iyi akşamlar bayanlar hepinizi öptümmm
Aaa bende manisalıyım canm.Annen bana yakın :) Evet insan kendi annesine yaptıgı nazı kayınvalidesine yapamıyo .Ama Allah razı olsun doktora gittiğimde 1 hafta kayınvalidemin yanında kaldım çok üstüme titredi hakkını yiyemem
hemşerim walla nasıl özledim manisayı kaç aydır gidemedim.merkezdenmisin sende?tanıdık çıkmalıyızkaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende 9+6 günlük hamileyim göbeğim çok kaşınıyor gerilmeye başladı henüz krem vs kullanmadı aranızda badem yağı yada çatlak ürünleri kullananlar varmı en çok hangisi tercih edilio cvp bekliorum kıslarr
ben johnson's bebe yağı kullanıyorum[/QUOtavsiye üzerinemi kullandın tatlım bide nezaman başladın
ben johnson's bebe yağı kullanıyorum[/QUOtavsiye üzerinemi kullandın tatlım bide nezaman başladın
geçen ay başladım kayısı yağını da öneriyorlar daha ben denemedim onu
geçen ay başladım kayısı yağını da öneriyorlar daha ben denemedim onu
banada hep badem yağını öneriolar henüz kullanmadım dedim bi kızlara soarayım
banada hep badem yağını öneriolar henüz kullanmadım dedim bi kızlara soarayım
badem yağı da var da tüyleri kuvvetlendirebilir mi acaba kaş kirpiklere falan sürüyolar ya gürleşsin diye
badem yağı da var da tüyleri kuvvetlendirebilir mi acaba kaş kirpiklere falan sürüyolar ya gürleşsin diye
buradakı bir çok arkadaş söylemişti kıllanma yapıyormuş diye
hemşerim walla nasıl özledim manisayı kaç aydır gidemedim.merkezdenmisin sende?tanıdık çıkmalıyızkaydirigubbakcemile3
Canım acı badem yagı yapmıyor tatlı badem yagı gürleştiriyor diye biliyorum.badem yağı da var da tüyleri kuvvetlendirebilir mi acaba kaş kirpiklere falan sürüyolar ya gürleşsin diye
Hamilelikte zaten tüylenme oluyor dikkat ederseniz vücudunuzda tüyler fazlalaşıyor.buradakı bir çok arkadaş söylemişti kıllanma yapıyormuş diye
Yani en azından benim öyle oluyor .
Kızlar iyi akşamlar hepinize.....ikili test sonuçlarımı aldım bugün risk 10200 de 1 imiş, doktorum normal dedi, bir ay sonrayada randevu verdi üçlü tarama testi için,bazen kasıklarımda vede kalça kemiğimde ağrı oluyor özelliklede uzandığım zamanlarda dedim, sol ayağımın üzerine basamıyorum yani topallayarak basıyorum kalktığımda dedim, bunların hepsinin normal olduğunu söyledi, rahim genişlediği için oluyor, bütün bunlar anne olmanın zor zanaatleri dedi...Neyse kızlar doktora gidipte güzel haberlerle dönen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın, gidecek olan arkadaşlardanda hayırlı haberler bekliyoruz inş.....
Kızlar iyi akşamlar hepinize.....ikili test sonuçlarımı aldım bugün risk 10200 de 1 imiş, doktorum normal dedi, bir ay sonrayada randevu verdi üçlü tarama testi için,bazen kasıklarımda vede kalça kemiğimde ağrı oluyor özelliklede uzandığım zamanlarda dedim, sol ayağımın üzerine basamıyorum yani topallayarak basıyorum kalktığımda dedim, bunların hepsinin normal olduğunu söyledi, rahim genişlediği için oluyor, bütün bunlar anne olmanın zor zanaatleri dedi...Neyse kızlar doktora gidipte güzel haberlerle dönen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın, gidecek olan arkadaşlardanda hayırlı haberler bekliyoruz inş.....
hadi gözün aydın :teytey:
CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH BİZDE HAYIRLISIYLA ATLATIRIZ.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?