ne güzel cnm görüceksin hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım seninki neler yapıcak.
cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum
cnm bende özel sigortam var die acıbademe 30 ytl ödüyordum sonra yanlışlık olmuş dediler sigortadan 1 sene dolmamış dediler onu bırak sigortamız tam martın 3 de doluyor 1 sene 1 ay önce olsa doğum için az ödeyecektim.şimdi bu dr alıştım bırakamıyorumda napıcam bilmiyorum benim bir kaybım var o yüzden bu dr çok sıkı takip ediyor herşeyimi anlıyacağın düşüncedeyim.nedense erkek dr takıntım var gidemiyorum herhalde doğumu jimerde yaparım acıbadem çok pahalıya gelirse.
sen nasıl rahat edeceksen canım. insan bi doktora alıştığı zaman vazgeçemiyor. nasıl rahat edeceksen canım. ben sürekli bir doktorun takibinde olayım doğumda onunla yapayım istiyorum. hayırlısı bakalım. şimdilik ahmet bey çok ilgili ama bakalım.
inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann
herkese slm...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA.inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann
herkese slm...
inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann
herkese slm...
selam kızlar bugün bende verdim ikili test için kan sonuçlar çarşambaya perşembeye çıkarmış hayırlısı bakalım ense kalınlıkları ve boyları kaç çıktı kızlar bebişlerin bunları paylaşalımmı bizim ense 1,7 boy 6 cm olmuş çok şükür herşey yolundaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?