2010 Şubat Anneleri

rica ederim canım kontrolleri hep sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısı inş

aynen ya ölcem sanardım kusarken bulanırken nefes alamazdım kollarım bacaklarım kukla gibi sallanırdı ayyy allahım ne zor günlerdi....bendede o kadar kalmadı çok şükür

denizkızıl canım epeydir ses yok yine senden herşey yolundadır umarım ... dikkat et kendine canım ....

Selam arkadaşlar...
Topiğimizin bi kızı bi erkeği var demişsiniz. Erkek yaren_h, kız kim ben kaçırdım galiba...
Yaren hayırlısı olsun canım... Askere yollucan heekaydirigubbakcemile3 Ben nası etsem de söletsem şu doktoraCADIARZU

kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...

canım kesin dememiş gerçi dr.u ama 2 oğlu olduğu için hepimiz inşallah doğrudur diye dua ediyoruz selmakerem in bebişi canım kızımızda... :dance: :teytey:

kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...

hayırlı olsun bilgencim sağlıkla almayı nasip etsim Allahım kucağına... aramıza hoşgeldin... opuyorumnanaktan

canım çok tşkler ama voles yardımcı oluyor ilgin için saol
voles yaptım sanırım bu msj dan sonra görücez bakalım yapmışmıyımmm:kedi:

canım olmuş hem de çok güzel olmuş,

sağol canım çok şükür iyi ama ben normal bir bulantı olmadığı için çok korktum nefes alamıyordum acıdan ağrı değildi acıydı çok değişik bişeydi bidaha yaşamaktan korkuyorum valla

geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, yediklerin de dokunmuş olabilir

canım hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı büyüdüğünü görmeyi de nasip etsin

selam cnm, dr.un söyleme taraftarı değil mi?

canım kesin dememiş gerçi dr.u ama 2 oğlu olduğu için hepimiz inşallah doğrudur diye dua ediyoruz selmakerem in bebişi canım kızımızda... :dance: :teytey:

Sağol canım benim ya, gerçi doktora sormadım ölçümlerini yaparken pat diye söyleyiverdi işte, azıcık ama azıcık kıza benziyor diye, bende şaşırdım tabi keşke söylemeseydiniz dedim, ikinci oğlumdada 2li tarama testinde kıza benziyor demişlerdi 16.haftasındada göstermemişti, kesin kız diye sevinmiştim ama 20.haftada sürpriz, erkek dediler tabii kısa bir şok yaşadım, yani kısacası doktor kız dedi ama çokta sevinemiyorum canım ya, allah hepimizin gönlüne göre versin en önemliside sağlıklı olsunlar...........

süperrrrrrrrrrrrr............... olmuş canım beğenmezsen başka bişeyde yapabiliriz ben denemek için yaptım bunu... :lepi: :lepi:

süpersin ya çok tşk ederim çok mutlu oldum yok gayet güzel gerçi çook çeşit var ama kullanayım bakalım ascık:sm_cool:

denizli merkez deyim canım nihat gül e gidiyodum 2 aydır. bu defa murat karayel isimli dr a gidicem sen denizli demisin istanbul yazıo da

canım ben denizlide doğdum büyüdüm, 2000 yılından beri İstanbuldayım, ama ailem denizlide, arada gidip geliyorum

amin canım benim Allah hepimizin gönlündekini sağlıklı sıhatli versin inşallah... İnşallah seninde gönlündeki olur 2 erkekten sonra kızı hak etmişsin ama inşallah hayırlısı olur hakkında...

maviyeshill öncelikle geçmiş olsun tatlım.bence seninki mide bulantısından değil gibi geldi bana. hatırlarsan benim de geçenlerde bir gün karnım çok fen ağrımıştı. benim de öyle taş kesilmişti. gece de ağrımıştı,uykumdan uyandım. ben o günü akşamında kayısı ve şeftali çok yemiştim, o dokunmuş.bence seninki de üşütme ya da bişey dokunmuş. İçin rahat olsun bebişe bişey olmamıştır. onlar çok iyi korunuyorlar, annenlerinin karnında.

hoşgelin canım aramıza.Allah tamamına erdirsin inş. ne kadarlıksın?

sağol biriciğim. eşim de dr'dan gelirken bunun bi de sünneti var diyo :) ben de dedim askerliği var, düğünü var,gelin bilezik ister.. o da o zamankiler istemez bilezik falan diyo :) rabbim o günleri de göstersin inş hepimize. senin dr niye tahimnde bulunmadı ayol, ısrarla sorsaydın, bizimki kemik yapısına göre erkek dedi. gördüğünden falan değil yani. illa ki seninki de anlamıştır da söylemiyodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…