2010 Şubat Anneleri

hemşerim walla nasıl özledim manisayı kaç aydır gidemedim.merkezdenmisin sende?tanıdık çıkmalıyızkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende 9+6 günlük hamileyim göbeğim çok kaşınıyor gerilmeye başladı henüz krem vs kullanmadı aranızda badem yağı yada çatlak ürünleri kullananlar varmı en çok hangisi tercih edilio cvp bekliorum kıslarr

ben johnson's bebe yağı kullanıyorum

benim sivilce problemim var geçer mi acaba ne yapsam bilmiyorum hamilelik öncesi başladı hala devam ediyor benim gibi sorun yaşayan var mı?

Kızlar iyi akşamlar hepinize.....ikili test sonuçlarımı aldım bugün risk 10200 de 1 imiş, doktorum normal dedi, bir ay sonrayada randevu verdi üçlü tarama testi için,bazen kasıklarımda vede kalça kemiğimde ağrı oluyor özelliklede uzandığım zamanlarda dedim, sol ayağımın üzerine basamıyorum yani topallayarak basıyorum kalktığımda dedim, bunların hepsinin normal olduğunu söyledi, rahim genişlediği için oluyor, bütün bunlar anne olmanın zor zanaatleri dedi...Neyse kızlar doktora gidipte güzel haberlerle dönen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın, gidecek olan arkadaşlardanda hayırlı haberler bekliyoruz inş.....

hemşerim walla nasıl özledim manisayı kaç aydır gidemedim.merkezdenmisin sende?tanıdık çıkmalıyızkaydirigubbakcemile3

Şeniz canm ben ilçesindeyim ama babamla kardeşim orada manisa merkezde :) Annemle biz ilçesindeyiz.

hadi gözün aydın :teytey:

CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH BİZDE HAYIRLISIYLA ATLATIRIZ.zemuszemus

gözün aydın darısı başımıza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…