şişmesin..

sarıboceq'in söylediği gibi bi topik de subat annelerinin içinde var. ne alalım, ne almayalım gibi bişeydi. ama çok faydalı bilgiler var gerçekten. alışverişten önce oraya bakıp, liste yapmayı düşünüyorum..

haklısın yarencim çok bahsedilmiş turşudan benimde canım çekti valla.... senin yarınki randevun kaçta canım benimki sabah 9 da, sonuçlarımız iyi çıkar inş. ölçüm sonuçlarından konuşmuş arkadaşlar bugün, bende şimdi endişelenmeye başladım hakkımızda hayırlısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…