2010 Şubat Anneleri

ya kızlar biz .aya girdigimizi sanıyoruz ama öyle degilmiş maalesef.kaan kocatepe söyluyo ayrıca başka yerdede okudul..12hafta degilde .14hafta .4aya giriliyormuş.yani 12degil 14 ..16 degil 18 20 degil 22 yani hep 2 hafta ekleyecekmişiz.bak dogru çıkıyor.gülben ergen 30 haftalık 1 günlükken dogum yaptı doktoru yani 7 ay 1 günlükken diyodu..bak pesap yapın dogru çıkıyo

cnm ben bugun da 10 artı 1 gunum 10 agustoz kontrolumuz 3 ay olucaz ozaman ozaman doktora rica edicem bi baksin diye cinsiyete ya tum tanıdıklarim 12 hafta da ogrendiler bu ara erkek hepsinin de 12 hafta olunca erkekse gorunurmus kızlar

kızlar bende hep kızım olucakmış gibi hissediyorum ama en başı sağlık

ben birşey hissetmiyorumda eş dost kızın olacak diyor, hayırlısı olsun tabiki

amin canım hepimizin inşallah
ultrasonda hep 4-5 gün önde görünüyor
cuma 13+4 olacağım ama 14+2 falan cıkar yine heralde
büyük ihtimal cinsiyetini görürüz diye düşünüyorum

benimde 4 gün büyük çıkıyor ultrasonda,
bu defa görür bizede müjde verirsin inş.hihoyyyt

ben erkekse mete koyucam kiz sa özge veya merve kıza kararsizim ama erkekse kesinlikle mete olucak

cnm ben 10 agustoz ogrenmek istiyorum cinsiyeti hem erkek cok istedigime gemde 12 agustoz ingiltereye aylemin yanina tatile gidicem ayleme supriz yapmak istiyorum cunku annem babam da simdiden ne renk yatak alsak ne yapsak diye dusunuyola

ben birşey hissetmiyorumda eş dost kızın olacak diyor, hayırlısı olsun tabiki

benimde 4 gün büyük çıkıyor ultrasonda,
bu defa görür bizede müjde verirsin inş.hihoyyyt

canım ben senin kızın olmasını istiyorum bir oglun varya ölee..tabiki hayırlısı olsun ama sizinde içinizden geçen kız dimi

kızlar bazen puan verin kendinize ben size vere bildime veriyom bazi topikler zorla puan istiyola bizim bebekten baska derdimiz olmadigi icin puan pek aklimizda dil ama verelim cici anneler bazen

ben kız ismi beren hoşuma gitmeye başladı.güçlü kuvvetli demek oluyo herhalde

Neden ki, ben anlamadım sata göre hesaplatınca neden 2 hafta büyük çıkmıyor peki...

oğlum olursa eğer adını mestan koyacağım

Sen sevdiyesen sorun yok ama ben koymazdımkaydirigubbakcemile3

cnm ben bugun da 10 artı 1 gunum 10 agustoz kontrolumuz 3 ay olucaz ozaman ozaman doktora rica edicem bi baksin diye cinsiyete ya tum tanıdıklarim 12 hafta da ogrendiler bu ara erkek hepsinin de 12 hafta olunca erkekse gorunurmus kızlar

Erkek bebek erken şekillenirmiş bende oğlumda erken ögrenmiştim

belki adını karamurat ta koyabilirim oğlum olursa
bilmiyorum sizce nasıl karamurat

:lepi:

evde kocişi kızdırıyorum böyle isimler bulup
oda yok battal gazi koyalım diyo
yada gazneli mahmutta olabilir:roflol:

komedisin resmen kaydirigubbakcemile3 adamı delimi edicen

ben erkekse mete koyucam kiz sa özge veya merve kıza kararsizim ama erkekse kesinlikle mete olucak

Ben henüz hiç isim düşünmedim hele belli olsun ondan sonra bakarım çaresine

kaydirigubbakcemile3 canım en güzeli ulubatlı hasan koy sen

iyi fikir :lepi:kaydirigubbakcemile3

kız ozaman nerden biliyon iki durumdada kız die anlamadım

sengözlerimebaksanab

merhaba cici anneler nasilsiniz bebeginin cinsiyetini ogrenen varmi hic kızlar

ben varımmmmmm :) %90 oğluşum olacak Allah'ın izniyle. 2 arkadaş daha var. listeye bakabilirsin.

amin canım hepimizin inşallah
ultrasonda hep 4-5 gün önde görünüyor
cuma 13+4 olacağım ama 14+2 falan cıkar yine heralde
büyük ihtimal cinsiyetini görürüz diye düşünüyorum

inş öğrenebilirsin canım. doktoruna göre değişiyor. bazıları tahmin ettikleri halde, söylemiyo.

belki adını karamurat ta koyabilirim oğlum olursa
bilmiyorum sizce nasıl karamurat

sen ciddi misin :hooray: yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…