YALEL ocak annesimi oldu ya :1shok: ben hala tatilde sanıyodum
kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn
evet bende onu merak ettigim için yarenden hamiş listesini istedim.benmi yanlış biliyorum diye.birde anneolmakistiyorum vardı ..oda ocak annesinde oglu olacakmış..:ecrin_bebek:
kızlar ama ben üzülürüm bize bişey demeden direk o topiğe geçtilerse.... bişey demiyorum... belki hem burda hem orda yazıyolardır? gerçi anneolmakistiyorum bayağıdır girmiyo... oğlu olucağını öğrenmiş ama bizimle paylaşmadığına göre ocak annesi olmuş demektir...
bende %99 ocak annesi olucam ama sizi hiç bırakmadım... o topiğe geçmek aklımın ucundan bile geçmedi... neyse vardır bi hayır bundada... ben sadece söylememelerine kırıldım..
bu sefer aramadım zaten çarşambaya randevum var 1 günden fazla sürseydi gidicektim ama bugün çok şükür rengi koyulaştı içim gidiyo ama bu 4. kanama umarım önemli bişey yoktur...
canım ben baştan beri burdayım.bakalım nasıl olacak.bide ne okudumm.ikili testlerde
hcg ye bakılıyormuş.deger 50 ve altıysa kız.üstüyse kız demek oluyormuş.yaa yazıyorum ama kızmayın haa.böyle takılıyoruz işte..söyleyin ikili yaptıran sonucunu bilen varmı epey tutan varmışta...kaydirigubbakcemile2
papatya, her iki durumda da kız oluyor o zaman :uhm: ben sadece sonucun normal olduğunu öğrendim. bak sonuç elimde olsaydı yazardım hemen. bu istatistikler önemli değil mi ama sositososito
ya kızlar okadar çooo kişi gözüküyosunuz ama yazan yok ya nerdesiniz...yareeeen nerdesin ayool
kızlar benim 2'li test sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür,darısı sonuç bekleyenlere olsun inş.yalnız bendeki de nasıl bi K.K. aşkı ise, öğrenir öğrenmez, eşimden önce size haber veriyorum:asigim:
canım ben baştan beri burdayım.bakalım nasıl olacak.bide ne okudumm.ikili testlerde
hcg ye bakılıyormuş.deger 50 ve altıysa kız.üstüyse kız demek oluyormuş.yaa yazıyorum ama kızmayın haa.böyle takılıyoruz işte..söyleyin ikili yaptıran sonucunu bilen varmı epey tutan varmışta...kaydirigubbakcemile2
canım yaa pardon sineme yazmıştım bende olsun sende hoşgeldinnnn
papatya, her iki durumda da kız oluyor o zaman :uhm: ben sadece sonucun normal olduğunu öğrendim. bak sonuç elimde olsaydı yazardım hemen. bu istatistikler önemli değil mi ama sositososito
kız ozaman nerden biliyon iki durumdada kız die anlamadım
canım yaa pardon sineme yazmıştım bende olsun sende hoşgeldinnnn
sagol canım önemli degil
merhaba cici anneler nasilsiniz bebeginin cinsiyetini ogrenen varmi hic kızlar
kızlar kımse yok mu mafoldumben
cinsiyeti belli olanlar var ne güzel
bende bugün 13.hafataya girdim cuma günü doktora gideceğim acaba benimde
belli olur mu cinsiyeti aklımdan hep erkek diye geciyor ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3
4.aya girmişsin büyük ihtimal belli olur hayırlı ve saglıklı olur inş.
kız ozaman nerden biliyon iki durumdada kız die anlamadım
canım 50 nin üstündeyse kız altındaysa kız yazmışsın :))) her iki durumdada kız ondan diyo yaren :)))
cinsiyeti belli olanlar var ne güzel
bende bugün 13.hafataya girdim cuma günü doktora gideceğim acaba benimde
belli olur mu cinsiyeti aklımdan hep erkek diye geciyor ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3
benimde benii olmuştur inşallah çarş günü 13+0 oluyorum yani 14. haftaya giriyorum bende öğrenirim inşallah içme kız gibi doğuyo ama hayırlısını versin rabbim.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?