2010 Şubat Anneleri

yüz üstü yatmadan uyuyamazdım nasıl zorlanıyorum soluma yatıp ayaklarımı kıvırmaya uyumak için saatler geçiyoo sabahta zor kalkıyomm folik asid 3 aya kadar içilyo doktorum öle demiştii
kız sen 12 haftalıkmısın bebeğin cinsiyetii nasıl belli oldu nekadarlıkken belli oluyoo
ben 10cu haftama girdim 13 haftaya girince muayneye gidicem görünürmü acabaa :ecrin_bebek: merak ediyorum ne olduğunu ciciler almak istiyorumm ondann alkisalkisalkis

selam canım folik asiti bıraktım bende multivitaminler geçtik hayırlı olsun bebişin

ArkadaŞlar Çok gÜzel bıŞey varkı oda gÜnden gÜne hep beraber bÜyÜyoruz farkettınızmı Çok gÜzell

Tam bir çay tiryakisiydim nescafe günde 3 - 4 fincan içebiliyordum.Ama bebeğimin sağlığı için sigara , çay , nescafe artık içmiyorum . Çayı açık ve soguk içiyorum sabahları tekrar içmek canım istemiyor :)
Su ihtiyacımı cay gibi içeceklerle gidermeye çalısırdım önceden su pek içmezdim.Ama artık bol bol su tüketmeye çalışıyorum .Bebeğim sağlıklı olsun yeterki bütün zevklerimden vazgeçerim.
Yavaş yavaş anneliği öğreniyorum.Bebeğime çok iyi bir anne olmaya çalışıyorum.
Veee annnemin değerini artrık daha fazla biliyorum.

aryaa bildiler için sağol canım yüzüstü yatıp uyumak çok tatlı geliyor bana ama geçen hafta kanamam oldu bir hafta rapor verdi doktor yatarken sol yana yatıp çok germemem gerektiğini söledi dellenip dellenip uyanıyom gece sıcaklar terler basıyo kocişte mışıl mışıl uyuyo sinir oluyom itip kakıp uyandıyom belimi ov , su getir , düzgün yat dio uyandıyom tek başıma hamilelik çekmicem yaa zemuszemus oda çeksinn

bende yataktan kalkarken lambur lumbur savasa gider gibi kalkıyorum sabahları
bundan sonra cok dikkatli olmalıyım

cnm walla benim eşim en ufak sesten uyanıyor tuvalete kalkıyorum bağırıo bana yavaş die bende uyanmasın fırça yemiyeyim diyorum ama kaçış yokkaydirigubbakcemile3 bir 2 dk da bir su getirio su zehirlenmesi olucam onun yüzünden Allah razı olsun bakıo işte ama ben nankörlük yapıyorum galiba.ben yan yatınca uyuyamıyorum bütün gece tavanı izliyorum sonra mide bulantısı başlıyor sabaha kadar devam ediyor daha şimdi biraz hafifledi.

günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr

Günaydın canım a.s.

Günaydın canım, bu dediğini hiç denemedim faydasını gören olmuş mu acaba...

günaydın mirmirmirmir
keşke hemen akşam olsda yine uyusak

Günaydın pofidicim a.s.
Bencede akşam olsada uyusakmirmirmirmir

hamilelik ve kahve :uhm:

Aşırı olmazsa sakıncası yok sanırım

bende şimdeden gece rahat edemiyorum karnımız büyüdükçe halimiz ne olacak bilemiyorum...

kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu

Bir fincandan birşey olmaz diye biliyorum fatoşcum

türk kahvesi 1 fincan da zarar yokmuş zihni açıyomuşş

bende öyle duymuştum

Ögrenir gidersin pahalıysa uygun olan başka biryere gidersin aryacım

Doktor banada elevit ve ferrum verdi ama folik bitsin öyle başla dedi ama folbiol kullanıyorum onun bitmesi uzun zaman alır keşke tam olarak sorsaydım, beraber kullansam sakıncası olurmu kızlar...

günaydın arya ve fatimacım...

Günaydın fatoşcumm

Güzel bilgiler saol canım, bende hiç dikkat etmiyorum pat diye yatıyor pat diye kalkıyorum unutuyorum bazan

haklısın cnm insan annesinin değerini daha da iyi anlıyor ondan diyorlardı ya gençkızlığımızda anne olunca anlarsın kızım diye.ben birde annem hamileliğimde hep yanımda olsun istiyorum ama manisada uzakta ona nazlanmak istiyorum.kayınvaldemde cnn bişey isterse söyle dedi saolsun ama ona naz yapamıyorum.

kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu

canım çayın içindeki tein ve kahvenin içindeki kafein vücuttaki demiri alıyor.. bebeğinde vücuttaki demiri çektiğini düşünürsek bu kansızlığa sebep olur.. o yüzden çok açık olmakla beraber (ben ıhlamur rengi içiyorum) günde 2 bardak çay içebilirsin.. ama kahveyi pek tavsiye etmem..

canım ne kadar uygunmuş ben her muayenede istanbuldan kayseriyemi gelsem acaba walla daha ucuza gelcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ArkadaŞlar Çok gÜzel bİŞey varkİ oda gÜnden gÜne hep beraber bÜyÜyoruz farkettİnİzmİ Çok gÜzell

evet canım hepimizin hemen hemen aynı haftalarda olması işin en güzel tarafı zaten bütün sıkıntılarımız yada mutluluklarımızı hep birlikte yaşıyoruz.. baş ağrılarımızda yada sancılarımız hep aynı anda oluyo kaydirigubbakcemile3

Ögrenir gidersin pahalıysa uygun olan başka biryere gidersin aryacım

Güzel bilgiler saol canım, bende hiç dikkat etmiyorum pat diye yatıyor pat diye kalkıyorum unutuyorum bazan

cnm öyle yapıcam mecbur acıbademin testleri çok pahalı ama o dr gitmeye devam edicem Allah nasip ederse çünki içimi rahatlatıyor çok güleryüzlü ve içten.hiç kasıntı değil diğer drlar gibi bana hep kasıntılar denk geldide daha önce.gaLİba hamilelikte bizi en çok yatış pozisyonu zorluyacak bana öyle geliyor daha ilk aylardan sorun yaşıyoruz bir konuda.görümcem bacağının arasına yastık koy yan yatıp dedi o biraz iyi dene istersen sende.

günaydın kızlar kan sonuçlarım yarın çıkabilirmiş inşallah bi sorun çıkmaz ama bunun aralığını biliyomusunuz nasıl bi sonuç çıkarsa risk oluyo inşallah olmazda yani
cinsiyetini öğrenemedik kızlar hiç bi yorum yapmadı doktor ama kontrolümüz çok komik geçti tam ölçecekti doktor bizim yaramaz pozisyon değiştirdi ölçemedi sonra böyle karnımı salladı ağzıyla bırrrrrrrrrrr yapıyo doktor çok komikti sonra bana öksür bi dedi bende öhö dedim bu öksürükmü şimdi iyce öksür dedi bişey olmaz dedi sonra öksürürken öksürürken döndü bizimkide ölçümünü yaptı doktor görüntüyü dondurdu değerleri yazmak için herşeyi çok net gördük çok mutlu olduk allaha şükür rabbim herkese yaşatsın böyle günleri

canım ne kadar uygunmuş ben her muayenede istanbuldan kayseriyemi gelsem acaba walla daha ucuza gelcek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bencede çok uygun önce 20 tl idi bir defa verdim sonra 2 tl oldu, mümkün olsa hergün gidicemkaydirigubbakcemile3

Acıbadem güzel hastane ama ücretleri çok fazla doktorunu sevmişsin madem devam edersin testleri heryerde yapıyorlar uygun şekilde yaptırırsın.

Ben yüzüstü yatmayı çok severim bende artık yastık koyarak uyuyacağım sanırım

Evet dıkkatlı olmalıyız kızlar bende yÜzÜstÜ yatmayı Çok severım normalde unutuyorum bazen aklıma gelınce dÜzelıyorum hemennn

BENİMDE BUGÜN DOKTOR GÜNÜM BAKALIM SONUÇLARIMI HEMEN YAZARIM VE NE KADAR OLDUĞUNUDA DETAYLI YAZICAM KIZLAR BANA DUA EDİN NE OLURRR:CüvCüv:

izledim videoyu canım ne bebek miş kıpır kıpır tabi dışardan belli oluyumoşş ama heralde son aylarda olur bebek çok irileşince

cnm çok heycanlı ya içim kıpır kıpır oldu izlerken öyle bişey olsa ben uyumam herhalde bütün gece izlerim ayağını filan severim.kaydirigubbakcemile3

caneylom çok sevindim cnm herşey yolunda ne güzeldemek sizin muzur yaramazlığa başladı şimdidenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…