aa ben seni hep görüyorum fatma cevapda veriyorum gözümden kaçmadığı sürece :teselli: hatta dün direk sana yazdım burda ama cvp vermeden gittin mafoldumben ne alıngan insanlar olduk yahu
selam bu size son yazışım
çünkü anlamı yok kendim yazıyom kendim okuyom
kimsenin umrunda değilim
dün doktora gidecegimi yazdım
bir allahın kulu merak etmemiş
neyse iyiymiş bebegim şükür
4 kilo kaybetmişim hamilelikten bu yana
o yüzden bütün gün tetkik yaptılar şükür birşey çıkmadı
ben buralardayım sizleri okumaya devam ederim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....
Çok sevindim Yarencim, gözün aydın, görünce ne kadar rahatladın değilmi, bende rahatlamak ve içimdeki şüpheyi atmak istiyorum, dua edin benim için, :Saruboceq:
Yarencim bende gözün aydın demiştim ama beni es geçtin sanırım,
biraz alınganlık yapmak istedi canım, çoğu zamanda yazdıklarım görmüyorsunuz işin açığı, benimde yazmayı canım istemiyor...
ne güzelalkisalkisalkisdemek bi oğlun olacakgamyoncuiremsu
benimde basından beri içimde erkek olacağına dair bi his var 31 temmuzu bekliyorum
iyi haberler alan arkadaşlar gözünüz aydın allah hep böyle güzel haberler vermeyi nasıp etsin hepimize...
ay hakkaten içine nasıl doğduysa tıcker ını bile mavi yapmışsın sırnaşık şey
kimsenin umrunda değilim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....
canım benim öle düşünme valla 5 dakka kalkıyorum bakıyorum dolmuş sayfalar okunamıyo valla. gözün aydın bebişine sevindimselam bu size son yazışım
kimsenin umrunda değilim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....
mrb kızlar, toplantı iptalmiş :) neyse ben size dünyalar güzelimi anlatayım.
ay bu arada selmacım çok sevindim, gözün aydın. senin de bugün ağzın kulaklarındadır heralde benim gibi :)
ya kızlar, kaç gündür stres yapıyodum ya, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. Rabbime binlerce şükürler olsun. gerçekten bir mucize bu,başka tarifi yok.
bebek secde pozisyonundaydı. arada zıplıyodu. dr omiriliğine kadar gösterdi. elini kaldırdı bi ara.pek tatlı bişeydi, en son gördüğüme göre kocaman olmuş :)
ense kalınlığı için 2 ölçüm yaptı. biri 2.1 çıktı, biri 1.6 her iki durumda da tehlike yok dedi. kan verdik işte, ben de pazartesi öğreneceğim sonucunu.
kemik yapısınına göre erkek dedi. %90 doğruluk payı var dedi.
sata göre 12+2 benim. ultrasonda 12+6 çıktı. gelişimi iyi dedi.
Allah'ım inş hepimiz ama eksiksiz hepimiz, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.
İşte böyle kızlar, çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
kimsenin umrunda değilim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....
yarencim çok sevindim allah nazardan saklasınşallah bizimkilerde sağlıklıdır.
eliferdi onu için arkadaşlar yakın zamanda bir link vermişti, geçmişe bakarsan bulabilirsin.
kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı
fifacım naber nasılsın yeğen nasıl biz perişanızzzz
eskıden eşime bazen sinir olurdum ama şimdi nasıl dua ediyorum bir bilseniz çamaşır yemek temizlik her iş onda akşam eve geliyor birde bunlarla uğraşıyor ben kusuyorum o temizliyor yavrum birde bana moralveriyor geçecek bu günler diye ay çok iyi bir kocam var yaaaaaa
canım benim, aynen dediğin gibi oldu. hareketlerini görünce inanamadım. kolları bacakları öyle güzel hareket ediyordu ki büyülendim. mucizemmm. allah hepsini annelerine bağışlasın. allah esirgesin. lay lay lommm
günaydınlar...
of ya artık işe gelmek iyice işkence oluyo...(
günaydın şekerlerimmmmmm bir ağustos annesi daha doğum yapmış toplam 5 kişi oldular:)) doğum macerasını anlatmış bende sizinle paylaşıyorum allahım hepimize böyle kolay doğum nasip etsin...
...........
özellikle güzel doğum hikayelerini paylaşıyorum arkadaşlar kötü hikayeler bizim duyduktan sonra iyice kafamızda kurup kabusa dönüşmekten başka bir işe yaramaz.. bir kaç kişi kötü tecrübe geçirdi diye hepsi öyle olucak diye bişey yok ayrıca ne kadar kötü olursa olsun bence o ilk ağlamasını duymak şu anki bütün çektiklerimizi ve doğumda yaşananları silip unutturucak.. düşünsenize yavrularımızı ilk biz görücez dışarda baba ve aileler merak içnde beklerken biz onu görücez ağlamasını duyucaz çok büyük bi mucize ya düşündükçe bi garip oluyorum... Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Günaydın kızlar,, biraz önce geldik doktordan herşey yolunda çok şükür ,sağlıklı olarak gelişiyor bebeğim, doktorumuz ense kalınlığınıda ölçtü 1,5mm dedi o da çok normalmiş, çok hareketli bir bebek dedi, valla kolları ayakları hiç durmuyordu, bir ara yüzüstü döndü hatta o zaman kalp atışlarını gösterdi doktorum azıcık ama azıcıkta kıza benziyor dedi ama tam olarak belli değil daha ...kan tahlilide yaptırdım onun sonucunuda pazartesi öğleden sonra alıp tekrar doktorumla görüşeceğim inş kan tahlilindede bir sorun çıkmaz, bu arada 2 kilo almışım, allahım çok şükür bugünüde atlattık darısı diğer arkadaşlarımın başına ....................
Selmacım maŞŞallah cnm hadı hayırlısı ınŞ sonucunda temız Çıkar ben de bu gÜn ıŞ ÇıkıŞı gıdecem ve benım kusmalar yenıden baŞladı ÖlÜyorum yaa dÜn akŞamdan berı neyse bebeĞımın cınsıyetını ınŞ bende bu gÜn Ögrenırım hayırlısı ıle demek kıza benzıyo bebŞın dıger ÇoÇuklarınneydı cnm hayırlısı olsun ınŞ
selmacım haftalarımız aynı benide çok heyecanlandırdın... bende önümüzdeki çarş gidicem bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah... cinsiyetine ne zaman bakıcaklar peki???
kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı
mrb kızlar, toplantı iptalmiş :) neyse ben size dünyalar güzelimi anlatayım.
ay bu arada selmacım çok sevindim, gözün aydın. senin de bugün ağzın kulaklarındadır heralde benim gibi :)
ya kızlar, kaç gündür stres yapıyodum ya, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. Rabbime binlerce şükürler olsun. gerçekten bir mucize bu,başka tarifi yok.
bebek secde pozisyonundaydı. arada zıplıyodu. dr omiriliğine kadar gösterdi. elini kaldırdı bi ara.pek tatlı bişeydi, en son gördüğüme göre kocaman olmuş :)
ense kalınlığı için 2 ölçüm yaptı. biri 2.1 çıktı, biri 1.6 her iki durumda da tehlike yok dedi. kan verdik işte, ben de pazartesi öğreneceğim sonucunu.
kemik yapısınına göre erkek dedi. %90 doğruluk payı var dedi.
sata göre 12+2 benim. ultrasonda 12+6 çıktı. gelişimi iyi dedi.
Allah'ım inş hepimiz ama eksiksiz hepimiz, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız.
ışte böyle kızlar, çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
kızlar size bişiy sormak istiyorum bu sizin yazdığınız msjların altında kendinize özel resimler filan varya haftanızı filan gösteriyo ondan bende eklemek istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bana?
kimsenin umrunda değilim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....
kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?
canım ben hep kız diye hissediyorumgözün aydın canım çok sevindim
kızlar bende erkek gibi hissediyorum. hepimiz hislerimizi yazsak da baksak kimlerin hisleri doğru çıkacak :dance:
selam kızlar
geçmişi pek okuyamadım bende bugün görmeye gidicem
bebişimi inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?