2010 Şubat Anneleri

selam canım hoşgeldin

canım yarına aldır randevunu öyle bi şansın varsa
eşime izlettim videoyu 'ah yavru o daracık yerde ne yapıyosun sen öyle' diyo alem şu adamlar ya sırnaşık şey

aslında alabilirim yani kendi dr.um izinde başka bi dr. dan randevul aldım bende... geçen gittiğimde ben burda olursan görüşürüz burda olmazsam başka bi arkadaşımdan randevu al demişti...neyse yarına ona alabilirim ama cinsiyetide belli olsun istiyorum sanki erken gidersem belli olmaz gibime geliyo... offf 4-5 gün sanki çok farkedicek dimi benimkide laf işte...

pardon ben yeni olduğum için sanırım. bilmiyodum streste olduğunu sorun büyük mü yada nasıl sorulur bilmiyorum ki..

yok canım önemli değil.. ense kalınlığı tam sınırda çıkıda ona canım sıkkın dr dan haber bekliyoruz kan tahlillerinden

ay görüntü harikaydı benimkide öylemidir acaba yaaaa yavrumu çok özledim daha 10 gün var görüşmeye ya nasıl bekleyeceğm..

canım benim için rahat etmiyorsa randevunu öne al, ama bu yaramazlar 4-5 günde bile acayip değişiyorlar kaydirigubbakcemile3

pardon ben yeni olduğum için sanırım. bilmiyodum streste olduğunu sorun büyük mü yada nasıl sorulur bilmiyorum ki..

canım stres yapmana gerek yok, takıldığın yerlerde ister özel mesajla ister buradan rahatça sorabilirsin, bizlerde çoğu şeyi burada öğreniyoruz

bizde stresliyiz,haber bekliyoruz doktorumuzdan..

canım stress yapma inşallha güzel haberler alacaksın, bak sıkıldığına bile değmeyecek

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

inşallah canım ya 2 gündür uyuyamıyorum bile.tahlil sonuçlarım çıkmış dr arıcak onu bekliyorum heyecanla...

ay görüntü harikaydı benimkide öylemidir acaba yaaaa yavrumu çok özledim daha 10 gün var görüşmeye ya nasıl bekleyeceğm..

canım bu gidişle zaten hepimiz 2 de yetmez üç beş doktora birden gitmeye başlayacağız, bu yaramazların özleminden sırnaşık şey

benim kocişde sevkimi alabilmiş işyerimden yarın giderim artık bebişimi de görürüm inşallah

canım benim öle düşünme valla 5 dakka kalkıyorum bakıyorum dolmuş sayfalar okunamıyo valla. gözün aydın bebişine sevindim

sağolun kızlar öyle seviyorumki sizlerle birşeyler paylaşmayı
ama yalnız olduğunu hisstemek çok kötü birşey
teşekkür ederim ilginiz için
belki biraz şımardım bende ne bileyim
pek alıngan değilimdir aslında
ama bugunlerde herkese bagırıyorum kızıyorum
bu ufaklık beni alt üst etti

valla çekınmesem hergün gidicem dr.a senın iyi hadı yarın görüşeceksiniz bizim görüş gününe çok var ay böyle giderse ne yaparız bılmem daha şimdiden özlüyoruz..

bilmiyorum ki sölemezler heralde daha gibime geliyo
anca bidahaki gidişimizde sölicekler ben bu akşam gidicem ama hiç
ümidim yok söliceğinden hadi hayırlısı bakalım

CANIM BENİM BİZDE SENİ SEVİYORUZ HEP HAMİLELİKTEN HORMONLARDAN NAZLANIYORUZ VALLA.BENDE O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ BURAYI SİZLERİ VALLA 5 DAKKA AYRILAMAK İSTEMİYORUM.HEP KONUŞALIM SOHBET EDELİM İSTİYORUM...opuyorumnanaktan

canım benim olur böyle arada, hamilelik dolayısıyla hepimizin hormonları fazla mesai yapınca böyle duygu patlamaları da oluyor, bugün sen yarın ben hepimizde olan veya olabilecek şeyler, biz birbirimizi anlamazsak başkaları hiç anlamaz, sen sıkma canını ben hepinizi de çoook seviyorum ve daha önce de dediğim gibi ailemden birileri gibi oldu herkes

NE GÜZEL CANIM YARIN GÖRECEKSİN zemuszemus

inşallah cnm, hayırlısıyla bi görsem, içimde kurtlar nasıl kaynıyor bir bilsen, biraz normale dönsem acaba bebişe bişey mi oldu diye evham yapıyorum, sonra bebişim sağolsun anneciğine kıyamıyor hemen sinyalleri gönderiyor, ama tabi onu görmek bambaşka rahatlatacak, herkesin randevu gününe kadar zaman su gibi akar inşallah da nasıl beklediğinizi anlamazsınız bile

valla çekınmesem hergün gidicem dr.a senın iyi hadı yarın görüşeceksiniz bizim görüş gününe çok var ay böyle giderse ne yaparız bılmem daha şimdiden özlüyoruz..

canım görüş günü lafına bayıldım, açık görüşe daha çok var şimdilik kapalı görüşlerle idare edeceğiz mecburen :lepi: :roflol:

inşallah canım ya 2 gündür uyuyamıyorum bile.tahlil sonuçlarım çıkmış dr arıcak onu bekliyorum heyecanla...

canım bende aynı şeyleri yazdım dün ama tekrar yazarım çünkü benimde acayip psikolojim bozuktu benim dr da p.tesi günü ense kalınlığından bahsetti etrafında bi zar gördüğünü bundan şüphelendiğini fakat 10 gün sonra belli olur şuan görünmüyor dedi bende delirmek üzereydim düne kadar ayrıca eşimin arkadaşının başınada böyle bişiy gelmiş hanımıyla telde görüştüm yaklaşık yarım saat onun bebeği için direk teşhis koymuşlar yanlış omasın ama 4,2 filan bi ölçü vermş dr. konya ya filan gitmiş testler filan yapmış bu zor olan testin adı neydi işte ondan yaptırmış asla yaptırma hayatım boyunca yaşadığım en büyük acıydı die anlattı amaaaa şuan hiçbirşeyi yokmuş bebeğinin 7 aylık olmuş hemde gönlünü rahat tut bence ailede kalıcı hastalığı olan yoksa birde hiç stres olmana gerek yok üzülme bence :1hug:

canım iki fatoş pişti olmuşuz neredeyse aynı şeyleri yazmışız fikirevine delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…