canım ben senin kızın olmasını istiyorum bir oglun varya ölee..tabiki hayırlısı olsun ama sizinde içinizden geçen kız dimi
kızlar bazen puan verin kendinize ben size vere bildime veriyom bazi topikler zorla puan istiyola bizim bebekten baska derdimiz olmadigi icin puan pek aklimizda dil ama verelim cici anneler bazen
ben kız ismi beren hoşuma gitmeye başladı.güçlü kuvvetli demek oluyo herhalde
kızlar bazen puan verin kendinize ben size vere bildime veriyom bazi topikler zorla puan istiyola bizim bebekten baska derdimiz olmadigi icin puan pek aklimizda dil ama verelim cici anneler bazen
canım paun olayıda ne ben hiç bilmiyorum.. amacı ne bide nerden veriliyo??? fisfisfis fisfisfis fisfisfis
benimde kızım olursa DERİN ELİF İSTİYORUM BAKALIM TABİİ
kaydirigubbakcemile3 canım en güzeli ulubatlı hasan koy sen
ya ben de eymen ismini beğenir oldum. eymen ya da emir. tabi yanına da ahmet olcak. eşim de ömer falan diyo. ömer ismi de güzel aslında..çok zor bişe isim bulmak..
ben önceden aras,utku,berke ,buğra isimlerini beğeniyordum ama vazgeçtim onlardan. anlamı güzel olan bir isim bulmak istiyorum. buğra'nın anlamı deve hörgüçü demekmiş mesela..
ya ben de eymen ismini beğenir oldum. eymen ya da emir. tabi yanına da ahmet olcak. eşim de ömer falan diyo. ömer ismi de güzel aslında..çok zor bişe isim bulmak..
ben önceden aras,utku,berke ,buğra isimlerini beğeniyordum ama vazgeçtim onlardan. anlamı güzel olan bir isim bulmak istiyorum. buğra'nın anlamı deve hörgüçü demekmiş mesela..
fatıma senin oğlun kaç yaşında canım. bir de ismi?
sengözlerimebaksanab
ben varımmmmmm :) %90 oğluşum olacak Allah'ın izniyle. 2 arkadaş daha var. listeye bakabilirsin.
inş öğrenebilirsin canım. doktoruna göre değişiyor. bazıları tahmin ettikleri halde, söylemiyo.
sen ciddi misin :hooray: yasakkelime[/QUOTE
kocama bu isimleri sayarken ciddiyim kuduyo kıpkırmızı oluyodelikafadulden
eymen ismi güzel aslında bizimde erkek olursa kesin ahmet olucak ama ikinci isimde furkan diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı
eymen ismi güzel aslında bizimde erkek olursa kesin ahmet olucak ama ikinci isimde furkan diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı
:
:dance: kız bak bunuda söyleyim kocişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?