gözün aydın caneylom cum
cnm çok heycanlı ya içim kıpır kıpır oldu izlerken öyle bişey olsa ben uyumam herhalde bütün gece izlerim ayağını filan severim.kaydirigubbakcemile3
caneylom çok sevindim cnm herşey yolunda ne güzeldemek sizin muzur yaramazlığa başladı şimdidenkaydirigubbakcemile3
canım istanbulda olsan benim gittiğim hastane özel sosyal güvenliği olanlara 60 tlye yapıyorMUŞŞŞ bende yaptırmadım da fiyat aldım 19 agustosta gittiğimde yapacaklar
tatlım eger küçükköy sana ters gelmiyorsa Duygu Hastanesi Yeşim Hanım
gerçekten çok tatlı bir doktor tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun
sezeryan zorunlu olursa 300 sen istersen 840
normal doğum sanırım ücretsiz ama emin değilim ben çok korktuğum için direk sezeryanı sordum :kedi:
hadi canım sende atlatmışsın hayırlısı olsun hayırlısıyla al yavrunu kucagına
merakla bekliyoruz canım eminim bir sorun yoktur
darısı başımıza bizde hayırlısıyla atlatırız inşallahkaydirigubbakcemile5
merhabalar...
bugün işe 11 de geldim sabah bi türlü uyanasım olmadı çok yorgun hissediyorum kendimi...
yazdıklarınızı hep okudum ama tek tek msj yazamadım...
kontrole gidenler inş hayırlı haberlerle gelirler...
sonuçları iyi çıkanlarında gözleri aydın olsun çok sevindim...
Herkese merhaba kızlar ben geceleri pek uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum, saat 11.30 da kalkabildim, geçmisi okuyayım derken epey zaman geçmiş :)) herkes iyi sanırım, bugün kontrolu olanlar iyi haberlerle gelir umarım, hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan
sağol cnm, mesajını yeni gördüm akşam görmemiştim, sen de iyisindir umarım
canım ben zaten bacaklarımı kıvırıp sağa ya da sola yatarım zaten ama nedense bu aralar gece pek uyuyamıyorum, yatış şeklimle ilgisi yok sadece uykum gelmiyor
canım uyumaktan da yoruluyormuş insan ben de bunu öğrendim kafamçokkarıştı
ben de cnm, sırtüstü ya da yüzüstü hiç yatamam
bazı dr.lar günde 1 -2 fincana kadar izin veriyormuş ama bence canınız çok çekerse arada için hergün içmeyin
ben normalde de kahve ya da çay çok içmediğim hatta hiç içmediğim için şimdi sorun olmuyor, sadece geçen nerden aklıma geldiyse çay çekti, onu da açık olarak 1 fincan içmiştim o yani, türk kahvesini severdim ama o da sohbetle olacak yoksa tek başıma aklıma gelip de içmem, şimdi evde de tek olduğum için hiçbirini içmiyorum aklıma bile gelmiyorlar,
sağol cnm benim, umarım hepimiz hep böyle güzel haberlerle devam ederiz,
canım gözünaydın bugünde güzel haberler var ne mutlu opuyorumnanaktan
Arya paylaşımın için sağol cnm, evet özellikle çay gerçekten de demir emilimini azaltıyor tiryaki olan arkadaşlar dikkatli olun
ben maalesef su fazla içemiyorum bu aralar, önceden ne güzel çok içerdim, ama başka hiçbir sıvıyı da tüketmiyorum, ne ypacağım ben böyle, evde olduğum için ihtiyaç hissetmiyormuyum ne işteyken bol bol içerdim,
ben de bazen öyle yapıyorum bakıyorum ben o kadar uyanıyorum onda tık yok çaktırmadan onuda uyandıracak şeyler yapıyorum, sırnaşık şey bazen de garibim kendiliğinden uyanıyor o da ne yapacağını şaştı delikafadulden
canım gözün aydın, inşallah yarın sonuçların da güzel çıkar
canım verdiğim bilgiler için sağol, opuyorumnanaktan
canım stress yapma, inşallah güzel haberlerle dönersin,:teselli:
kızlar hepinize teşekkür ediyorum biz atlattık çok şükür şimdi sırayla sizden bekliyoruz inşallah güzel haberleri sağlıcakma kalın hekpiniz
volescim paylaşımların için teşekkürler canım artık hamile elbisesi vaktimin geldiği doğru ama biraz daha sabrediyorum bir ay sonra inşallah ozaman alırım ben