2010 Şubat Anneleri

gözün aydın caneylom cum

kızlar hepinize teşekkür ediyorum biz atlattık çok şükür şimdi sırayla sizden bekliyoruz inşallah güzel haberleri sağlıcakma kalın hekpiniz

volescim paylaşımların için teşekkürler canım artık hamile elbisesi vaktimin geldiği doğru ama biraz daha sabrediyorum bir ay sonra inşallah ozaman alırım ben

inşallah canım ya bekliyoruz bakalım 2,5 saat var daha sen gitmedin demi daha doktora şutarafagitti

ben geçen çarşamba gittim 10+5 tik. herşey yolundaydı. hareketlerini seyrettirdi doktor. kolları bacakları durmuyo yaramazın. 3 hafta sonra bekliyorum dedi. 11 ağustos gibi gidicem. ikili test yapılacakmış. sabırsızlanıyorum valla. alkisalkisalkis

ay inşallah canım ya bakalım görücem bebişimi inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim çok heycanlıyımmmzemuszemus

GÖZÜN AYDIN CANIM

saol canım bende iyi olmaya calisiyom bazen mide kalkiyo iniyo yaramazlar durmuyo bugun doktora giden arkadaslar cinsiyetini gordumu bebisinin eskiye pek bakmadim da kızlar

kızlar yarın misfirim gelecek.evi b..k götürüyo.ben bi evi temizleyeyim bari. amaan kim yapacak hiç istemiyorum ama offf

saol canım bende iyi olmaya calisiyom bazen mide kalkiyo iniyo yaramazlar durmuyo bugun doktora giden arkadaslar cinsiyetini gordumu bebisinin eskiye pek bakmadim da kızlar

canım yaramazlar demişsin ikiz falanmı...
ben gittim doktora bugün kızım olacak...

valla 1 kişi gördü aramızda kızı olucak arkadaşımızın bende bugün gidicem bakalım kısmetse söylerse doktorumuz görücezz öğrenicez:ecrin_bebek:

yok cnm tek aman ikiz olsa hepten cildiririm ne guzel canım allah anali babali buyutsun kızını kucacina almak nasip olsun dilerim saglikli bi sekilde icine hic dogdumu cnm kız olucagi

aman da amann yesin onu teyzesi. maşallah papatyacım, sen de hareketli görmüşsün. hııhh hııh hııhhhh ben demiştim kız olcak diye :) gerçekten 2 kız kardeş olmak harika bişey. Allah hayırlı ömürler versin ikisine de..inş test sonuçların da iyi çıkar canım, çok sevindim..

yok cnm tek aman ikiz olsa hepten cildiririm ne guzel canım allah anali babali buyutsun kızını kucacina almak nasip olsun dilerim saglikli bi sekilde icine hic dogdumu cnm kız olucagi

sagol canım.evet ilk beş haftalıkken bu kesin kız diyordum.yaklaşık 10 haftaya kadar öyle dedim.neden.benim geç döllenme olmuş yani olması gereken zamanda yumurta çatlamıyorda bir hafta sonra falan çatlıyor.öyle oldu sanırım.istatistik olarak geç döllenmede spermler epey bekliyo tabi yumurtalıgın açılmasını biz o dönemlerdede birşey yapmamıstık.nede olsa tahmini günleri geçtik diye yani.geride canlı kalan spermle döllenmiş oluyo.buda kız spermi daha uzun dayanabiliyo ya o yüzden bende bilimsel yaklaşmıştım.eşime bu kesin kız diyordum.oda öyle şeymi olur hiç belli olmaz diyordu arkadaşlarda caydırdı beni belli olmaz diye iyi dedim fark etmez kız erkek dedim. ama bak tuttu yani...

arkadaşlar benim sata göre 2 mart ta doğumum son konrolümde bebek daha büyük çıktı üstüne görmüş olabilşirsin dedi doktor 14 15 şubat doğum olabilir dedi sata göre mi hesap edicem toksa usg de çıkan boya göremi kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…