2010 Şubat Anneleri

ya kızlar ben daaha 15 gün sonra gitçem doktora nasıl bekliycem ozamana kadar ozamana kadar tatile gidip gelicem bide:gitme:
fifacım nasılsın canım
mavi yeşil canım sen yazmıyon bayağıdır sen nasılsın

:gitme:
gözün aydın canım çok sevindim

kızlar bende erkek gibi hissediyorum. hepimiz hislerimizi yazsak da baksak kimlerin hisleri doğru çıkacak :dance:

BEN KIZ HİSSEDİYORUM HEP KIZIM DİYE SEVİYORUM YAVRUM ERKEKSE KIRILIR BANA

kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?

bende sürekli aç hissediyorum hatta acıkıyorum önceden sabah kahvaltı neydi bilmiodum şimdi işyerine gelir gelmez kahvaltıdayım öğle yemeğini işyerinin verdiğini yiyorum 2 saat sonrada evden getirdiğim yemeğimi yiyorum:CüvCüv: dahada bitmio akşam üstünede dışardan söylüyorum obezmi olucam nee napızam gerçi yediklerim tabi hep azar azar porsiyon ama ya çok aşırı kilo alırsam die korkuyorum doğum zor oluyomuş çok aşırı kilo alınca :bbo:

valla benimde karnım çok acıkıyo 3.aydan sonra daha çok alıcaz ben şuana kadar 2,5 kilo aldımm bakalım ne olcazz

bu kadar açıklamaya rağmen yapamadım yaaasenağlama

fikirevi canım sanırım hormonlardan hepimiz bi alınganız dünde aynı tepkiyi ben vermiştim.. halbuki tabiki öyle bişey yok burda hepimiz birbirimizi önemsiyoruz üzüldüğünde üzülüyor mutluğunda onunla mutlu oluyoruz çünkü hepimizin amacı aynı.. aramızda 1-2 hafta oynamalar var bazılarımızla ama onun dışında hepimizin derdi bebekleri... birimiz ne yaşarsa aynı şeyi kendimiz için düşünüyoruz... hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiriceğimiz günü iple çekiyoruz... sende lütfen önemsenmediğini düşünme burdaki tüm arkadaşlarım tek tek benim için çok değerliler Herada içinde daha önce belirtmiştim o üzüntüsünü yaşarken yanında olmak isterdim destek olmak isterdim keşke yapılabilecek bişey olsa... inan hepimiz birbirimiz için bunu düşünüyoruz.. mutluysan mutluyuz ama üzülürsen bizide üzersin.....

ya kızlar ben daaha 15 gün sonra gitçem doktora nasıl bekliycem ozamana kadar ozamana kadar tatile gidip gelicem bide:gitme:
fifacım nasılsın canım

ay yine iyimiş ben 10 ağustosta gidicem en son ben kaldım sırnaşık şey

ya karışık gibi gözüküyo ama değil bende dün yaptım dünkü paylaşımlara bakarsan bir arkadaş bana 2 link gönderdi onda ayrıntılı yazıyo bir bak istersennn

kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?

aynen canım, ama yesem bi türlü yemesem bi türlü, neyi sevip sevmediğimi bile şaşırdım artık, sevdiğim şeylere bile bakıp kalıyorum ama elim varmıyor yemeye,

şu an itibariyle benim durum yine vahim kafamçokkarıştı sabah çok iyiydim tost yedim meyve suyu içtim ama şimdi öğ desem çıkıcak mafoldumben

canım benim inşallah hepimizin bulantıları en kısa zamanda geçer de atlatırız bu günleri, benim sizler kadar olmasa da bulantım olunca mutlu oluyorum bebişim benimle, o benimle olmasa bunları yaşamazdım diye seviniyorum,

fifacım nasılsın canım

sağol cnm, walla saatim saatime uymuyor sabah iyiydim şimdi biraz kötü gibi,
bende bugün gidecektim ama işyerimden sevk isteyememiştim dün, o yüzden gidemedim doktora eşim bugün sevk almak için gidecekti işyerime, o alırsa yarın giderim artık

bu kadar açıklamaya rağmen yapamadım yaaasenağlama

canım istersen son adet tarihini ver ben yapayım sana

ay yine iyimiş ben 10 ağustosta gidicem en son ben kaldım sırnaşık şey

ben şimdilik progestan kullandığım için ilacım bittikçe 10 günde bir ya da 2 haftada bir mutlaka gitmiş oluyorum bakalım yarın dr. ilaca devam derse 10 gün sonra yine giderim

herkese selamlar ya arkadaşlar ben yeniyim buralarda doğru dürüst mesaj falanda yazamıyorum alışamadım yalnız bırakmayın beni :kedi:

herkese selamlar ya arkadaşlar ben yeniyim buralarda doğru dürüst mesaj falanda yazamıyorum alışamadım yalnız bırakmayın beni :kedi:

canım alışamadığın ne? yalnız değilsin merak etme bak hepimiz paylaştıkça rahatlıyoruz burada :teselli:

canım alışamadığın ne? yalnız değilsin merak etme bak hepimiz paylaştıkça rahatlıyoruz burada :teselli:

benim durumda aynı senin gibi 2.günüm burda msjlarımı okursan anlıycaksın (fiyasko)ama hiç sıkılma bence bana çok iyi geldi bu site birsürü yenişey öğreniorum sende alışırsın ve rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…