2010 Şubat Anneleri

canım çok tşkler ama voles yardımcı oluyor ilgin için saol

http://pregnancyplanet.net/tickers/tickers/1bap1dmfygh0wpl1.png

canım bu adresi yukarda ismin yazılı ya sağda hoşgeldiniz yazılı yerde oraya tıkla.. açılan sayfada hakkımda yazan yerin alt kısmında kilo doğum takip yazıyo onun yanındaki kaleme tıkla açılan yere yazdığım adresi yapıştır ve kaydet de... sonrada bize bişeyler yaz bakalım:)))

slm kızlar nasılsınız fazla yazamıyorum düğünler çok yordu beni

şimdilik topicimizde 1 kızımız 1 oğlumuz var demekki çok güzel ya yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olmaya başladı
doktordan güzel haber alan arkadaşların gözü aydın darısı hepimizin başına
benimde doktor kont.pazartesi doktorum dün dayanamadım başka doktora daha gittim herşey yolunda çok şükür meleğim 2.5 cm olmuş gelişimide 3 gün ilerde gidiyor çok şükür 20 gün sonra zeka testi dedi bakalım asıl doktorum ne dedi

bu arada bizde dün gece korku yaşadık normalde hiç bulantı yaşamadım şimdiye kadar 8+5 haftalığım normalde şimdiye kadar olsaydı olurdu diye düşünüyorum gece acayip bir acıyla uyandım kardım midem dokunamıyorum hareket edemiyorum ve 6 aylık hamile gibi şişmişim patlıcam sanki ağlayarak eşimi uyandırdım nefes alamıyordum ölüyorum dedim 5 dk sonra ALLAH tan midem bulandı istifra ettim rahatladım sizin mide bulantılarınız o şekilde olmuyor değilmi kızlar karnıma dokunamıyordum dehşet bir acı vardı

canım korkma bunlar çok normal miğde bulantılarımız oluyo maşşallah bebişinde iymiş çok güzel tatlımmcokacimcoook

ya kızlar ben daaha 15 gün sonra gitçem doktora nasıl bekliycem ozamana kadar ozamana kadar tatile gidip gelicem bide:gitme:
fifacım nasılsın canım
mavi yeşil canım sen yazmıyon bayağıdır sen nasılsın

canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın farketmene sevindim yokluğumu

benim hamilelik çok şükür kolay geçiyor ama sizleri okudukça heyecenlanıyorum sabırsızlanıyorum ben çok geriden geliyorum cinsiyetini öğrenenler bile oldu maşallah darısı başımıza inşallah

geçmiş olsun canım yok benimki o şekilde olmuyo bende çok bulanıyorum ama... belki akşam yediklerinle alakalı falan olabilir bilemiyorum ama inşallah tekrar yaşamazsın...

canım korkma bunlar çok normal miğde bulantılarımız oluyo maşşallah bebişinde iymiş çok güzel tatlımmcokacimcoook

sağol canım çok şükür iyi ama ben normal bir bulantı olmadığı için çok korktum nefes alamıyordum acıdan ağrı değildi acıydı çok değişik bişeydi bidaha yaşamaktan korkuyorum valla

geçmiş olsun canım genelde benim bulantılarım bu şekilde olmuyo ama herkesde farklıdır buda belki mirmirmirmir midemde kasılmalar olur ama el değmicek gibide acı olmaz...çok fazla tükürük salgısı olur miden kasılır kaynar sonrada çıkar zaten
onunla geçmiş olsun dikkat et üşütmüşte olabilirsin

eliferdi cnm denizlinin neresindensin, şimdi hangi doktora gidiyorsun

geçmiş olsun canım yok benimki o şekilde olmuyo bende çok bulanıyorum ama... belki akşam yediklerinle alakalı falan olabilir bilemiyorum ama inşallah tekrar yaşamazsın...

bizde öyle dşündük canım inşallah olmaz sizinde biran önce geçer bulantılarınız inşallah.çok bitkin kalıyorum ben istifra edince siz aklıma geldiniz hergün yaşayanlar ne alemdedir diye düşündüm valla ALLAH yardımcınız olsun

evet bu aklıma gelmemişti gece sahildeydik geç geldik üşüttüm heralde bidaha gitmem böyle olursa normal bulantı değildi hastaneye gidiyorduk nerdeyse acaba bebeğime bişey olmuşmudur diyede endişeleniyorum kontrolum pazartesi nasıl beklicem bilmiyorum sağolun kızlar desteğiniz için

sağol canım geçicek hepsi geçicek ama işte geçene kadarda bayağı yorucak bizi... çok şükür ben öncelerine nazaran bi parça daha iyiyim.. bi ara çok afedersiniz lavaboda yığılıp kalıyodum istifra ederken.. ellerim bacaklarım ve çenem titriyodu... ama çok şükür allah bugünlerimizi aratmasın...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN YA YEDİĞİN BİŞİ DOKUNDU YAAD ÜŞÜTTÜN DİKKAT ET KENDİNE CANIMopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…