2010 Şubat Anneleri

canım ben senin kızın olmasını istiyorum bir oglun varya ölee..tabiki hayırlısı olsun ama sizinde içinizden geçen kız dimi

inş. canım saol,
kız geçiyor ama erkek olursada üzülmem asla Allahın takdiri sonuçta ve öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun inş.

kızlar bazen puan verin kendinize ben size vere bildime veriyom bazi topikler zorla puan istiyola bizim bebekten baska derdimiz olmadigi icin puan pek aklimizda dil ama verelim cici anneler bazen

Evet ya biz hiç puan vermiyoruz birbirimize, dur hemen vereyim sizlere

ben kız ismi beren hoşuma gitmeye başladı.güçlü kuvvetli demek oluyo herhalde

bende elif ismini beğeniyorum yanına bir isim daha bulabilirim belkiCADIARZU

yok öle degil.doktorlr 12 hafta dolunca üç ay doldu demiyorlar.haftaya göre degil aya göre.o zaman dörter dörter sayarsak ayımızı 40 hafta 10 ay yapıyor.ayy anlatamadım ben..beceremedim

kızlar bazen puan verin kendinize ben size vere bildime veriyom bazi topikler zorla puan istiyola bizim bebekten baska derdimiz olmadigi icin puan pek aklimizda dil ama verelim cici anneler bazen

canım paun olayıda ne ben hiç bilmiyorum.. amacı ne bide nerden veriliyo??? fisfisfis fisfisfis fisfisfis

ya ben de eymen ismini beğenir oldum. eymen ya da emir. tabi yanına da ahmet olcak. eşim de ömer falan diyo. ömer ismi de güzel aslında..çok zor bişe isim bulmak..

ben önceden aras,utku,berke ,buğra isimlerini beğeniyordum ama vazgeçtim onlardan. anlamı güzel olan bir isim bulmak istiyorum. buğra'nın anlamı deve hörgüçü demekmiş mesela..

canım paun olayıda ne ben hiç bilmiyorum.. amacı ne bide nerden veriliyo??? fisfisfis fisfisfis fisfisfis

tam emin değilim ama amacı rütben yükseliyor herhalde, puanıda mesajlarımızın üstünde terazi varya oraya tıklayarak veriyorsun

benimde kızım olursa DERİN ELİF İSTİYORUM BAKALIM TABİİ

Ben yanına henüz bişey düşünmedim, cinsiyet belli olsunda bulurum bebeğimin ismini inş.

Bencede anlamsız şeyler koymamalıyız bebeklerimize eski isimler çok daha güzel ve anlamlı...:lepi:

yaren inanmıyorum.bende eymen ve emir ismi hoşuma gitmeye başlamıştı.kızda beren..
ayy belli olsada kesinleştirsek.aslırnda ben erkek olursa hep kocişe rüzgar diyorum ama o istemiyo ne o öyle.yok yel diyelim diyo:umursamaz:

eymen ismi güzel aslında bizimde erkek olursa kesin ahmet olucak ama ikinci isimde furkan diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı

eymen ismi güzel aslında bizimde erkek olursa kesin ahmet olucak ama ikinci isimde furkan diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı

furkan ismi çok güzel anlamıda çok güzeldi sanırım.ama bizim sülelede var o yüzden olmaz

oh maşallah isimlerde konuşuluyo artık yavaş yavaş...:))
bende söliimm bari aklımdaki isimleri
kız: aslı ece
erkek:mustafa mert
mustafa hem rahmetli babamın hemde kayınpederimin adı...

Ben elıfı rÜyamda gÖrmÜŞtÜm derınde hoŞuma Çok gıtmıŞtı Öle ıŞtee

:

:dance: kız bak bunuda söyleyim kocişe

hahahaha kız beni güldürdün allahta seni güldürsün emi :roflol:

benim kocişte kız olursa elif erkek olursa furkan diyo ama yok ölee yağma ben koycammmmm benn bu kadar bulanmaya isim koymak benim hakkım şaka tabi ortak koyucaz ama çoğunluk ben seçicem hehe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…