günaydın mirmirmirmir
keşke hemen akşam olsda yine uyusak
günaydın mirmirmirmir
keşke hemen akşam olsda yine uyusak
kaydirigubbakcemile3
BENCEDE CANIM AKŞAM OLSUN UYUYALIM SABAH OLMASIN HİÇÇÇkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar gece uyurken rahatmısız ben hiç alışamadım bacaklarını kıvırıp bi tarafa yatmak gerkiyomuş ben yüz üstü yatıp gerinerek uyurdum nasıl zor geliyo şimdi sola yatıp bacaklarını kıvırıp yatmak sizler zorlanıyomusunuzz
slm kızlar, bugün dr. a gittim, o kadar mutluyum kii anlatamam,
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :Rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? uzun süredir giremıyorum memleketteydım döndüm.. sizleri çok özledim.. havadislerimi vereyım hemn:)) en son 11+6 iken dr. gttım elleri kolları nasıl oynuyordu dedım artık tam bir bebğe benzemiş dıye :)) ense kalıngımız 1,5mm çıktı ikili tarama sonucumuzda ii çok şükür.. ben yine aynıyım bulantımlarımla başbaşayım ve mide yanmalarım tam gaz devam... artık seyirmeler hissedıyorum hatta dün artık içimde hareket ettıgını hissettım .. çok güzel bir duygu.. hepinizi öpüyorum daha sık girerim artık...:)
hıım maşallah. büyükmüş baya. ismi de güzel.adıyla yaşasın fatımacım
canım sigortanız yok mu ssk? ssk anlaşmalı bi özel hastaneye gidin onlarda uygun bakıyolar benim gittiğim hastanede 90 tl muayene 45 veriyordum kdv mi düşmüş bişeyler düşmüş sanırım 37 alıyolar artık.. ayrıca doğumdada yarı parasını vericem ...
sabah 11 de.ögleden sonrayı bulur girmem.haber veririm.sagolun
en son biz kaldık bebişimle taaaaaaa 10 ağustosta büyük buluşmaa(
Benİm buluŞmamda yarın Çok Özledİm ben bebİŞİmİ gÜzel haberlerle gelİrİz İnŞallah...
selam kızlar bugün bende verdim ikili test için kan sonuçlar çarşambaya perşembeye çıkarmış hayırlısı bakalım ense kalınlıkları ve boyları kaç çıktı kızlar bebişlerin bunları paylaşalımmı bizim ense 1,7 boy 6 cm olmuş çok şükür herşey yolundaymış
MERHABA CANIM HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞALLAH BİZ DE GEÇEN HAFTA YAPTIRDIK ENSE KALINLIĞI 1,2 MM BAŞ POPO MESAFESİ 47 MM ÇIKTI SONUÇLARIMIZ DA ÇIKTI 1/31000 ÇIKTI DR ÇOK İİİ DEDİ SİZİN Kİ DE İYİ ÇIKACAKTIR GÖNLÜNÜ FERAH TUTa.s.
Selam kızlar. nasılsınız. Umarım herkes iyidir...
Cumartesi ben de gittim doktora. İkili sonuçları için. Çok şükür problem yok. Yalnız, cinsiyetine de bakar diye telle sonucu öğrenmek yerine 1.5 saatlik yolu göze alıp gitmemize rağmen beyefendi ultrasona almadı. üstelik ne kadar uzaktan geldiğimizi de biliyor... Teyzemin kızları ısrarla o doktora gitmememi dengesiz biri olduğunu söyleyip başka bi dr öneriyorlardı. Biz de ordan çıkıp teyzemlerin önerdiği dr a gittik. Eski dr.um bizi iyi tanıdığından ve en önemli şeyin hasta psikolojisi olduğunu düşündüğünden her şeye "bişi olmaz, bişi olmaz" diye cvp veriyordu. Bu yeni dr daha ben sormadan herşeyi anlattı. Ayaklarımı kesinlikle sıcak tutmam gerektiğini, düşüklerinin %60ının enf. nedeniyle olduğunu, ayaklarımı üşütürsem enf. oluşabileceğini, sağlık ocağına kaydolmamı, midem için kreker atıştırmamı, günde en az 2 bardak süt içip peynir yoğurt yemezsem belimin ağrımaya başlayacağını, dişlerimin çürüyeceğini ve rahmime ve ayaklarıma kramplar gireceğini vs vs... anlattı. Tamam bunları biliyordum da dr un söylemesi çok etkili oldu. Diğer dr un tek dediği "bu yaşta çocuk sahibi olup ne yapacaksınız" dı... Ayrıca bu yeni gittiğimiz dr ultrasonla bakerken bize de herşeyi anlattı. "bakın iki kolunu aynı anda görebiliyoruz, iki bacağı da öyle, bunlar parmakları, omurga kemiklerine bakalım evet arada hiç boşluk yok, göz çukurları, ağzımız, suyumuz da güzel..." Diğer doktor pek konuşmadan bizim izlememizi sağlıyordu. "oy oy bakın ne güzel oynuyo dimi" diyodu:))
Cinsiyetine gelince %100 olsun öyle söylerim dedi:bbo: Anladı tabi özellikle cinsiyeti için gittiğimiziben de bi kopya yakalayabilmek için bence erkek dedim ama hiç bi tepki vermedi malesef...
Canımı sıkan konu da test sonuçlarını gösterdiğimde bi yerde başkıl olarak 2li test yazıyordu. Altında da sadece iki değer... Yani sizin gibi yüzde cinsinden risk belirten hiç bi rakam yok... "bu ne biçim bi ikili test" dedi yeni dr umuz. "hani bunun riski, yaşın kaç, sigara içiyomusun, alkol alıyomusun, ilaç alıyomusun... bunlar niye yok! " Tam 1 ay sonra gel sana 4 lü test yapacağım, çok önemli bunu yapılmamamış sayıyorum" dedi.
kızlar çok uzatmışım kusura bakmayın. içimi döktüm işte. Şimdi eski hastaneyi arayıp "bu ne biçim ikili test" diye yaygarayı bassam mı diyorum...........:enbuyukkk:
günaydın herkese..............
canım ben kendimi bildim bileli hep soluma bacaklarımı kıvırıp top gibi yatarım
yüz üstü yada sırt üstü yatamam
kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu
kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu
canım haftaya bi daha gideceğim bakalım ona göre karar vereceğim. haftaya muayenehanesine gitcem. hastaneye gitmeyeceğim. ikili testi hastamede yaptırırım. sen yaptırdın mı canım. ne kadar tutuyor canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?