2010 Şubat Anneleri

açılmıyo ki youtube kapalı ya tüh ya çok izlemek istiyorum..... başka bi yerden açıp izlemeyi deniyim bide....

bende açılıyo ama link canım kafamçokkarıştı
googleden youtube yaz arama motorunada 12 haftalık bebk yaz çıkıyo bide öle dene bakalım

yok ya, bu bebek dans ediyo resmen :) benim ki secde pozisyonundaydı. o kadar da çikolata yedim ama , bi ara zıpladı bi arada da kolunu gördüm o kadar :)

oyy yerim onu
bu bebkde ne tatlı ama demi yahu
bakalım bizim ki ne alemde çok merak ediyorum valla

kızlar slm aranıza enı katıldım ve bole bı topiği gorunce cok mutlu oldum.bende subat annesıyım allahım hepimizin yardımcısı olsunnn...

Hoşgeldin aramızaa.s. Hakkaten ben de bu topiği bulunca hazine bulmuş gibi sevinmiştimkaydirigubbakcemile3

canım kesin dememiş gerçi dr.u ama 2 oğlu olduğu için hepimiz inşallah doğrudur diye dua ediyoruz selmakerem in bebişi canım kızımızda... :dance: :teytey:

ooooo süpermiş gerçekten. Doğru sölüyosun en çok cinsiyet merak eden odur içimizde. Biz ne olsa sonunda çok sevineceğiz...
selam cnm, dr.un söyleme taraftarı değil mi?

"Babasına benziyo dedik ya daha ne cinsiyet soruyosun bana" dedi doktorum. Ben sırıtmaya başlayınca "erkek diye bişi demedim dikkat edersen" dedi. Eski hastalarından duyuyorum 16. hafta dolmadan sölemiyomuş sözde:gitme:
Dilimden kurtulabilirse sölemesin bakalımlmaz:

Hayırlısı olsun canım...

kızlar video için sağolun maşallah bizimkiler ne yapıyorlar acaba şimdi, yokk bu böyle olmayacak en iyisi her eve bi ultrason alalım hergün bakalım bebişlerimize, ben çok özlüyorum yaa

benimkide böyle hareketliydi işte eli ayağı durmadı hiç, bir ara yüzüstü bile döndü doktorum bile çok hareketli, olduğu yerde çok mutlu bu bebek dedi :)
ohh ne güzel biz mutlu oldukca onlarda mutlu oluyolar tabi
biran evvel saat yedi olsada bende görsem miniğimi

kızlar video için sağolun maşallah bizimkiler ne yapıyorlar acaba şimdi, yokk bu böyle olmayacak en iyisi her eve bi ultrason alalım hergün bakalım bebişlerimize, ben çok özlüyorum yaa

[Bbişey değil tatlım özlem giderelim işte bakıpta
]valla canım ya ultrason aşeriyoruz mu desek ne yapsak kocalara delikafadulden
[/B]

kurbiş slm canım hoşgeldin...

kızlar valla ben çarş nasıl bekliycem bilmiyorum sabah cinsiyet mutlulukları şimdi bu videolar .... ben çok fena bebişimi görmek istiyorum yaa offf başka bi dr. mı gitsem acaba? walla hormonlar depreşti benim görecemde görecemmmmmm

selam canım hoşgeldin

canım yarına aldır randevunu öyle bi şansın varsa
eşime izlettim videoyu 'ah yavru o daracık yerde ne yapıyosun sen öyle' diyo alem şu adamlar ya sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…