2010 Şubat Anneleri

ay ne güzel yaaaa bende istiyorum bebişimi görmek eşimde 12 hafta bitsin öyle gidelim diyor bende görcem yaaa gözün aydın canım

sagol canım.evet 12 haftadan sonra gidersen daha iyi sonuç alırsın.hem cinsiyet yönündende:ecrin_bebek:

Ahh ne kadar güzel haber... Allah saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip eder insallah.... :ecrin_bebek:

çok sevindim canım bende 5 te gidicem çok heycanlıyımm allah eline ayağına kavuştursun biran önce sağlıkla inşallah:CüvCüv:

gözün aydın canımmmm:teytey: bi kızımız daha oluyo oleyyy
çok sevindim çokk

evet teyzeleri benim ilk kız çok nazlıydı hiç göstermedi bize cinsiyetini yedi ay neler çektik ögrenecegiz diye bu maşallah çok cadı çıktı .çok hareketli

amin canım.darısı yarın senin başınada olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.senin bebek artık çoktan kendini belli etmiştir sen hepimizden önde gidiyorsun hafta olarak yani yarın senin pıtırıda ögreniriz gibi geliyo bana

çok sevindim canım bende 5 te gidicem çok heycanlıyımm allah eline ayağına kavuştursun biran önce sağlıkla inşallah:CüvCüv:

sagol canım.bende seni merak ediyordum beraberiz diye seninkine daha varmış .gelir bakalım zaman.sendende güzel haberler bekliyoruz.canım sen ne kadarlık oldun.

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz buradan ben de biraz bekleseymişim kontrol için belki cinsiyetini de öğrenecektim çok merak ediyorum

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz buradan ben de biraz bekleseymişim kontrol için belki cinsiyetini de öğrenecektim çok merak ediyorum

ilk önce acaba hamilemiyim degilmiyim diye merak ederiz o cikar sonra cinsiyetini merak ederiz biz ne kadar merakli bi milletiz yaw dimi :) ama bende öyle cok merak ediyorum cinsiyetini gerci hic fark etmez kiz veya erkek ama yinede insan merak ediyor hihoyyythihoyyyt

rüya işte valla şekerim 27 yaşındayım kumralım rüya canım benim ilginç...
selam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:
canım allaha şükür benimde dediğin gibi ne aşerme ne bulantı hiç bişi yok bazen bende merak ediyorum bi terslik mi var
canım gözün aydın çok sevindim allah hayırlısıyla doğumunuda naip etsin

evet vallabu konuda haklısın hayırlısı olsun tabi.

gözün aydın canım: hem test sonuçların hem de cinsiyetini öğrendiğin için zemuszemus
allah tamamına erdirsin.

yarınki hayırlı haberler de senden demek. inş cinsiyetini de öğrenirsiniz. allah gönlüne göre versin

randevu geç saatte olunca zaman hiç geçmiyo sanki. ayy ne güzel miniğin göreceksin. sağlıklı ve hayırlı haberlerle gel inş.

FATOŞCUGUM..HULENCıGıM...çok sagolun arkadaşlar hep beraber olsun doguma kadar inşallah

slm kızlar nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamıcam inşallah hep güzel haberler vardır

bende dün doktordaydım yavrumun hareketlerini gördüm çok şükür ilk açtığında ekranı bu benimmi dedim RABBıM çok büyük nasıl bir mucize 3 cmlik ama eli ayağı durmuyor 9 hafta 3 günlüktüm dün ama 10 haftalık gözüküyor ikili teste 2 hafta sonra dedi.birde doktorum ultrason görüntüsünü cdye kopyalayıp bize verdi durmadan açıp açıp izliyoruz

papatyacım seninde yine kızın olucakmış heralde ne güzel kız kardeş gibi yok ben de çok isterdim kız kardeşimin olması kızın şanslı bu konuda RABBıM sağlık versin hayırlısı olsun inşallah

kızlar varmı başka cinsiyeti belli olan en son 2 kızımız 1 oğlumuz vardı şimdi 3 kızımız 1 oğlumuz var yanlış hatırlamıyorsam

aynen katılıyorum daima merak edecek bişeylerimiz vardır ama merak ediyorum işte bence de fark etmez önemli olan sağlıklı olamsı öncelikle tabi
bana çevremdeki herkes kız diye yorum yapıyor bakalım tututurabilecekler mi???:dance:

sagol canım o mutlulgu ben yaşadıgım için bilirim kızkardeş olayını.biz 3kız bir oglanız.harika ooluyor umarım benim çocuklarda bizim gibi olurlar.:1hug:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum B12 iğnem var da onu vurdurup geleyip bi de üşeniyorum bu sıcakta ama bebişimi düşünmem lazım
görüşürüz kızlar:CüvCüv:

inşallah canım ya bekliyoruz bakalım 2,5 saat var daha sen gitmedin demi daha doktora şutarafagitti

aa benimde SAT 05 MAYIS aynıyız valla çok sevindim canımmm:ecrin_bebek:

iyi iyi bak aynı gün doktora gittik.benim doktor eyüle verdi randevuyu oyyy bayagı çok....ikili test için cumaya gidcem ama muayene olmayacagım sonuçları ögrenip gelcem.hadi sendende güzel haberler gelsin.5 mayıs olan birkaç arkadaşımaz daha var.pofidi,sevilayküçük.var.daha vardı ama hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…