2010 Şubat Anneleri

sagol canim Annem türkiyeye gidecek haftaya ismarliyayim ona bari burda da vardir ama türk mali gibisi yok yerli mali yurdun mali demisler :) turkbayragiturkbayragi

Canm senin bebeğin cinsiyeti ne ?

Ocak anneleri resimlerini paylaşıyor bizde öyle bişey yapsakmıki ?

onlar bişey değil de benim acilen bebe yağı almam lazım. ufak ufak çatlaklar başladı, hala almadım..

benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...

cok kötüsün sennnnn bu sayfa türkiyede yasayanlar icin ben ne halt yiyecem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bu bana yapilirmi :gitme:

canım walla kusura bakma ben nerelere servisi var yok abkamdan hemen heyecandan payalsayım dedim simdi anladım hatamı Çok üzgünüm çoook

sen nerde yasıyorsun canım??

benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...

benim de göğüslerim kasınıyor mumkun oldugunca tırnaklamamaya calısıyorum catlak kremi için de genelde ilk 3 aydan sonra kullanılır diyolar ya. epey arastırdım da catlatlar icin kullanan arkadaslar su kremi cok memnun kalmıslar. aslında gogus kremi ama gobekte de etkili sonuclar vermis deneyenler oyle diyor.
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi
bi arastırın isterseniz..

aynen canım aynen hatır hutur öyle tatlı kaşınıyo ki parçalıycam kaşırken kaşıdıkça kaşınıyo akşama banyo yapıp güzelce bi yağlaniyim kaydirigubbakcemile3

canım walla kusura bakma ben nerelere servisi var yok abkamdan hemen heyecandan payalsayım dedim simdi anladım hatamı Çok üzgünüm çoook

sen nerde yasıyorsun canım??

önemli degil canim takma zaten o ilk sayfada gördüklerimi ben burda da bulabiliyorum benim tek aradigim ayiptir söylemesi yesil eksi erik :) ben avusturyada yasiyorum ama cok güldüm valla o siteye türk insani neler geliyor aklina töbe töbe.... delikafadulden

Bende ilk mama kabı aldım bebeğime sıcak koyarsan sıcak tutuyor soguk koyarsan soguk .
Tupperware den .Daha biraz önce :)

BUNDAN

Ben aktardan acı badem yağı ile çatlaklar için özel bir karışım aldım .ınşallah çok çatlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…