evet canm 12 haftalıgım ama benm sata göre daha fazla olmam gerekiyor doktor gec döllenme demişti ama bebeğin boyu 12 cm falan cıktı sanırım biraz daha büyük belki ocak annesi olabilirim yani .Zaten internette de yazıyor bebegin cinsiyeti 3 aylıkken doktorlar anlarlar ama pek söylemek istemezler diye.yüz üstü yatmadan uyuyamazdım nasıl zorlanıyorum soluma yatıp ayaklarımı kıvırmaya uyumak için saatler geçiyoo sabahta zor kalkıyomm folik asid 3 aya kadar içilyo doktorum öle demiştii
kız sen 12 haftalıkmısın bebeğin cinsiyetii nasıl belli oldu nekadarlıkken belli oluyoo
ben 10cu haftama girdim 13 haftaya girince muayneye gidicem görünürmü acabaa :ecrin_bebek: merak ediyorum ne olduğunu ciciler almak istiyorumm ondann alkisalkisalkis
selam canım folik asiti bıraktım bende multivitaminler geçtik hayırlı olsun bebişin
Aaa bende manisalıyım canm.Annen bana yakın :) Evet insan kendi annesine yaptıgı nazı kayınvalidesine yapamıyo .Ama Allah razı olsun doktora gittiğimde 1 hafta kayınvalidemin yanında kaldım çok üstüme titredi hakkını yiyemem.haklısın cnm insan annesinin değerini daha da iyi anlıyor ondan diyorlardı ya gençkızlığımızda anne olunca anlarsın kızım diye.ben birde annem hamileliğimde hep yanımda olsun istiyorum ama manisada uzakta ona nazlanmak istiyorum.kayınvaldemde cnn bişey isterse söyle dedi saolsun ama ona naz yapamıyorum.
Canım doktorlar anlıyorlar ama pek söylemiyorlar. Doktorundan doktoruna değişiyor anlıyacagın benim doktorum benim heyecanımı görünce söyledi :)12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr
kızlar galiba benim kızım olucak ya.. ta belimin yanları kaşınıyo bi baktım küçücükten iki çatlak... kızda ta belden yayvan karın olur erkekte top gibi önde karın olur derler ya.. gerçi bi arkadaşım ağustosta doğum yapıcak kız bekliyo karnı top gibi ama genelleme yapıyorum işte.. kız olcak kız
ayyy canım kıyamam sana nasıl çekiyordur cann tahmin edebiliyorum insan onunla uyuyor onunla kalkıyor nerdeyse . Yurt dışına gönderme olmuyormu ? Sanırım olabiliyor araştırayım egerki olabiliyorsa yollarım sana ben hızlı sekilde.ahh bacim ben ne bulamiyorum biliyormusun yesil eksi erik bi canim cekiyor bi cekiyor ama elin gavur memleketinde nerden bulacam ben erigi esim heryerde ariyor ama yok.... aylardir elimi sürmedigim tursulari bittirdim suraya bi ayda nolacak benim bu halim bilmem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamıcam inşallah hep güzel haberler vardır
bende dün doktordaydım yavrumun hareketlerini gördüm çok şükür ilk açtığında ekranı bu benimmi dedim RABBİM çok büyük nasıl bir mucize 3 cmlik ama eli ayağı durmuyor 9 hafta 3 günlüktüm dün ama 10 haftalık gözüküyor ikili teste 2 hafta sonra dedi.birde doktorum ultrason görüntüsünü cdye kopyalayıp bize verdi durmadan açıp açıp izliyoruz
papatyacım seninde yine kızın olucakmış heralde ne güzel kız kardeş gibi yok ben de çok isterdim kız kardeşimin olması kızın şanslı bu konuda RABBİM sağlık versin hayırlısı olsun inşallah
kızlar varmı başka cinsiyeti belli olan en son 2 kızımız 1 oğlumuz vardı şimdi 3 kızımız 1 oğlumuz var yanlış hatırlamıyorsam
canım yaramazlar demişsin ikiz falanmı...
ben gittim doktora bugün kızım olacak...
aman da amann yesin onu teyzesi.maşallah papatyacım, sen de hareketli görmüşsün. hııhh hııh hııhhhh ben demiştim kız olcak diye :) gerçekten 2 kız kardeş olmak harika bişey. Allah hayırlı ömürler versin ikisine de..inş test sonuçların da iyi çıkar canım, çok sevindim..
evet canm 12 haftalıgım ama benm sata göre daha fazla olmam gerekiyor doktor gec döllenme demişti ama bebeğin boyu 12 cm falan cıktı sanırım biraz daha büyük belki ocak annesi olabilirim yani .Zaten internette de yazıyor bebegin cinsiyeti 3 aylıkken doktorlar anlarlar ama pek söylemek istemezler diye.
%70 ERKEK dedi doktorum hayırlısı olsun kız erkek farketmez tabiki ama bir an önce alışverişe başlayıp ona bişeyler örmek istiyorum.
saol canm .
Aaa bende manisalıyım canm.Annen bana yakın :) Evet insan kendi annesine yaptıgı nazı kayınvalidesine yapamıyo .Ama Allah razı olsun doktora gittiğimde 1 hafta kayınvalidemin yanında kaldım çok üstüme titredi hakkını yiyemem.
Canım doktorlar anlıyorlar ama pek söylemiyorlar. Doktorundan doktoruna değişiyor anlıyacagın benim doktorum benim heyecanımı görünce söyledi :)
İnsanın içine doğuyor canm bende oglum olacak diye hissediyordum hep öyle oldu .Tabi daha %70 belli ama ne bileyim öyle hissediyorum.Benim henüz karnım cok ufak ama top gibi olacak gibi cünkü ben daha hiç kilo almadım aksine zayıfladım. 42 kiloyum :)
ayyy canım kıyamam sana nasıl çekiyordur cann tahmin edebiliyorum insan onunla uyuyor onunla kalkıyor nerdeyse . Yurt dışına gönderme olmuyormu ? Sanırım olabiliyor araştırayım egerki olabiliyorsa yollarım sana ben hızlı sekilde.
İnternetten falan sipariş veremiyormusun ki bi araştır istersen.
Var canm benimde erkek inşallah hayırlısıyla doğsun yeterki Cinsiyet önemli değil.
Hayırlı olsun canm bebişin .Sağlıkla al kollarına inşallah.
bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?
evet teyzeleri benim ilk kız çok nazlıydı hiç göstermedi bize cinsiyetini yedi ay neler çektik ögrenecegiz diye bu maşallah çok cadı çıktı .çok hareketli
amin canım.darısı yarın senin başınada olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.senin bebek artık çoktan kendini belli etmiştir sen hepimizden önde gidiyorsun hafta olarak yani yarın senin pıtırıda ögreniriz gibi geliyo bana
arkadaşlar benim sata göre 2 mart ta doğumum son konrolümde bebek daha büyük çıktı üstüne görmüş olabilşirsin dedi doktor 14 15 şubat doğum olabilir dedi sata göre mi hesap edicem toksa usg de çıkan boya göremi kafamçokkarıştı
ben cinsiyetini öğrendiğimiz gün,bitane cıtcıtlı badi,bi tane çorap,bitane de panduf gibi bişey aldım,en küçük bedenlerinden :) anneme de bir sürü renk renk ip aldım, o da örgülere başladı :)
bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?
kızlar bisey sorucam bi link gondericem yasak mı bilemedim oyuzden size sorayım dedim??
onlar bişey değil de benim acilen bebe yağı almam lazım. ufak ufak çatlaklar başladı, hala almadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?