gözün aydın canım çok sevindim
kızlar bende erkek gibi hissediyorum. hepimiz hislerimizi yazsak da baksak kimlerin hisleri doğru çıkacak :dance:
kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?
Herkese merhaba, bugün güzel haberlerle dolu bir gün ne güzel, inşallah hep böyle devam eder, hepinizi öpüyorum güzel şubat anneleri
valla cnm ben de bi öyle bi böyleyim, şükür ama çoğu arkadaşımıza göre iyi sayılırım, sen nasılsın bugün cnm
Alah nazarlardan saklasın cnm,
canım gözün aydın,
izin falan alsan cnm, biraz dinlensen??
canım çok sağol paylaştığın için, Rabbim inşallah hepimize böyle doğumlar nasip eder, ben de normal istiyorum ama hayırlısı bakalım,
canım gözün aydın, inşallah tahlillerinde temiz çıkar,
ebrucuğum inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm
Voles çarşamba inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm
canım senin de gözün aydın seninde sonuçların inşallah iyi çıkar cnm
canım ben bu adresten yaptım, http://pregnancyplanet.net/tickers/tickers/ buradan Pregnancy Due Date yazan yerden ticker oluşturup PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode yazan yerde ikinci satırdaki hyyp ile başlayan kısmı kopyalayıp, kullanıcı panelinden , profili düzenle kısmında en altta kilo doğum takip kısmına yapıştırıyorsun
canım bebişinini iyi olmasına sevindim, ama hepimizin arada yazdıkları atlanabiliyor bazen sayfalar o kadar birikiyor ki, bak sabah geç kaltım hala daha cevap yazayım diye uğraşıyorum, ben yazana kadar gene mesajlar birikiyor tabi, sen yine de mesajsız bırakma bizi Şeniz
ya kızlar ben daaha 15 gün sonra gitçem doktora nasıl bekliycem ozamana kadar ozamana kadar tatile gidip gelicem bide:gitme:
fifacım nasılsın canım
mavi yeşil canım sen yazmıyon bayağıdır sen nasılsın
elif canım sat tarihini ver bana yapim ben olur mu?
gerçektenmi çok sevinirim 10+6 sat tarihi bu oluyo heralde
kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi siz de öyle misiniz gerçi karnımı doyuracak kadar hiç yiyemiyorum bulantım oluyor ama ne bileyim sizde durum nasıl?
şu an itibariyle benim durum yine vahim kafamçokkarıştı sabah çok iyiydim tost yedim meyve suyu içtim ama şimdi öğ desem çıkıcak mafoldumben
ya kızlar ben daaha 15 gün sonra gitçem doktora nasıl bekliycem ozamana kadar ozamana kadar tatile gidip gelicem bide:gitme:
fifacım nasılsın canım
mavi yeşil canım sen yazmıyon bayağıdır sen nasılsın
bu kadar açıklamaya rağmen yapamadım yaaasenağlama
ay yine iyimiş ben 10 ağustosta gidicem en son ben kaldım sırnaşık şey
herkese selamlar ya arkadaşlar ben yeniyim buralarda doğru dürüst mesaj falanda yazamıyorum alışamadım yalnız bırakmayın beni :kedi:
herkese selamlar ya arkadaşlar ben yeniyim buralarda doğru dürüst mesaj falanda yazamıyorum alışamadım yalnız bırakmayın beni :kedi:
canım son adet tarihin :)))
canım alışamadığın ne? yalnız değilsin merak etme bak hepimiz paylaştıkça rahatlıyoruz burada :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?