cnm stres olma mutlu ol ayy ne güzel görüp geliceksin ağzın beşkarış çıkıcaksın odadan benim öyle oluyor geneldekaydirigubbakcemile3 dr oyala sorular sorki ultrasyonu uzun tutsun bol bol görkaydirigubbakcemile3
ay evet doğru valla bende çağla şıkel gibi ultrason aşericem galibaaa:umursamaz:
evey herşey bir tecrübe yazarım doktor çıkışı bende doktora bişey sormamı isteyen varmı kızlarrr
ay canım benim hayırdır inşallah doğuruyomuduk kız yoksa.opuyorumnanaktan
fifacım nasılsın? nasıl gidiyo? geçmişi okudum sonuçlar iyi çıkmış galiba: gözün aydın.
arkadaşlar gece uyurken rahatmısız ben hiç alışamadım bacaklarını kıvırıp bi tarafa yatmak gerkiyomuş ben yüz üstü yatıp gerinerek uyurdum nasıl zor geliyo şimdi sola yatıp bacaklarını kıvırıp yatmak sizler zorlanıyomusunuzz
aman sabahlar olmasın dostlar:teytey:
uyuyalım doya doyasositososito
canım ben kendimi bildim bileli hep soluma bacaklarımı kıvırıp top gibi yatarım
yüz üstü yada sırt üstü yatamam
hamilelik ve kahve :uhm:
kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu
Herkese günaydınlar a.s.
Çok sevindim gözün aydın Fatmacım; hep böyle güzel haberler duyalım inş.
Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım herkes de uyku mahurlugu var sanırım :)
Gece de uyumakta zorluk çekiyorum yüz üstü hiç uyumak huyum değildi ama bu ara yüz üstü uyumak istiyorum ozamanda bebeğime zarar verecegim diye korkuyorum.
Mide bulantılarım ara ara devam ediyor kızlar .3 ayı geçtim artık biter bir an önce inşallah.
Doktorum foik asiti kesti artık kullanmıyorum Onun yerine demir ve 12 tane vitamini içinde barındıran bir ilaç verdi.Sizler folik e devammı .
Yaren cim
listeye bunları eklermisin 12cm bebeğin boyu cinsiyet erkek ense kalınlıgıda 1,7 olması gerekiyor.
:" Gebelikte (Hamilelikte) Kahve Çay Soda Kolalı İçecekler Diet Cola.e-gebelik.net..: KIZLAR ÇAY VE KAHVE HAKKINDA BEN BUNU OKUMUŞTUM DAHA ÖNCE VE İÇMİYORUM O YÜZDEN.ÇOK NADİR HAFTADA 1 BARDAK ÇAY BELKİ HEM DEMİR HAPIDA KULLANDIĞIM İÇİN ÇAY DEMİRİ ALIYORMUŞ VÜCUTTAN.YANİ YARARI YOK ZARAR VAR .
Tam bir çay tiryakisiydim nescafe günde 3 - 4 fincan içebiliyordum.Ama bebeğimin sağlığı için sigara , çay , nescafe artık içmiyorum . Çayı açık ve soguk içiyorum sabahları tekrar içmek canım istemiyor :)
Su ihtiyacımı cay gibi içeceklerle gidermeye çalısırdım önceden su pek içmezdim.Ama artık bol bol su tüketmeye çalışıyorum .Bebeğim sağlıklı olsun yeterki bütün zevklerimden vazgeçerim.
Yavaş yavaş anneliği öğreniyorum.Bebeğime çok iyi bir anne olmaya çalışıyorum.
Veee annnemin değerini artrık daha fazla biliyorum.
aryaa bildiler için sağol canım yüzüstü yatıp uyumak çok tatlı geliyor bana ama geçen hafta kanamam oldu bir hafta rapor verdi doktor yatarken sol yana yatıp çok germemem gerektiğini söledi dellenip dellenip uyanıyom gece sıcaklar terler basıyo kocişte mışıl mışıl uyuyo sinir oluyom itip kakıp uyandıyom belimi ov , su getir , düzgün yat dio uyandıyom tek başıma hamilelik çekmicem yaa zemuszemus oda çeksinn
günaydın kızlar kan sonuçlarım yarın çıkabilirmiş inşallah bi sorun çıkmaz ama bunun aralığını biliyomusunuz nasıl bi sonuç çıkarsa risk oluyo inşallah olmazda yani
cinsiyetini öğrenemedik kızlar hiç bi yorum yapmadı doktor ama kontrolümüz çok komik geçti tam ölçecekti doktor bizim yaramaz pozisyon değiştirdi ölçemedi sonra böyle karnımı salladı ağzıyla bırrrrrrrrrrr yapıyo doktor çok komikti sonra bana öksür bi dedi bende öhö dedim bu öksürükmü şimdi iyce öksür dedi bişey olmaz dedi sonra öksürürken öksürürken döndü bizimkide ölçümünü yaptı doktor görüntüyü dondurdu değerleri yazmak için herşeyi çok net gördük çok mutlu olduk allaha şükür rabbim herkese yaşatsın böyle günleri
kızlar yeni haftalara girdik bakalım bu haftalarda bizde ve bebeklerimizde neler olmuş.. belli bi haftayı almadım 11. hafta ve 14 hafta arası ..
inşallah canım kendini fazla yorma ama dikkat et canım benim randevum 5 te canım çok stresliyim yerimseniben
çağla şıkel öylemiymişkaydirigubbakcemile3 cnm dr birşey sormanı istiyorum CİNSİYETİNİkaydirigubbakcemile3
inşallah cnm :Saruboceq:bana haftalar hiç geçmiyor sen yakında hissetmeye başlarsın iyice anlatırsın bize sizlerin önden gitmesi iyi oluyor biz sizden öğreeniyoruz bazı şeyleri.
12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr
12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr
bende rüyamda bahçeden domates topluyodum bugün hahaha :):)) ay nasıl canım çekiyo şimdi anlatamam ekşi ekşi bahçe domatesiii
selam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:
kızz dur şimdi, hadi sen kayseri de daha rahat bulursun belki ben istanbulda nerede bulayım bahçe domatesini cokacimcoook şaka bir yana ben bu ara acayip domates yiyorum, tuzlayıp tuzlayıp yiyorum, halbuki normalde tuzu pek kullanmazdım hele domates salatalık gibi şeyleri tamamen tuzsuz yerdim ama şimdi tuzsuz olunca yiyemiyorum
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür eh işte idare ediyoruz insan çok merak ediyo evettt hayırlı haberler olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?