ay ne güzel yaaaa bende istiyorum bebişimi görmek eşimde 12 hafta bitsin öyle gidelim diyor bende görcem yaaa gözün aydın canım
Ahh ne kadar güzel haber... Allah saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip eder insallah.... :ecrin_bebek:
gözün aydın canımmmm:teytey: bi kızımız daha oluyo oleyyy
çok sevindim çokk
hayırlı olsun canım ne kadar mutlu oldum ya.. Allahım hayırlısıyla yarın banada böyle güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahhhh... kız demek Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin canım... zemuszemus
çok sevindim canım bende 5 te gidicem çok heycanlıyımm allah eline ayağına kavuştursun biran önce sağlıkla inşallah:CüvCüv:
çok sevindim canım bende 5 te gidicem çok heycanlıyımm allah eline ayağına kavuştursun biran önce sağlıkla inşallah:CüvCüv:
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz buradan ben de biraz bekleseymişim kontrol için belki cinsiyetini de öğrenecektim çok merak ediyorum
rüya işte valla şekerim 27 yaşındayım kumralım rüya canım benim ilginç...yok doğurmuyorduk sen oturmuştun yanında bırıyle konuşuyordun sıra beklıyorduk sanırım yakandakı yazıdan tanıdım seni esmer 32-33 yaşında biriydin üzerindeede çiçeklı bir elbise vardı dar bir elbiseydi..
canım allaha şükür benimde dediğin gibi ne aşerme ne bulantı hiç bişi yok bazen bende merak ediyorum bi terslik mi varselam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:
canım gözün aydın çok sevindim allah hayırlısıyla doğumunuda naip etsinmerhaba kızlar nihayet büyük günü atlattık çok şükür.bebegimiz gayet saglıklı herşey yolunda.dr ikili testler için hepsini istememe gerek yok bir kaç tanesi olsa yeter dedi.herşey anlaşılıyormuş.yaramaz kızlar hiç durmadı.bi duruyo elini emiyo hemen geri çıkartıyo.babak bacak üstüne atıyor sanırım çabuk sıkılıyo indiriyo tekrar, dönüp durdu.bu arada merak edenlere ben tam bugun 12.haftamız bitti.öyle muayene olduk.testerim perşembe çıkacak..cinsiyete gelince.....net degil ama kız gözüküyor gibi geldi dedi...teyzeleri kızım olacakmış yani.teeee eylüle kadar artık bebeşimi göremeyecegim....işte böleeee
ilk önce acaba hamilemiyim degilmiyim diye merak ederiz o cikar sonra cinsiyetini merak ederiz biz ne kadar merakli bi milletiz yaw dimi :) ama bende öyle cok merak ediyorum cinsiyetini gerci hic fark etmez kiz veya erkek ama yinede insan merak ediyor hihoyyythihoyyyt
merhaba kızlar nihayet büyük günü atlattık çok şükür.bebegimiz gayet saglıklı herşey yolunda.dr ikili testler için hepsini istememe gerek yok bir kaç tanesi olsa yeter dedi.herşey anlaşılıyormuş.yaramaz kızlar hiç durmadı.bi duruyo elini emiyo hemen geri çıkartıyo.babak bacak üstüne atıyor sanırım çabuk sıkılıyo indiriyo tekrar, dönüp durdu.bu arada merak edenlere ben tam bugun 12.haftamız bitti.öyle muayene olduk.testerim perşembe çıkacak..cinsiyete gelince.....net degil ama kız gözüküyor gibi geldi dedi...teyzeleri kızım olacakmış yani.teeee eylüle kadar artık bebeşimi göremeyecegim....işte böleeee
hayırlı olsun canım ne kadar mutlu oldum ya.. Allahım hayırlısıyla yarın banada böyle güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahhhh... kız demek Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin canım... zemuszemus
sagol canım.bende seni merak ediyordum beraberiz diye seninkine daha varmış .gelir bakalım zaman.sendende güzel haberler bekliyoruz.canım sen ne kadarlık oldun.
ilk önce acaba hamilemiyim degilmiyim diye merak ederiz o cikar sonra cinsiyetini merak ederiz biz ne kadar merakli bi milletiz yaw dimi :) ama bende öyle cok merak ediyorum cinsiyetini gerci hic fark etmez kiz veya erkek ama yinede insan merak ediyor hihoyyythihoyyyt
canım benim 12 haftalık bakalım testimiz var bugün :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamıcam inşallah hep güzel haberler vardır
bende dün doktordaydım yavrumun hareketlerini gördüm çok şükür ilk açtığında ekranı bu benimmi dedim RABBİM çok büyük nasıl bir mucize 3 cmlik ama eli ayağı durmuyor 9 hafta 3 günlüktüm dün ama 10 haftalık gözüküyor ikili teste 2 hafta sonra dedi.birde doktorum ultrason görüntüsünü cdye kopyalayıp bize verdi durmadan açıp açıp izliyoruz
papatyacım seninde yine kızın olucakmış heralde ne güzel kız kardeş gibi yok ben de çok isterdim kız kardeşimin olması kızın şanslı bu konuda RABBİM sağlık versin hayırlısı olsun inşallah
kızlar varmı başka cinsiyeti belli olan en son 2 kızımız 1 oğlumuz vardı şimdi 3 kızımız 1 oğlumuz var yanlış hatırlamıyorsam
gözün aydın canım: hem test sonuçların hem de cinsiyetini öğrendiğin için zemuszemus
allah tamamına erdirsin.
yarınki hayırlı haberler de senden demek. inş cinsiyetini de öğrenirsiniz. allah gönlüne göre versin
randevu geç saatte olunca zaman hiç geçmiyo sanki. ayy ne güzel miniğin göreceksin. sağlıklı ve hayırlı haberlerle gel inş.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum B12 iğnem var da onu vurdurup geleyip bi de üşeniyorum bu sıcakta ama bebişimi düşünmem lazım
görüşürüz kızlar:CüvCüv:
aynı sayılırız.benim sat 5 mayıs
aa benimde SAT 05 MAYIS aynıyız valla çok sevindim canımmm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?