2010 Şubat Anneleri

iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez
saol tatlım geldik.
hadi bakalım iyi gezmeler sizeee
saol teyzesi
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün,,
iyiz selmacım sen nasılsın
sabah bulantıları ve sarı su çıkartmalar öldürüyoo benide öldürüyo işyerine gelirgelmez çantamı bırakmadan lavaboya koşuyorum offf yaa ..

slm canmım hoş gheldin aramızazemuszemus

oğlumu anasınıfına yazdırmıştım, sabahçı öğlenci kurası vardı sabahtan gidip o işi hallettim, saat 5 tede kocamı izmire yolcu ettim şimdi evde çocuklarımla yanlız oturuyorum, pazar gününe kadar yanlızız.....

selam kızlar ya ben sizlere birşey danışmak istiyorum 13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı gittik Allaha şükür herşey yolunda bebişim iyiymiş hatta tatil izni bile verdi kısmetse yarın memlelete gidiyoruz. Bugün rahim ağzında kasılmalar oldu bende baya endişelendim dr hemşiresine sordum normal dedi yine de içim rahat etmedi:1no2: aranızda böyle bişey hisseden var mı?

bendede arada bir kasılmalar oluyor ama bende normal diye biliyorum

Kısmetse yarın yola çıkacağız bende onu için endişelendim . içim rahatladı vallahi sağol ilk hamilelikte hep böyle mi oluyo acaba hep endişe hep endişe!

rahim büyüdüğü için bu ağrılar ve sancılar herhangi bir kanama yoksa eğer normal diye biliyorum canım ama devam ederse doktorunla bir görüş istersen için rahat eder canım, doktorun sana herşeyin yolunda gittiğini söylemiş bence kötü şeyler getirme aklına......

Sanırım biraz benim pimpirikliğimden eşim benden daha telaşlı olunca sonuç malum:) Allaha şükür bi kanamam yok hatta 1 hafta sonra progestanı bile bırak dedi doktorum.

saol tatlım geldik.

saol teyzesi

iyiz selmacım sen nasılsın

slm canmım hoş gheldin aramızazemuszemus

h.b ya ben sitede yeniyim hamilelikte olduğu gibi:)) başka bi sayfada yazmak istedim onu sizin konuyu dağıtmış gibi oldum (turşu) k.bakmayın ne olur:çok üzgünüm:

tesker alaka olduya o bakımdan :)) komik duruma düşmüş gibi oldum ascıkk. idare ediverin artıkım

ay kızlar canı birşeyler isteyenlere özeniyorum ben hiçbirşey istemiyorum su bile içemiyorum artık

ay kızlar canı birşeyler isteyenlere özeniyorum ben hiçbirşey istemiyorum su bile içemiyorum artık

aynı dert bendede var hiç su içemiyorum akşama kadar 1 bardak bile yoktur içtiğim su miktarı ama 2 saate bir acıkıyorum ne zaman geçicek bu sorunlar şöyle gebeş gebeş ne zaman gezmeye başlıycaz

aynı dert bendede var hiç su içemiyorum akşama kadar 1 bardak bile yoktur içtiğim su miktarı ama 2 saate bir acıkıyorum ne zaman geçicek bu sorunlar şöyle gebeş gebeş ne zaman gezmeye başlıycaz

ne acıkıyorum ne de susuyorum öyle bezgin bir halde yatıyorum arada lavaboya kalkıyorum herşey midemi bulandırıyor eşimde kızıyor zorle ye birşeyler diye ama zorlayınca daha kötü..

evet canım aynen zorlama kendini yemek için bütün yenenler çıkıo ozamanda ne kadarlık hamilesin sen ben 11. hafta

kızlar zorlada olsa su içmek lazım ben zorla içiyorum çünki idrar testimde idrarımın yoğunluğu su içmediğimden dolayı koyu çıktı ve enfeksiyon çıktı bol bol su içmem gerektiğini söyledi dr.

canım su içmemezlik yapma geçende doktor söledi hamileler çok suy tüketmeliymiş susuzluk erken doğuma neden oluyomuş zorlayın içinzemuszemus

hem bol su içmek idrar yolu enfeksiyonunuda engelliyo kızlar zorla için bende normalde günde çok içsem iki bardak içerdim şimdi hiç değilse 6 bardak içiyorum büyük bardakla

bende çok içmek istiyorum hatta özledim kana kana su içmeyi ama hiç bu kadar kötü su tadı almadım hayatımda her su içtiğimde bulantı artıyo ve ertesi sabah acı su olarak geriye çıkıyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…