YouTube - Bebek Engin 12 haftalık ultrason
ay kızlar bugün dr.a gidicem çok heyecanlıyım ya bizim ufaklıkta böylemi şimdi 12 haftalık ultrason görüntüsü buldum sizlerde bakın
ölemi ne güzel tabi senin için zordur aslında ama denizliyi bilen ama şuan başka bi ilde olan birisiyle konuşmak güzel:)
ay kızlar bugün dr.a gidicem çok heyecanlıyım ya bizim ufaklıkta böylemi şimdi 12 haftalık ultrason görüntüsü buldum sizlerde bakın
açılmıyo ki youtube kapalı ya tüh ya çok izlemek istiyorum..... başka bi yerden açıp izlemeyi deniyim bide....
yok ya, bu bebek dans ediyo resmen :) benim ki secde pozisyonundaydı. o kadar da çikolata yedim ama , bi ara zıpladı bi arada da kolunu gördüm o kadar :)
kızlar açamayanlar fatolinanın yolladığı görüntüyü burdan açabilirler :))))
http://vtunnel.com/index.php/101011...aff7dbb1f673d51f9903584eb9c7e4b9af95eb3916421
kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...
canım kesin dememiş gerçi dr.u ama 2 oğlu olduğu için hepimiz inşallah doğrudur diye dua ediyoruz selmakerem in bebişi canım kızımızda... :dance: :teytey:
selam cnm, dr.un söyleme taraftarı değil mi?
Sağol canım benim ya, gerçi doktora sormadım ölçümlerini yaparken pat diye söyleyiverdi işte, azıcık ama azıcık kıza benziyor diye, bende şaşırdım tabi keşke söylemeseydiniz dedim, ikinci oğlumdada 2li tarama testinde kıza benziyor demişlerdi 16.haftasındada göstermemişti, kesin kız diye sevinmiştim ama 20.haftada sürpriz, erkek dediler tabii kısa bir şok yaşadım, yani kısacası doktor kız dedi ama çokta sevinemiyorum canım ya, allah hepimizin gönlüne göre versin en önemliside sağlıklı olsunlar...........
ohh ne güzel biz mutlu oldukca onlarda mutlu oluyolar tabibenimkide böyle hareketliydi işte eli ayağı durmadı hiç, bir ara yüzüstü bile döndü doktorum bile çok hareketli, olduğu yerde çok mutlu bu bebek dedi :)
kızlar video için sağolun maşallah bizimkiler ne yapıyorlar acaba şimdi, yokk bu böyle olmayacak en iyisi her eve bi ultrason alalım hergün bakalım bebişlerimize, ben çok özlüyorum yaa
ohh ne güzel biz mutlu oldukca onlarda mutlu oluyolar tabi
biran evvel saat yedi olsada bende görsem miniğimi
[Bbişey değil tatlım özlem giderelim işte bakıpta
]valla canım ya ultrason aşeriyoruz mu desek ne yapsak kocalara delikafadulden
[/B]
herkese slm..
selam canım hoşgeldinherkese slm..
kurbiş slm canım hoşgeldin...
kızlar valla ben çarş nasıl bekliycem bilmiyorum sabah cinsiyet mutlulukları şimdi bu videolar .... ben çok fena bebişimi görmek istiyorum yaa offf başka bi dr. mı gitsem acaba? walla hormonlar depreşti benim görecemde görecemmmmmm
hoşbulduk kızlar...nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?