2010 Şubat Anneleri

hep aynıyım henüz değişen birşey olmadı....

sağol cnm benim, darısı başına canım, çok güzeldi gerçekten de hala gözlerimnin önünden gitmiyor usg görüntüleri opuyorumnanaktan

canım gözün aydın darısı bizlerin de başına,

canım haftaya bi daha gideceğim bakalım ona göre karar vereceğim. haftaya muayenehanesine gitcem. hastaneye gitmeyeceğim. ikili testi hastamede yaptırırım. sen yaptırdın mı canım. ne kadar tutuyor canm.

ne zamandır aranızda yokum misafirlerim var yazamadım şimdi bi ara buldum yazayım dedim umarım herkes iyidir bizim doktor randevumuz yarın inşallah iyi sonuçlar alırım ve size iyi şeyler yazarım burdan. hepinizi öptüm.. sonra görüşürüz.. Allaha emanet olun.. :Saruboceq:

hoşgeldin cnm, ben izne çıktığınızı düşünmüştüm, umarım yarın güzel haberlerle gelirsin

bebişinle sen de Allaha emanet olun cnm

hoşgeldin canım. allah tamamına erdirsin inş. anlattıkların nedense hiç yabancı gelmiyor kaydirigubbakcemile3

anne olunca anlarsın derler ya hep: daha anlayacak çok şey var çoook.

fifacım nasılsın? nasıl gidiyo? geçmişi okudum sonuçlar iyi çıkmış galiba: gözün aydın.

günaydın canlarım bu gün nasılsınız? umarım hjepiniz iysinizdir öpüyorum hepinizi....

günaydın kızlar..

yaren cnm ben geçmişi tam okuyamadım ama sanırım senin snuçların iyi çıkmış galiba gözünaydın cnm

evet canım, çok sağolasın..

inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann

aynen elifcim. dün öldüm öldüm dirildim sanki. benim de hamilelikten beri 2. ağrı. parol içtim akşam, hiç bi faydası olmadı. kafamı sarıp yatmıştım, o da alnımda iz yapmış :) bugün böyle modelliyim yani..

canım şok sevindim, sonuçların da iyi çıkar inş. Hkakında hayırlısı olsun.cinsiyetini öğrenemedin mi o zaman? ee senin bebiş de dans ediyor muydu usg'de

canım bugün iyi haberler bekliyoruz senden. bugün dr'a giden 3 kişi var bildiğim kadarıyla. türkkahvesi,papatya,mydarling.. başka varmıydı acep:uhm:

günaydın canlarım bu gün nasılsınız? umarım hjepiniz iysinizdir öpüyorum hepinizi....

benim iyiyim şeker, sen nasılsın?

günaydın canlarım hepinizi tek tek öpüyorummmm

canım benim bagkurum var gerçi sskyada aynı 12 tl veriyorum muayene ücreti istanbul duygu hastanesi küçükköy
sezeryanda özellikle ben istersem 840 tl
doktor önerirse 300 tl

canım bende türkiye hastanesine gidiyorum şişlide normal doğum 350 tl sezeryan zorunlu olursa 650 tl isteğe bağlı sezeryan 2100 tl ... bakalım bende yarın aynı hast. başka dr. gidicem umarım memnun kalırım .. dr. ne kadar iyi olursa olsun frekansın tutmadımı olmuyo...

inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann

canım bu haftalarda ne yazıkki baş ağrıları normal kan basıncımızda artış olmaya başladı bebiş yer değiştiriyor çünkü.. biraz daha yukarılara karnımıza doğru ilerliyo bua malesefki baş ağrısına sebep oluyor..

canım değerlerin çok güzel çıkmış maşallah.. test sonuçlarınıda hayırlısıyla temiz temiz alırsın inşallah... darısı bizlere

maşallah maşallah canlarım walla çok sevindim ya süper sonuçlar ahh ahhh yarında benimki... walla yusuf yusuf geziyorum bugün...

canım boşverrr herşeyde bi hayır vardır işte bak onun sayesinde süper bi dr. bulmuşsun kendine Allahın izniyle bi sorun olduğunu düşünmüyorum ben olsa zaten usg de görürdü bence.. maşallah herşeyine iyi demiş dr. 4.lü testte için iyice rahatlar ...

canım yarın benimde muayene var sen kaçta giriceksin ben çok heyecanlıyım ya tansiyonum yüksek çıkıcak:)) off yarın dr. dönüşü hemen yazalım tamam mı sonuçlarımızı ben merak ederim sonra...

canım benim ben seni yargılamak için yazmadım bende aşırı mide bulantısı çekiyorumm
ama bazı arkadaşlarımız benim bulantım yok acaba sorunmu var die endişeleniyolardı ondan dedim seni üzdüysem kusura bakma opuyorumnanaktan
canım benim çok zor bir durum seninki daha ağrımış hem serum almışsın geçmiş olsun bol su içmeyi ihmal etme çok önemli su içemiyosan zaten serum iste mutlaka arkaşımda aynı durumda 3 ayını geçirdi su bile içemiyoduu çok bulantısı olmuştu oğlu oldu sonra :ecrin_bebek:

ArkadaŞlar herkese gÜnaydın baŞ aĞrısı olan arkadaŞlar var sanırım tv de duymuŞtum 2-3 tane kahve ÇekırdıĞının Üzerıne 2-3 damla lımon sıkıp ÇıĞnersenız baŞ aĞrısını geÇırıyomuŞŞŞ denemekte fayda varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…