saol tatlım geldik.iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez
saol teyzesihadi bakalım iyi gezmeler sizeee
iyiz selmacım sen nasılsınİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün,,
sabah bulantıları ve sarı su çıkartmalar öldürüyoo benide öldürüyo işyerine gelirgelmez çantamı bırakmadan lavaboya koşuyorum offf yaa ..
selam kızlar ya ben sizlere birşey danışmak istiyorum 13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı gittik Allaha şükür herşey yolunda bebişim iyiymiş hatta tatil izni bile verdi kısmetse yarın memlelete gidiyoruz. Bugün rahim ağzında kasılmalar oldu bende baya endişelendim dr hemşiresine sordum normal dedi yine de içim rahat etmedi:1no2: aranızda böyle bişey hisseden var mı?
selam kızlar ya ben sizlere birşey danışmak istiyorum 13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı gittik Allaha şükür herşey yolunda bebişim iyiymiş hatta tatil izni bile verdi kısmetse yarın memlelete gidiyoruz. Bugün rahim ağzında kasılmalar oldu bende baya endişelendim dr hemşiresine sordum normal dedi yine de içim rahat etmedi:1no2: aranızda böyle bişey hisseden var mı?
saol tatlım geldik.
saol teyzesi
iyiz selmacım sen nasılsın
slm canmım hoş gheldin aramızazemuszemus
h.b ya ben sitede yeniyim hamilelikte olduğu gibi:)) başka bi sayfada yazmak istedim onu sizin konuyu dağıtmış gibi oldum (turşu) k.bakmayın ne olur:çok üzgünüm:
ay kızlar canı birşeyler isteyenlere özeniyorum ben hiçbirşey istemiyorum su bile içemiyorum artık
aynı dert bendede var hiç su içemiyorum akşama kadar 1 bardak bile yoktur içtiğim su miktarı ama 2 saate bir acıkıyorum ne zaman geçicek bu sorunlar şöyle gebeş gebeş ne zaman gezmeye başlıycaz
aynı dert bendede var hiç su içemiyorum akşama kadar 1 bardak bile yoktur içtiğim su miktarı ama 2 saate bir acıkıyorum ne zaman geçicek bu sorunlar şöyle gebeş gebeş ne zaman gezmeye başlıycaz
benimde sol kasığım aynen senin gibi oluyo kız olmasın bebişin senindeee
öylemi oluyormuşfisfisfisHayırlısı cnm walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?