2010 Şubat Anneleri

bizimde 3 çıktı kalınlık.bende zaten amniyosentezden çok kourkuyorum.çünkü o testen sonra düşük riski artıyor.takmıcam diyorumm ama olmuyo ağlamaktan hem kendimi hemde bebeği helak ettim kaç gündür.ailemde yok yanımda kimseye anlatamıyorum..çok zor bi durum..

canım iki fatoş pişti olmuşuz neredeyse aynı şeyleri yazmışız fikirevine delikafadulden

canım yeterkı sağlıklı olsunlar ne yapalım katlanıcaz zor da olsa beraat kararı çıkınca allahın iznıyle ömür boyu beraberiz.....
şimdilik mapus hayatı mecburen...

canım oluyo bazen işte ama hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizin nazını çekiyoruz merak etme:)) o yüzden arada hepimizin nazlanma kontenjanı var opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm papatyacım walla bizler bugün çok iyiyiz maşallah hep iyi haberler duyduk... 1-2 arkadaşımızın biraz sıkıntısı var ama onlarında sonuçlarının iyi olucağını adım gibi biliyorum... sen nasılsın bakalım..?

canım benim ya aileninde yanında olmaması tabi zor ama ben ve hatta benden daha eski burdaki kızlar kendini yalnız hissettiğin için kızmışlardır :))) ama öyle ağlamamalısın bu bebeğe daha çok zarra veriyor umutlu olmalısın hepsi geçer ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inş.hepimizin

Dermansiz dert yoktur Allah her dertli kulun yardimcisi olsun, iyiyim bende bebisimle calisiyorum :) 1,5 saatimiz kaldi :)

inşallah canım allah herkesin bebeğine sağlık versin...

Kızlar benim sanırım iç karnım çatılıyo (öyle derler ya):gitme: Özellikle göbeğimin altında, kaburgalarımın altında hafif bi acı, yanma, kaşıntı gibi bişiy hissediyorum. O anda kaşırsam acıyomafoldumben Görünüşte çatlak yok... şimdilik... Acil önlem almak lazım. Söylediğiniz gibi bebe yağı almayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:

kaşımamaya çalış çünkü kaşıdıkça hemen çatlıyo

cnm ne kadarlık hamilesin çatlak için henüz çok erken deilmi?

kızlar tansiyonum mu düştü acaba bi acayip oldum elim ayağım tutmuyo midem bulandı

evet kızlar kaşınırsa avcunuzun içiyle kaşımaya çalışın parmak uçlarıyla yada tırnakla kaşırsanız hemen ayrılıyo... yağa şimdiden başlamak lazım.. bu arada hiç dikkat edeniniz oldumu bilmiyorum ama kızlar benim göğüs uçlarım koyulaşmaya başladı.. ayrıca göğüslerimin üstünden göğüs ucuma doğru damarlar çıktı kılcal değil ama kalın kalın yeşil yeşil belli oluyo sanırım süt bezleri faaliye geçti.. zaten dokunamıyorum çok hassaslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…