- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
evet bu aklıma gelmemişti gece sahildeydik geç geldik üşüttüm heralde bidaha gitmem böyle olursa normal bulantı değildi hastaneye gidiyorduk nerdeyse acaba bebeğime bişey olmuşmudur diyede endişeleniyorum kontrolum pazartesi nasıl beklicem bilmiyorum sağolun kızlar desteğiniz için
sağol canım geçicek hepsi geçicek ama işte geçene kadarda bayağı yorucak bizi... çok şükür ben öncelerine nazaran bi parça daha iyiyim.. bi ara çok afedersiniz lavaboda yığılıp kalıyodum istifra ederken.. ellerim bacaklarım ve çenem titriyodu... ama çok şükür allah bugünlerimizi aratmasın...
voles yaptım sanırım bu msj dan sonra görücez bakalım yapmışmıyımmm:kedi:
Selam arkadaşlar...
Topiğimizin bi kızı bi erkeği var demişsiniz. Erkek yaren_h, kız kim ben kaçırdım galiba...
Yaren hayırlısı olsun canım... Askere yollucan heekaydirigubbakcemile3 Ben nası etsem de söletsem şu doktoraCADIARZU
kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...
kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...
eliferdi cnm denizlinin neresindensin, şimdi hangi doktora gidiyorsun
canım çok tşkler ama voles yardımcı oluyor ilgin için saol
voles yaptım sanırım bu msj dan sonra görücez bakalım yapmışmıyımmm:kedi:
sağol canım çok şükür iyi ama ben normal bir bulantı olmadığı için çok korktum nefes alamıyordum acıdan ağrı değildi acıydı çok değişik bişeydi bidaha yaşamaktan korkuyorum valla
Selam arkadaşlar...
Topiğimizin bi kızı bi erkeği var demişsiniz. Erkek yaren_h, kız kim ben kaçırdım galiba...
Yaren hayırlısı olsun canım... Askere yollucan heekaydirigubbakcemile3 Ben nası etsem de söletsem şu doktoraCADIARZU
canım kesin dememiş gerçi dr.u ama 2 oğlu olduğu için hepimiz inşallah doğrudur diye dua ediyoruz selmakerem in bebişi canım kızımızda... :dance: :teytey:
süperrrrrrrrrrrrr............... olmuş canım beğenmezsen başka bişeyde yapabiliriz ben denemek için yaptım bunu... :lepi: :lepi:
denizli merkez deyim canım nihat gül e gidiyodum 2 aydır. bu defa murat karayel isimli dr a gidicem sen denizli demisin istanbul yazıo da
Sağol canım benim ya, gerçi doktora sormadım ölçümlerini yaparken pat diye söyleyiverdi işte, azıcık ama azıcık kıza benziyor diye, bende şaşırdım tabi keşke söylemeseydiniz dedim, ikinci oğlumdada 2li tarama testinde kıza benziyor demişlerdi 16.haftasındada göstermemişti, kesin kız diye sevinmiştim ama 20.haftada sürpriz, erkek dediler tabii kısa bir şok yaşadım, yani kısacası doktor kız dedi ama çokta sevinemiyorum canım ya, allah hepimizin gönlüne göre versin en önemliside sağlıklı olsunlar...........
evet bu aklıma gelmemişti gece sahildeydik geç geldik üşüttüm heralde bidaha gitmem böyle olursa normal bulantı değildi hastaneye gidiyorduk nerdeyse acaba bebeğime bişey olmuşmudur diyede endişeleniyorum kontrolum pazartesi nasıl beklicem bilmiyorum sağolun kızlar desteğiniz için
Selam arkadaşlar...
canım ben denizlide doğdum büyüdüm, 2000 yılından beri İstanbuldayım, ama ailem denizlide, arada gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?