canım 50 nin üstündeyse kız altındaysa kız yazmışsın :))) her iki durumdada kız ondan diyo yaren :)))
benimde benii olmuştur inşallah çarş günü 13+0 oluyorum yani 14. haftaya giriyorum bende öğrenirim inşallah içme kız gibi doğuyo ama hayırlısını versin rabbim.. :Saruboceq:
ayyy inanamıyorum sen yazmasan hala uyunmayacagımkaydirigubbakcemile350ve üstü kız altı erkek oluyormuş
belki adını karamurat ta koyabilirim oğlum olursa
bilmiyorum sizce nasıl karamurat
ayyy inanamıyorum sen yazmasan hala uyunmayacagımkaydirigubbakcemile350ve üstü kız altı erkek oluyormuş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 peki bu kaçıncı hafta için geçerli canım yani 11. hafta yapılan 2li test sonucuyla 14. haftada yapılan 2 li test sonucu farklı olur..
cnm ben bugun da 10 artı 1 gunum 10 agustoz kontrolumuz 3 ay olucaz ozaman ozaman doktora rica edicem bi baksin diye cinsiyete ya tum tanıdıklarim 12 hafta da ogrendiler bu ara erkek hepsinin de 12 hafta olunca erkekse gorunurmus kızlar
hayırlısı olsun canım erken öğrenmek istediğine göre seninde içine erkek mi doğuyo yoksa hihoyyyt
kızlar bende hep kızım olucakmış gibi hissediyorum ama en başı sağlık
amin canım hepimizin inşallah
ultrasonda hep 4-5 gün önde görünüyor
cuma 13+4 olacağım ama 14+2 falan cıkar yine heralde
büyük ihtimal cinsiyetini görürüz diye düşünüyorum
:lepi:
ben erkekse mete koyucam kiz sa özge veya merve kıza kararsizim ama erkekse kesinlikle mete olucak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 peki bu kaçıncı hafta için geçerli canım yani 11. hafta yapılan 2li test sonucuyla 14. haftada yapılan 2 li test sonucu farklı olur..
hayırlısı olsun canım erken öğrenmek istediğine göre seninde içine erkek mi doğuyo yoksa hihoyyyt
canım ikili testin haftası olmaz herhalde bir kere ikili test olunur oda fark ekmez sanırım.ben yinede bakmayı düşünüyorm.başka topikten okumuştum neredeyse çogunun tutmuş.50 ve altı erkek..üstü kız diye ay işte öleesine
ben birşey hissetmiyorumda eş dost kızın olacak diyor, hayırlısı olsun tabiki
benimde 4 gün büyük çıkıyor ultrasonda,
bu defa görür bizede müjde verirsin inş.hihoyyyt
ya kızlar biz .aya girdigimizi sanıyoruz ama öyle degilmiş maalesef.kaan kocatepe söyluyo ayrıca başka yerdede okudul..12hafta degilde .14hafta .4aya giriliyormuş.yani 12degil 14 ..16 degil 18 20 degil 22 yani hep 2 hafta ekleyecekmişiz.bak dogru çıkıyor.gülben ergen 30 haftalık 1 günlükken dogum yaptı doktoru yani 7 ay 1 günlükken diyodu..bak pesap yapın dogru çıkıyo
oğlum olursa eğer adını mestan koyacağım
cnm ben bugun da 10 artı 1 gunum 10 agustoz kontrolumuz 3 ay olucaz ozaman ozaman doktora rica edicem bi baksin diye cinsiyete ya tum tanıdıklarim 12 hafta da ogrendiler bu ara erkek hepsinin de 12 hafta olunca erkekse gorunurmus kızlar
evde kocişi kızdırıyorum böyle isimler bulup
oda yok battal gazi koyalım diyo
yada gazneli mahmutta olabilir:roflol:
ben erkekse mete koyucam kiz sa özge veya merve kıza kararsizim ama erkekse kesinlikle mete olucak
kaydirigubbakcemile3 canım en güzeli ulubatlı hasan koy sen
kız ozaman nerden biliyon iki durumdada kız die anlamadım
merhaba cici anneler nasilsiniz bebeginin cinsiyetini ogrenen varmi hic kızlar
amin canım hepimizin inşallah
ultrasonda hep 4-5 gün önde görünüyor
cuma 13+4 olacağım ama 14+2 falan cıkar yine heralde
büyük ihtimal cinsiyetini görürüz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?