canım bende aynı şeyleri yazdım dün ama tekrar yazarım çünkü benimde acayip psikolojim bozuktu benim dr da p.tesi günü ense kalınlığından bahsetti etrafında bi zar gördüğünü bundan şüphelendiğini fakat 10 gün sonra belli olur şuan görünmüyor dedi bende delirmek üzereydim düne kadar ayrıca eşimin arkadaşının başınada böyle bişiy gelmiş hanımıyla telde görüştüm yaklaşık yarım saat onun bebeği için direk teşhis koymuşlar yanlış omasın ama 4,2 filan bi ölçü vermş dr. konya ya filan gitmiş testler filan yapmış bu zor olan testin adı neydi işte ondan yaptırmış asla yaptırma hayatım boyunca yaşadığım en büyük acıydı die anlattı amaaaa şuan hiçbirşeyi yokmuş bebeğinin 7 aylık olmuş hemde gönlünü rahat tut bence ailede kalıcı hastalığı olan yoksa birde hiç stres olmana gerek yok üzülme bence :1hug:
acıktım
canım iki fatoş pişti olmuşuz neredeyse aynı şeyleri yazmışız fikirevine delikafadulden
canım iki fatoş pişti olmuşuz neredeyse aynı şeyleri yazmışız fikirevine delikafadulden
sağolun kızlar öyle seviyorumki sizlerle birşeyler paylaşmayı
ama yalnız olduğunu hisstemek çok kötü birşey
teşekkür ederim ilginiz için
belki biraz şımardım bende ne bileyim
pek alıngan değilimdir aslında
ama bugunlerde herkese bagırıyorum kızıyorum
bu ufaklık beni alt üst etti
görüş günü süpermiş:roflol::roflol::roflol::roflol:valla çekınmesem hergün gidicem dr.a senın iyi hadı yarın görüşeceksiniz bizim görüş gününe çok var ay böyle giderse ne yaparız bılmem daha şimdiden özlüyoruz..
bizimde 3 çıktı kalınlık.bende zaten amniyosentezden çok kourkuyorum.çünkü o testen sonra düşük riski artıyor.takmıcam diyorumm ama olmuyo ağlamaktan hem kendimi hemde bebeği helak ettim kaç gündür.ailemde yok yanımda kimseye anlatamıyorum..çok zor bi durum..
selamlar nasilsiniz bugün?
canım benim ya aileninde yanında olmaması tabi zor ama ben ve hatta benden daha eski burdaki kızlar kendini yalnız hissettiğin için kızmışlardır :))) ama öyle ağlamamalısın bu bebeğe daha çok zarra veriyor umutlu olmalısın hepsi geçer ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inş.hepimizin
selamlar nasilsiniz bugün?
Kızlar benim sanırım iç karnım çatılıyo (öyle derler ya):gitme: Özellikle göbeğimin altında, kaburgalarımın altında hafif bi acı, yanma, kaşıntı gibi bişiy hissediyorum. O anda kaşırsam acıyomafoldumben Görünüşte çatlak yok... şimdilik... Acil önlem almak lazım. Söylediğiniz gibi bebe yağı almayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:
Kızlar benim sanırım iç karnım çatılıyo (öyle derler ya):gitme: Özellikle göbeğimin altında, kaburgalarımın altında hafif bi acı, yanma, kaşıntı gibi bişiy hissediyorum. O anda kaşırsam acıyomafoldumben Görünüşte çatlak yok... şimdilik... Acil önlem almak lazım. Söylediğiniz gibi bebe yağı almayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?