selam kızlar,
caneylom sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, ,inşallah hep iyi devam eder hepimizin
biricik mericik uzun uzun anlatman iyi olmuş, ben de ikili tarama testleri ile ilgili endişelerimi paylaştım doktorumla o da içimin rahat olması için bu konuda uzman olduğunu söylediği bi dr. tavsiye etti, ölçümleri ona yaptırmamı onun bu konulard açok iyi olduğunu falan söyledi, bakalım internetten bi araştıracağım o doktoru da, belki de ona giderim, gerçi aynı zaman da Haseki Hastanesinden de randevum var ikili test için ama ne yapayım ben de kararsız kaldım
ebruli cnm sen nasılsın
amma çok döktürmüşünüz oku oku bitmedi fifacım gözün aydın görüşü güzel geçirmişin bizim görüş gününe daha çok var ama nasıl özendim bir bilsen iyi haber alan herkesin gözü aydın darısı bizlerin başına..
MERHABA CANIM HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞALLAH BİZ DE GEÇEN HAFTA YAPTIRDIK ENSE KALINLIĞI 1,2 MM BAŞ POPO MESAFESİ 47 MM ÇIKTI SONUÇLARIMIZ DA ÇIKTI 1/31000 ÇIKTI DR ÇOK İİİ DEDİ SİZİN Kİ DE İYİ ÇIKACAKTIR GÖNLÜNÜ FERAH TUTa.s.
cnm ben değişirsem gülin okana giderim herhalde jimer hastanesine orası hem özel hem sigortalılarada bakıyor artık temiz bir hastane sadece kadın doğum olmasıda güzel.ahmet beyden memnun kalmazsan tavsiye ederim cnm.
ne zamandır aranızda yokum misafirlerim var yazamadım şimdi bi ara buldum yazayım dedim umarım herkes iyidir bizim doktor randevumuz yarın inşallah iyi sonuçlar alırım ve size iyi şeyler yazarım burdan. hepinizi öptüm.. sonra görüşürüz.. Allaha emanet olun..:Saruboceq:
saolun herkese beni de aldınız aranıza hemen :)) walla kızlar annelik zormus iste simdiden anlıyoruz. volescim dediklerin de cok haklısın insan paylasa paylasa azalıyor derdi. sanki dunyada tek bu derdi ceken senmissin gibi geliyor ve bu durum hic bitmeyecek gibi geliyor bana eminimki sana da oyle oluyordur ve ben ara ara aglamalarım tutuyor ben de kendimi hiiic kasmıyorum icime atacagıma dısarı atıyorum walla napıyım. ah su hormonlar ah..
inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann
yaren cnm ben geçmişi tam okuyamadım ama sanırım senin snuçların iyi çıkmış galiba gözünaydın cnm
inanılmaz derecede başımmm ağrıyoooooooo kızlar zonk zonk yaa offf alah ım yardım et ne olur... hamileliği öğreneliden beri bu 2.ağrı başımda varmı bi tavsiyesi olann
selam kızlar bugün bende verdim ikili test için kan sonuçlar çarşambaya perşembeye çıkarmış hayırlısı bakalım ense kalınlıkları ve boyları kaç çıktı kızlar bebişlerin bunları paylaşalımmı bizim ense 1,7 boy 6 cm olmuş çok şükür herşey yolundaymış
ne zamandır aranızda yokum misafirlerim var yazamadım şimdi bi ara buldum yazayım dedim umarım herkes iyidir bizim doktor randevumuz yarın inşallah iyi sonuçlar alırım ve size iyi şeyler yazarım burdan. hepinizi öptüm.. sonra görüşürüz.. Allaha emanet olun..:Saruboceq:
günaydın canlarım bu gün nasılsınız? umarım hjepiniz iysinizdir öpüyorum hepinizi....
canım benim bagkurum var gerçi sskyada aynı 12 tl veriyorum muayene ücreti istanbul duygu hastanesi küçükköy
sezeryanda özellikle ben istersem 840 tl
doktor önerirse 300 tl
selam kızlar bugün bende verdim ikili test için kan sonuçlar çarşambaya perşembeye çıkarmış hayırlısı bakalım ense kalınlıkları ve boyları kaç çıktı kızlar bebişlerin bunları paylaşalımmı bizim ense 1,7 boy 6 cm olmuş çok şükür herşey yolundaymış
MERHABA CANIM HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞALLAH BİZ DE GEÇEN HAFTA YAPTIRDIK ENSE KALINLIĞI 1,2 MM BAŞ POPO MESAFESİ 47 MM ÇIKTI SONUÇLARIMIZ DA ÇIKTI 1/31000 ÇIKTI DR ÇOK İİİ DEDİ SİZİN Kİ DE İYİ ÇIKACAKTIR GÖNLÜNÜ FERAH TUTa.s.
Selam kızlar. nasılsınız. Umarım herkes iyidir...
Cumartesi ben de gittim doktora. İkili sonuçları için. Çok şükür problem yok. Yalnız, cinsiyetine de bakar diye telle sonucu öğrenmek yerine 1.5 saatlik yolu göze alıp gitmemize rağmen beyefendi ultrasona almadı. üstelik ne kadar uzaktan geldiğimizi de biliyor... Teyzemin kızları ısrarla o doktora gitmememi dengesiz biri olduğunu söyleyip başka bi dr öneriyorlardı. Biz de ordan çıkıp teyzemlerin önerdiği dr a gittik. Eski dr.um bizi iyi tanıdığından ve en önemli şeyin hasta psikolojisi olduğunu düşündüğünden her şeye "bişi olmaz, bişi olmaz" diye cvp veriyordu. Bu yeni dr daha ben sormadan herşeyi anlattı. Ayaklarımı kesinlikle sıcak tutmam gerektiğini, düşüklerinin %60ının enf. nedeniyle olduğunu, ayaklarımı üşütürsem enf. oluşabileceğini, sağlık ocağına kaydolmamı, midem için kreker atıştırmamı, günde en az 2 bardak süt içip peynir yoğurt yemezsem belimin ağrımaya başlayacağını, dişlerimin çürüyeceğini ve rahmime ve ayaklarıma kramplar gireceğini vs vs... anlattı. Tamam bunları biliyordum da dr un söylemesi çok etkili oldu. Diğer dr un tek dediği "bu yaşta çocuk sahibi olup ne yapacaksınız" dı... Ayrıca bu yeni gittiğimiz dr ultrasonla bakerken bize de herşeyi anlattı. "bakın iki kolunu aynı anda görebiliyoruz, iki bacağı da öyle, bunlar parmakları, omurga kemiklerine bakalım evet arada hiç boşluk yok, göz çukurları, ağzımız, suyumuz da güzel..." Diğer doktor pek konuşmadan bizim izlememizi sağlıyordu. "oy oy bakın ne güzel oynuyo dimi" diyodu:))
Cinsiyetine gelince %100 olsun öyle söylerim dedi:bbo: Anladı tabi özellikle cinsiyeti için gittiğimiziben de bi kopya yakalayabilmek için bence erkek dedim ama hiç bi tepki vermedi malesef...
Canımı sıkan konu da test sonuçlarını gösterdiğimde bi yerde başkıl olarak 2li test yazıyordu. Altında da sadece iki değer... Yani sizin gibi yüzde cinsinden risk belirten hiç bi rakam yok... "bu ne biçim bi ikili test" dedi yeni dr umuz. "hani bunun riski, yaşın kaç, sigara içiyomusun, alkol alıyomusun, ilaç alıyomusun... bunlar niye yok! " Tam 1 ay sonra gel sana 4 lü test yapacağım, çok önemli bunu yapılmamamış sayıyorum" dedi.
kızlar çok uzatmışım kusura bakmayın. içimi döktüm işte. Şimdi eski hastaneyi arayıp "bu ne biçim ikili test" diye yaygarayı bassam mı diyorum...........:enbuyukkk:
cnm ben tedirgin olsun arkadaslar diye demedim ki
ben gibi bir cok arkadas mide bunaltisi cekiyo ben okadar kotu dun ki 2 hafta once serumlar takildim su an yine basladi onun icin dedim yoksa arkadaslari uzmek dil amacim oyle yalnis anlama arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?