selam canım hoşgeldin
canım yarına aldır randevunu öyle bi şansın varsa
eşime izlettim videoyu 'ah yavru o daracık yerde ne yapıyosun sen öyle' diyo alem şu adamlar ya sırnaşık şey
hoşheldin kurbis biz iyiyiz özellikle ben sabahtan beri pc başındayım hiçbir işimi yapmadım moralim yerine gelio yazdıkça sen nasılsına.s
hoşheldin kurbis biz iyiyiz özellikle ben sabahtan beri pc başındayım hiçbir işimi yapmadım moralim yerine gelio yazdıkça sen nasılsına.s
bizde stresliyiz,haber bekliyoruz doktorumuzdan..
pardon ben yeni olduğum için sanırım. bilmiyodum streste olduğunu sorun büyük mü yada nasıl sorulur bilmiyorum ki..
kurbiş slm canım hoşgeldin...
kızlar valla ben çarş nasıl bekliycem bilmiyorum sabah cinsiyet mutlulukları şimdi bu videolar .... ben çok fena bebişimi görmek istiyorum yaa offf başka bi dr. mı gitsem acaba? walla hormonlar depreşti benim görecemde görecemmmmmm
aslında alabilirim yani kendi dr.um izinde başka bi dr. dan randevul aldım bende... geçen gittiğimde ben burda olursan görüşürüz burda olmazsam başka bi arkadaşımdan randevu al demişti...neyse yarına ona alabilirim ama cinsiyetide belli olsun istiyorum sanki erken gidersem belli olmaz gibime geliyo... offf 4-5 gün sanki çok farkedicek dimi benimkide laf işte...
pardon ben yeni olduğum için sanırım. bilmiyodum streste olduğunu sorun büyük mü yada nasıl sorulur bilmiyorum ki..
bizde stresliyiz,haber bekliyoruz doktorumuzdan..
canım benim için rahat etmiyorsa randevunu öne al, ama bu yaramazlar 4-5 günde bile acayip değişiyorlar kaydirigubbakcemile3
canım stres yapmana gerek yok, takıldığın yerlerde ister özel mesajla ister buradan rahatça sorabilirsin, bizlerde çoğu şeyi burada öğreniyoruz
canım stress yapma inşallha güzel haberler alacaksın, bak sıkıldığına bile değmeyecek
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
ay görüntü harikaydı benimkide öylemidir acaba yaaaa yavrumu çok özledim daha 10 gün var görüşmeye ya nasıl bekleyeceğm..
fikirevi canım gözünaydın bebeğin iyiymiş çok şükür tahlillerinde de sorun çıkmamış ,canım benim ya bende bazen yazıyorum kimse cevap yazmıyor diye alınıyorum senin gibi hormanlar yüzünden canım kaçıncı haftandasın ben 12+1 oldum bugün çok şükür bulantılarımda çok azaldı darısı başınıza hamileliğin keyfini çıkartalım birazda değilmi ama..................
tatlım olur mu, iyi haberlerle dönersin inş diye yazmıştık, ama tabi sonrasında ben kendi derdime düştüğüm için unutmuşum. haklısın kusura bakma. ama bak ben de bugün dr'dan gelip yazmasaydım beni de hemen merak etmezlerdi. kalabalığız ya ondan.aradan biraz zaman geçince, fark ediliyo gelmeyenlerin durumu. lüften bu son yazışım falan deme, kırılganlık olmasın aramızda. güzel bi dostluğumuz var, lütfen.
bebeğinin iyi olmasına sevindim, sen de dikkat et kendine. bundan sonra kilo almaya başlarsın sanırım. Allah hayırlısını versin canım.
canım benim öle düşünme valla 5 dakka kalkıyorum bakıyorum dolmuş sayfalar okunamıyo valla. gözün aydın bebişine sevindim
ben daha çok yeniyim o yüzden seni ilk defa görüyorum haliyle ama böyle düşünüp kırılman üzücü bence alınganlık ruh halimizle alakalı birde site çok hareketli olduğu için arada kaynayabiliyor ve unutuluyor bende az önce bişiler sordum ama kimse daha cvp vermedi:roflol: bekliorum heralde bi yazan olur die :sm_cool:
canım bebişinini iyi olmasına sevindim, ama hepimizin arada yazdıkları atlanabiliyor bazen sayfalar o kadar birikiyor ki, bak sabah geç kaltım hala daha cevap yazayım diye uğraşıyorum, ben yazana kadar gene mesajlar birikiyor tabi, sen yine de mesajsız bırakma bizi Şeniz
fikirevi canım sanırım hormonlardan hepimiz bi alınganız dünde aynı tepkiyi ben vermiştim.. halbuki tabiki öyle bişey yok burda hepimiz birbirimizi önemsiyoruz üzüldüğünde üzülüyor mutluğunda onunla mutlu oluyoruz çünkü hepimizin amacı aynı.. aramızda 1-2 hafta oynamalar var bazılarımızla ama onun dışında hepimizin derdi bebekleri... birimiz ne yaşarsa aynı şeyi kendimiz için düşünüyoruz... hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiriceğimiz günü iple çekiyoruz... sende lütfen önemsenmediğini düşünme burdaki tüm arkadaşlarım tek tek benim için çok değerliler Herada içinde daha önce belirtmiştim o üzüntüsünü yaşarken yanında olmak isterdim destek olmak isterdim keşke yapılabilecek bişey olsa... inan hepimiz birbirimiz için bunu düşünüyoruz.. mutluysan mutluyuz ama üzülürsen bizide üzersin.....
herkese slm..
canım bu gidişle zaten hepimiz 2 de yetmez üç beş doktora birden gitmeye başlayacağız, bu yaramazların özleminden sırnaşık şey
benim kocişde sevkimi alabilmiş işyerimden yarın giderim artık bebişimi de görürüm inşallah
canım bu gidişle zaten hepimiz 2 de yetmez üç beş doktora birden gitmeye başlayacağız, bu yaramazların özleminden sırnaşık şey
benim kocişde sevkimi alabilmiş işyerimden yarın giderim artık bebişimi de görürüm inşallah
aslında alabilirim yani kendi dr.um izinde başka bi dr. dan randevul aldım bende... geçen gittiğimde ben burda olursan görüşürüz burda olmazsam başka bi arkadaşımdan randevu al demişti...neyse yarına ona alabilirim ama cinsiyetide belli olsun istiyorum sanki erken gidersem belli olmaz gibime geliyo... offf 4-5 gün sanki çok farkedicek dimi benimkide laf işte...
sağolun kızlar öyle seviyorumki sizlerle birşeyler paylaşmayı
ama yalnız olduğunu hisstemek çok kötü birşey
teşekkür ederim ilginiz için
belki biraz şımardım bende ne bileyim
pek alıngan değilimdir aslında
ama bugunlerde herkese bagırıyorum kızıyorum
bu ufaklık beni alt üst etti
sağolun kızlar öyle seviyorumki sizlerle birşeyler paylaşmayı
ama yalnız olduğunu hisstemek çok kötü birşey
teşekkür ederim ilginiz için
belki biraz şımardım bende ne bileyim
pek alıngan değilimdir aslında
ama bugunlerde herkese bagırıyorum kızıyorum
bu ufaklık beni alt üst etti
NE GÜZEL CANIM YARIN GÖRECEKSİN zemuszemus
valla çekınmesem hergün gidicem dr.a senın iyi hadı yarın görüşeceksiniz bizim görüş gününe çok var ay böyle giderse ne yaparız bılmem daha şimdiden özlüyoruz..
inşallah canım ya 2 gündür uyuyamıyorum bile.tahlil sonuçlarım çıkmış dr arıcak onu bekliyorum heyecanla...
CANIM BENİM BİZDE SENİ SEVİYORUZ HEP HAMİLELİKTEN HORMONLARDAN NAZLANIYORUZ VALLA.BENDE O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ BURAYI SİZLERİ VALLA 5 DAKKA AYRILAMAK İSTEMİYORUM.HEP KONUŞALIM SOHBET EDELİM İSTİYORUM...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?