2010 Şubat Anneleri

evey herşey bir tecrübe yazarım doktor çıkışı bende doktora bişey sormamı isteyen varmı kızlarrr

ay evet doğru valla bende çağla şıkel gibi ultrason aşericem galibaaa:umursamaz:

ay canım benim hayırdır inşallah doğuruyomuduk kız yoksa.opuyorumnanaktan

yok doğurmuyorduk sen oturmuştun yanında bırıyle konuşuyordun sıra beklıyorduk sanırım yakandakı yazıdan tanıdım seni esmer 32-33 yaşında biriydin üzerindeede çiçeklı bir elbise vardı dar bir elbiseydi..

merhabalar...
bugün işe 11 de geldim sabah bi türlü uyanasım olmadı çok yorgun hissediyorum kendimi...
yazdıklarınızı hep okudum ama tek tek msj yazamadım...
kontrole gidenler inş hayırlı haberlerle gelirler...
sonuçları iyi çıkanlarında gözleri aydın olsun çok sevindim...

bende rüyamda bahçeden domates topluyodum bugün hahaha :):)) ay nasıl canım çekiyo şimdi anlatamam ekşi ekşi bahçe domatesiii

Herkese merhaba kızlar ben geceleri pek uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum, saat 11.30 da kalkabildim, geçmisi okuyayım derken epey zaman geçmiş :)) herkes iyi sanırım, bugün kontrolu olanlar iyi haberlerle gelir umarım, hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

fifacım nasılsın? nasıl gidiyo? geçmişi okudum sonuçlar iyi çıkmış galiba: gözün aydın.

sağol cnm, mesajını yeni gördüm akşam görmemiştim, sen de iyisindir umarım

canım ben zaten bacaklarımı kıvırıp sağa ya da sola yatarım zaten ama nedense bu aralar gece pek uyuyamıyorum, yatış şeklimle ilgisi yok sadece uykum gelmiyor

aman sabahlar olmasın dostlar:teytey:
uyuyalım doya doyasositososito

canım uyumaktan da yoruluyormuş insan ben de bunu öğrendim kafamçokkarıştı

canım ben kendimi bildim bileli hep soluma bacaklarımı kıvırıp top gibi yatarım
yüz üstü yada sırt üstü yatamam

ben de cnm, sırtüstü ya da yüzüstü hiç yatamam

hamilelik ve kahve :uhm:

kızlar kahve içmiyormusunuz.1 fincanın günde sakıncası olurmu

bazı dr.lar günde 1 -2 fincana kadar izin veriyormuş ama bence canınız çok çekerse arada için hergün içmeyin

ben normalde de kahve ya da çay çok içmediğim hatta hiç içmediğim için şimdi sorun olmuyor, sadece geçen nerden aklıma geldiyse çay çekti, onu da açık olarak 1 fincan içmiştim o yani, türk kahvesini severdim ama o da sohbetle olacak yoksa tek başıma aklıma gelip de içmem, şimdi evde de tek olduğum için hiçbirini içmiyorum aklıma bile gelmiyorlar,

Herkese günaydınlar a.s.

Çok sevindim gözün aydın Fatmacım; hep böyle güzel haberler duyalım inş.

sağol cnm benim, umarım hepimiz hep böyle güzel haberlerle devam ederiz,

canım gözünaydın bugünde güzel haberler var ne mutlu opuyorumnanaktan

Arya paylaşımın için sağol cnm, evet özellikle çay gerçekten de demir emilimini azaltıyor tiryaki olan arkadaşlar dikkatli olun

ben maalesef su fazla içemiyorum bu aralar, önceden ne güzel çok içerdim, ama başka hiçbir sıvıyı da tüketmiyorum, ne ypacağım ben böyle, evde olduğum için ihtiyaç hissetmiyormuyum ne işteyken bol bol içerdim,

ben de bazen öyle yapıyorum bakıyorum ben o kadar uyanıyorum onda tık yok çaktırmadan onuda uyandıracak şeyler yapıyorum, sırnaşık şey bazen de garibim kendiliğinden uyanıyor o da ne yapacağını şaştı delikafadulden

canım gözün aydın, inşallah yarın sonuçların da güzel çıkar

kızlar yeni haftalara girdik bakalım bu haftalarda bizde ve bebeklerimizde neler olmuş.. belli bi haftayı almadım 11. hafta ve 14 hafta arası ..

canım verdiğim bilgiler için sağol, opuyorumnanaktan

inşallah canım kendini fazla yorma ama dikkat et canım benim randevum 5 te canım çok stresliyim yerimseniben

canım stress yapma, inşallah güzel haberlerle dönersin,:teselli:

inşallah cnm :Saruboceq:bana haftalar hiç geçmiyor sen yakında hissetmeye başlarsın iyice anlatırsın bize sizlerin önden gitmesi iyi oluyor biz sizden öğreeniyoruz bazı şeyleri.

inşallah canım walla o tekmeleri hissetmek istiyorum biran önce hamile olduğumu bulantıyla hissetmek hiçte güzel değil

12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr

walla canım 13. haftada tamamen belirgin oluyo cinsiyeti ama çok küçük oldukları için ancak iyi ultrasonlarla anlaşılabiliyor.. tabi duruşlarınında çok önemi var..

12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr

aslında dr.lar anlıyorlarmış da 4. aydan önce pek söylemek istemiyorlarmış, ama bazı öğrenen arkadaşlarımız oldu , ben dün sormadım dr. da söylemedi, sağlıklı olsunlarda öğreniriz elbet

bende rüyamda bahçeden domates topluyodum bugün hahaha :):)) ay nasıl canım çekiyo şimdi anlatamam ekşi ekşi bahçe domatesiii

kızz dur şimdi, hadi sen kayseri de daha rahat bulursun belki ben istanbulda nerede bulayım bahçe domatesini cokacimcoook şaka bir yana ben bu ara acayip domates yiyorum, tuzlayıp tuzlayıp yiyorum, halbuki normalde tuzu pek kullanmazdım hele domates salatalık gibi şeyleri tamamen tuzsuz yerdim ama şimdi tuzsuz olunca yiyemiyorum

selam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar galiba benim kızım olucak ya.. ta belimin yanları kaşınıyo bi baktım küçücükten iki çatlak... kızda ta belden yayvan karın olur erkekte top gibi önde karın olur derler ya.. gerçi bi arkadaşım ağustosta doğum yapıcak kız bekliyo karnı top gibi ama genelleme yapıyorum işte.. kız olcak kız

selam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür eh işte idare ediyoruz insan çok merak ediyo evettt hayırlı haberler olsun inşallahhh

arkadaslar lütfen böyle seylerden bahsetmeyin is yerindeyim hiyari nerden bulayim ben simdi cok kötüsünüz .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya aynen elma yer gibi domates yiyorum doymuyorum domatese cokacimcoook
ayyy yakınımda olsaydın hemen yollardım bacım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…