canım ÇAMA nın badem yağı var eczanelerde satılıyo tavsiye ederim kullananlar hiç çalak oılmadğını sölediler kıllanmada yapmıyormuş diğer yağlar gibi herkese şiddetle tavsiye ederim hatta eczacı kadına çatlak için deilmi dedim valla ben yıllardır kullanıyorum hiç çatlağım yok dedii
ben cinsiyetini öğrendiğimiz gün,bitane cıtcıtlı badi,bi tane çorap,bitane de panduf gibi bişey aldım,en küçük bedenlerinden :) anneme de bir sürü renk renk ip aldım, o da örgülere başladı :)
onlar bişey değil de benim acilen bebe yağı almam lazım. ufak ufak çatlaklar başladı, hala almadım..
cok kötüsün sennnnn bu sayfa türkiyede yasayanlar icin ben ne halt yiyecem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bu bana yapilirmi :gitme:
benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...
benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...
sagol canim Annem türkiyeye gidecek haftaya ismarliyayim ona bari burda da vardir ama türk mali gibisi yokyerli mali yurdun mali demisler :) turkbayragiturkbayragi
canım walla kusura bakma ben nerelere servisi var yok abkamdan hemen heyecandan payalsayım dedim simdi anladım hatamı Çok üzgünüm çoook
sen nerde yasıyorsun canım??
canım geliyosa bikaç şişe aldır bari bitince orda bulamıcaksan
Bende ilk mama kabı aldım bebeğime sıcak koyarsan sıcak tutuyor soguk koyarsan soguk .
Tupperware den .Daha biraz önce :)
BUNDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?