2010 Şubat Anneleri

kızlar bisey sorucam sizlere benden öndekilere özellikle :) simdi biz kontrolümüze 12 haftada gidicez. ben o zaman bebisimin elini ayagını fln gorucem dimi :))

neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın

hani canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. gelir gelmezde nasıl geçti yaz mutlaka bu akşam okuyamasamda yarın mutlaka okumak isterim sabah moralim düzelsin ki sabah 10 da benim randevum var..

Fatolİna nerde bayaĞıdır gİrmİyo

evet canım girmedi nete... fırsat bulamadı sanırım...

yaren senin bebiş kız mı erkek mi belli oldu mu

evet canım,Oğluşum olacak allah'ın izniyle.

ne güzel ya hayırlısıyla bende öğrenirimde alışverişlere başlarım inşallah.. yaren resimleri koysana.. merak ederim bennnnnn.. minnacıktan off ne sevimlidir onlar ya opuyorumnanaktan

annem örsün de öyle koyayım..annemle ablam çok güzel örgüler yapıyorlar. hepsini koyarım size. keşke burda olsanız size de örerlerdi :) aa aslında ben de bitane ördüm,yelek. sarı renk. başladıktan tam 1 sene sonra bitti :) ben de çok becerikliyim vesselam :)

ben jhonson baby kullnaıyorum aleo veralı olandan memnunum canım

ben de jhonson almayı düşünüyorum. aleo veralı olanlar sakıncalı diye okumuştum bi ara sanki..

Bende ilk mama kabı aldım bebeğime sıcak koyarsan sıcak tutuyor soguk koyarsan soguk .
Tupperware den .Daha biraz önce :)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım..

neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın

canım iyi haberlerini bekliyoruz..

ya bu puan olayında aynı kullanıcıya 2 defa puan veremiyor muyuz ki?

canım profilinden kilo takip yazan yere yapıştırıcaksın adresi..[/QUOTE]

canım dedigin gibi yapıstırdım ama gozukmuyor neden olabilir??:sm_confused:

cnm istedigin linke tikla fareyin sag tarafila kopyala de sonra koy koycak yere tıkla yapistir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…