2010 Şubat Anneleri

cnm benim erken donlenme di ben hamile kaldigimi 1 hafta varken idrar testinde bile gordum oyle kan tahliline gitim adetime iki hafta varken da belirtim olmaya baslamisti ben de hep erkek diyorum ama supriz yapip bitane cici kız olursa sasmamak lazim bende 10 agustozu iple cekiyorum vala

evet canm 12 haftalıgım ama benm sata göre daha fazla olmam gerekiyor doktor gec döllenme demişti ama bebeğin boyu 12 cm falan cıktı sanırım biraz daha büyük belki ocak annesi olabilirim yani .Zaten internette de yazıyor bebegin cinsiyeti 3 aylıkken doktorlar anlarlar ama pek söylemek istemezler diye.
%70 ERKEK dedi doktorum hayırlısı olsun kız erkek farketmez tabiki ama bir an önce alışverişe başlayıp ona bişeyler örmek istiyorum.

selam canım folik asiti bıraktım bende multivitaminler geçtik hayırlı olsun bebişin

saol canm .

Aaa bende manisalıyım canm.Annen bana yakın :) Evet insan kendi annesine yaptıgı nazı kayınvalidesine yapamıyo .Ama Allah razı olsun doktora gittiğimde 1 hafta kayınvalidemin yanında kaldım çok üstüme titredi hakkını yiyemem.

12 yada13 haftalıkken cinsiyeti gözrünüyormu kızlarr
Canım doktorlar anlıyorlar ama pek söylemiyorlar. Doktorundan doktoruna değişiyor anlıyacagın benim doktorum benim heyecanımı görünce söyledi :)

İnsanın içine doğuyor canm bende oglum olacak diye hissediyordum hep öyle oldu .Tabi daha %70 belli ama ne bileyim öyle hissediyorum.Benim henüz karnım cok ufak ama top gibi olacak gibi cünkü ben daha hiç kilo almadım aksine zayıfladım. 42 kiloyum :)

ayyy canım kıyamam sana nasıl çekiyordur cann tahmin edebiliyorum insan onunla uyuyor onunla kalkıyor nerdeyse . Yurt dışına gönderme olmuyormu ? Sanırım olabiliyor araştırayım egerki olabiliyorsa yollarım sana ben hızlı sekilde.
İnternetten falan sipariş veremiyormusun ki bi araştır istersen.

Var canm benimde erkek inşallah hayırlısıyla doğsun yeterki Cinsiyet önemli değil.
canım yaramazlar demişsin ikiz falanmı...
ben gittim doktora bugün kızım olacak...

Hayırlı olsun canm bebişin .Sağlıkla al kollarına inşallah.

yarencigim sagoıl canım benim..he valla gız anası olduk...hadi bakalım emirle eymen sana kaldıkaydirigubbakcemile3testleri cuma gösterecegim.umarım birşey çıkmaz

Ayyy kızlar bişeyler almaya örmeye başladınızmı ? başlayanlarr buraya koyarsa bizede fikir olur .

bakiyorum bende internetden olmassan annem haftaya trye gidiyor ona diyecem gelirken getir diye henüz rüyama girmedi ama yakindir düsünmemeye calisiyorum -tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum temizlik bekliyo .hepinizi öptüm canlar byopuyorumnanaktan

ben cinsiyetini öğrendiğimiz gün,bitane cıtcıtlı badi,bi tane çorap,bitane de panduf gibi bişey aldım,en küçük bedenlerinden :) anneme de bir sürü renk renk ip aldım, o da örgülere başladı :)

ya amma domates konuştunuz ha, burnuma domates koktu az önce.. al işte nolcek şimdi..bence de burada yiyecek konuşmayalım artık :)

onlar bişey değil de benim acilen bebe yağı almam lazım. ufak ufak çatlaklar başladı, hala almadım..

bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?

canım ÇAMA nın badem yağı var eczanelerde satılıyo tavsiye ederim kullananlar hiç çalak oılmadğını sölediler kıllanmada yapmıyormuş diğer yağlar gibi herkese şiddetle tavsiye ederim hatta eczacı kadına çatlak için deilmi dedim valla ben yıllardır kullanıyorum hiç çatlağım yok dedii

ay canım öyle mi diyosun inşallahh inşallahhhhh sağlılı sıhatli haberlerini alıp cinsiyetinide öğreniriz inşallah

canım her türlü sata göre hesaplıyor doktorlar

ne güzel ya hayırlısıyla bende öğrenirimde alışverişlere başlarım inşallah.. yaren resimleri koysana.. merak ederim bennnnnn.. minnacıktan off ne sevimlidir onlar ya opuyorumnanaktan

bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?

canım aslına bakarsan cildini nemli tutacak her türlü şeyi sürebilirsin dünya para vermeye gerek yok yani.. zeytinyağı sürerlermiş eskiden.. bol su iç oda önemli bide cildini esnek tutucak nemli tutucak bi yağ al.. ben bebe yağı aldım onu kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…