2010 Şubat Anneleri

kız istiyosun anlaşılıan zemuszemus allah gönlüne göre versin esracım... benimde karnım son bir haftadır acayip çıktı ha:1shok:

arkadaslar lütfen böyle seylerden bahsetmeyin is yerindeyim hiyari nerden bulayim ben simdi cok kötüsünüz .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oyyy canım bizde işteyiz valla böyle dediğimize bakma bende bulamıyorum şimdi taa akşam eve gidicemde yicem ooff off mafoldumben

hadi bakalım hayırlısı bende öle hissediyorum kızım olucakmiş gibi ama bunun karın şekliyle ilgisi varmı bilmiyorum canım benim yengeminde top gibiydi karnı ama kızı oldu sanırım vücud şekli ama allah gönlüne göre versin inşallahhkaydirigubbakcemile5

ahh bacim ben ne bulamiyorum biliyormusun yesil eksi erik bi canim cekiyor bi cekiyor ama elin gavur memleketinde nerden bulacam ben erigi esim heryerde ariyor ama yok.... aylardir elimi sürmedigim tursulari bittirdim suraya bi ayda nolacak benim bu halim bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayy deme kız öyle çok üzülüyorum :çok üzgünüm: aklıma gelir artık erik yerken ah gönderebilsem

gönderelim hayatım buralardan istersen neolucakkiii

canım Allah gönlüne göre versin inşallah,

selam arkadaslar nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor? Benimki Allaha cok sükür süper gidiyor arada bi Migdem yaniyor ama neyse o kadar olur, haftaya carsamba doktora gidecem ve ben acaip sabirsizlaniyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:

sağol cnm , iyi diyelim de hepimiz de iyi olalım inşallah, hadi bakalım haftaya da senden güzel haberler alırız inşallah

arkadaslar lütfen böyle seylerden bahsetmeyin is yerindeyim hiyari nerden bulayim ben simdi cok kötüsünüz .....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayy canım yaa kusura bakma, yok mu yakınlarda market manav falan

ya aynen elma yer gibi domates yiyorum doymuyorum domatese cokacimcoook
ayyy yakınımda olsaydın hemen yollardım bacım yaaa

sağolasın canım benim, ben de bu muhabbetin üstüne evdekilerle idare ettim artık :)

canım sen neredeydin ki yok mu oralarda

kızlar bence burada yiyeceklerden bahsetmeyelım malum hepimiz gebişiz bulan olur bulamayan olur ....

kızlar bende ne aşerme var ne mide bulantısı hiç bir yiyeceğe çok düşkünlüğüm olmadı sadece baş ağrılarım oldu bi gariplik mi var bende anlamadım
bi de buna rağmen fazla kilo almışım aklım almıyo :sinifsinif:

merhaba kızlar nihayet büyük günü atlattık çok şükür.bebegimiz gayet saglıklı herşey yolunda.dr ikili testler için hepsini istememe gerek yok bir kaç tanesi olsa yeter dedi.herşey anlaşılıyormuş.yaramaz kızlar hiç durmadı.bi duruyo elini emiyo hemen geri çıkartıyo.babak bacak üstüne atıyor sanırım çabuk sıkılıyo indiriyo tekrar, dönüp durdu.bu arada merak edenlere ben tam bugun 12.haftamız bitti.öyle muayene olduk.testerim perşembe çıkacak..cinsiyete gelince.....net degil ama kız gözüküyor gibi geldi dedi...teyzeleri kızım olacakmış yani.teeee eylüle kadar artık bebeşimi göremeyecegim....işte böleeee

ben avusturyada yasiyorum burda bulunmaz heryerde yesil eksi türkiye erigi sizde gönderin desem buraya gelene kadar biyiklanir onlar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım çok normal o vücudun kilo alımı su toplamasıymış geçen bir yerde okudum daacokacimcoook

Ahh ne kadar güzel haber... Allah saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip eder insallah.... :ecrin_bebek:

canım gözün aydın, inşallah sonuçların da iyi çıkar, 2. kız da yolda demek ne güzel Allah sağlıklı günlerini göstersin

ya bisey soracam bide ben niye benim profilime foto ekleyemiyorum bana yardimi olabilecek biri varmi?

ay ne güzel yaaaa bende istiyorum bebişimi görmek eşimde 12 hafta bitsin öyle gidelim diyor bende görcem yaaa gözün aydın canım

Ahh ne kadar güzel haber... Allah saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip eder insallah.... :ecrin_bebek:

amin canım.teşekkürler.

canım gözün aydın, inşallah sonuçların da iyi çıkar, 2. kız da yolda demek ne güzel Allah sağlıklı günlerini göstersin

evet kız anneleri olacagım.allah hayırlı evlat versin.vardır rabbiminde bir bildigi.teşekkürler.umarım iyi çıkar sonuçlar.ama doktor beni rahatlattı herşey iyi dedi bakalım...

gözün aydın canımmmm:teytey: bi kızımız daha oluyo oleyyy
çok sevindim çokk

hayırlı olsun canım ne kadar mutlu oldum ya.. Allahım hayırlısıyla yarın banada böyle güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahhhh... kız demek Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin canım... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…