2010 Şubat Anneleri

kızlar size bişiy sormak istiyorum bu sizin yazdığınız msjların altında kendinize özel resimler filan varya haftanızı filan gösteriyo ondan bende eklemek istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bana?

aa ben seni hep görüyorum fatma cevapda veriyorum gözümden kaçmadığı sürece :teselli: hatta dün direk sana yazdım burda ama cvp vermeden gittin mafoldumben ne alıngan insanlar olduk yahu

Benimde gözümden kaçmıştır canım, işim olunca hemen çıkmam gerekiyor ama çoğu zaman geçmişi okuyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarrr ama en başı sağlık bencedee

selam bu size son yazışım
çünkü anlamı yok kendim yazıyom kendim okuyom
kimsenin umrunda değilim
dün doktora gidecegimi yazdım
bir allahın kulu merak etmemiş
neyse iyiymiş bebegim şükür
4 kilo kaybetmişim hamilelikten bu yana
o yüzden bütün gün tetkik yaptılar şükür birşey çıkmadı
ben buralardayım sizleri okumaya devam ederim
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın....

fikirevi canım gözünaydın bebeğin iyiymiş çok şükür tahlillerinde de sorun çıkmamış ,canım benim ya bende bazen yazıyorum kimse cevap yazmıyor diye alınıyorum senin gibi hormanlar yüzünden canım kaçıncı haftandasın ben 12+1 oldum bugün çok şükür bulantılarımda çok azaldı darısı başınıza hamileliğin keyfini çıkartalım birazda değilmi ama..................

Çok sevindim Yarencim, gözün aydın, görünce ne kadar rahatladın değilmi, bende rahatlamak ve içimdeki şüpheyi atmak istiyorum, dua edin benim için, :Saruboceq:

fatımacım,ben de o sırada yazdığım için, o sırada görmedim ama daha sonra görmüştüm. hepsine bi cevap yazarım diye ertelemiştim. aşkolsun, neden alınganlık yapıyorsun. inş sen de güzel haberlerle dönersin canım.Allah yardıncın olsun.

ne güzelalkisalkisalkis demek bi oğlun olacakgamyoncuiremsu
benimde basından beri içimde erkek olacağına dair bi his var 31 temmuzu bekliyorum

hakkında hayırlısı olsun canım. inş iyi haberler alırsın sen de. önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun tabi, sonra rabbim gönlündekini versin

iyi haberler alan arkadaşlar gözünüz aydın allah hep böyle güzel haberler vermeyi nasıp etsin hepimize...

sağol canım. inş senin de bulantıların artık geçer ve hamileliğin bundan sonra güzel geçer.

ay hakkaten içine nasıl doğduysa tıcker ını bile mavi yapmışsın sırnaşık şey

evet erkek olacak diye özellikle mavi yapmıştım,çok fenayım sanırım. sositososito Rabbim önce sağlıklısını nasip etsin hepimize.

tatlım olur mu, iyi haberlerle dönersin inş diye yazmıştık, ama tabi sonrasında ben kendi derdime düştüğüm için unutmuşum. haklısın kusura bakma. ama bak ben de bugün dr'dan gelip yazmasaydım beni de hemen merak etmezlerdi. kalabalığız ya ondan.aradan biraz zaman geçince, fark ediliyo gelmeyenlerin durumu. lüften bu son yazışım falan deme, kırılganlık olmasın aramızda. güzel bi dostluğumuz var, lütfen.

bebeğinin iyi olmasına sevindim, sen de dikkat et kendine. bundan sonra kilo almaya başlarsın sanırım. Allah hayırlısını versin canım.

canım benim öle düşünme valla 5 dakka kalkıyorum bakıyorum dolmuş sayfalar okunamıyo valla. gözün aydın bebişine sevindim

yarencim çok sevindim allah nazardan saklasın şallah bizimkilerde sağlıklıdır.

selam kızlar
geçmişi pek okuyamadım bende bugün görmeye gidicem
bebişimi inşallah herşey yolundadır

ben daha çok yeniyim o yüzden seni ilk defa görüyorum haliyle ama böyle düşünüp kırılman üzücü bence alınganlık ruh halimizle alakalı birde site çok hareketli olduğu için arada kaynayabiliyor ve unutuluyor bende az önce bişiler sordum ama kimse daha cvp vermedi:roflol: bekliorum heralde bi yazan olur die :sm_cool:

yarencim çok sevindim allah nazardan saklasın şallah bizimkilerde sağlıklıdır.

sağol canım benim. elbette sağlıklıdırlar..zaten dr şu an itibari ile sağlıklı olup olmadığının %40 ını anlayabiliyoruz dedi. bizim içimizi rahatlatıyorlar sadece. herşey doğunca belli olcak. ama ben inanıyorum, hepimiz nur topu gibi bebeler doğuracağız inş,Allahın izniyle.

slm kızlar siteye pek yazı yazmasamda sizi günlük olarak takip ediyorum benim yavrumdayarın 11 haftalık olacak

kızlar geçmişi fazla okumadım acil toplantıya girmem lazım. size güzel haber vereyim. bebeğimi gördüm.harikaydı. cinsiyetine %90 erkek dedi detaylarını yazarım.ense kalınlığı da iyi çıktı

gözün aydın canım çok sevindim

kızlar bende erkek gibi hissediyorum. hepimiz hislerimizi yazsak da baksak kimlerin hisleri doğru çıkacak :dance:

Herkese merhaba, bugün güzel haberlerle dolu bir gün ne güzel, inşallah hep böyle devam eder, hepinizi öpüyorum güzel şubat anneleri

fifacım naber nasılsın yeğen nasıl biz perişanızzzz

valla cnm ben de bi öyle bi böyleyim, şükür ama çoğu arkadaşımıza göre iyi sayılırım, sen nasılsın bugün cnm

Alah nazarlardan saklasın cnm,

canım gözün aydın,

günaydınlar...
of ya artık işe gelmek iyice işkence oluyo...(

izin falan alsan cnm, biraz dinlensen??

canım çok sağol paylaştığın için, Rabbim inşallah hepimize böyle doğumlar nasip eder, ben de normal istiyorum ama hayırlısı bakalım,

canım gözün aydın, inşallah tahlillerinde temiz çıkar,

ebrucuğum inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm

selmacım haftalarımız aynı benide çok heyecanlandırdın... bende önümüzdeki çarş gidicem bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah... cinsiyetine ne zaman bakıcaklar peki???

Voles çarşamba inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm

canım senin de gözün aydın seninde sonuçların inşallah iyi çıkar cnm

canım ben bu adresten yaptım, http://pregnancyplanet.net/tickers/tickers/ buradan Pregnancy Due Date yazan yerden ticker oluşturup PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode yazan yerde ikinci satırdaki hyyp ile başlayan kısmı kopyalayıp, kullanıcı panelinden , profili düzenle kısmında en altta kilo doğum takip kısmına yapıştırıyorsun

canım bebişinini iyi olmasına sevindim, ama hepimizin arada yazdıkları atlanabiliyor bazen sayfalar o kadar birikiyor ki, bak sabah geç kaltım hala daha cevap yazayım diye uğraşıyorum, ben yazana kadar gene mesajlar birikiyor tabi, sen yine de mesajsız bırakma bizi Şeniz

kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?

kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?

şu an itibariyle benim durum yine vahim kafamçokkarıştı sabah çok iyiydim tost yedim meyve suyu içtim ama şimdi öğ desem çıkıcak mafoldumben

gözün aydın canım çok sevindim

kızlar bende erkek gibi hissediyorum. hepimiz hislerimizi yazsak da baksak kimlerin hisleri doğru çıkacak :dance:
canım ben hep kız diye hissediyorum
selam kızlar
geçmişi pek okuyamadım bende bugün görmeye gidicem
bebişimi inşallah herşey yolundadır

hadi canım ii haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…