gözün aydın darısı başımıza.....
aryacım benimde eşim manisalı...
Şeniz canm ben ilçesindeyim ama babamla kardeşim orada manisa merkezde :) Annemle biz ilçesindeyiz..
slm kızlar ben bugün çok halsizim, bulantım var ve bacaklarım dizkapağımdan yukarısı çok ağrıyor, geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir inşallah
aaa ne güzel cnm sende hemşerim sayılırsın o haldeopuyorumnanaktanAhhh güzel manisam bursaya alışamadım manisa ufak ama sıcacık burada herkes birbirine yabancı sizde olmasanız çekilmez bu gurbet:1no2:
canım bende bursadan izmire gelin geldim bende burda çok yalnızım.bursayı çok özledim.bursanın neresi.benim eşim alaşejirli.
kızlar geçmişi okuyamıyorum. annemin evindeyim, internete pek giremiyorum. sizleri özledim.
umarım hepiniz ve hepinizin bebişleri çoooooooook iyidir :lepi:
ya ben inanamıyorum bir bebeğim olacağına.. bazen hamile olduğumu unutuyorum kaydirigubbakcemile3
bu sırada galiba göbeğim çıktı ama kilo almadım, eve döndüğümde resmini çeker gösteririm göbüşümü yerimseniben
hepinizi çoooooooook öptüm Şeniz
Kızlar iyi akşamlar hepinize.....ikili test sonuçlarımı aldım bugün risk 10200 de 1 imiş, doktorum normal dedi, bir ay sonrayada randevu verdi üçlü tarama testi için,bazen kasıklarımda vede kalça kemiğimde ağrı oluyor özelliklede uzandığım zamanlarda dedim, sol ayağımın üzerine basamıyorum yani topallayarak basıyorum kalktığımda dedim, bunların hepsinin normal olduğunu söyledi, rahim genişlediği için oluyor, bütün bunlar anne olmanın zor zanaatleri dedi...Neyse kızlar doktora gidipte güzel haberlerle dönen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın, gidecek olan arkadaşlardanda hayırlı haberler bekliyoruz inş.....
cnm ben bursa osmangazi yaseminparkta oturuyorum yeşl şehir.izmir çok güzeldir kız nasıl sıkılıosun orada ama orasıda büyük yer insanın çevresi neresiyse orayı özlüyor seni anlıyorum cnm.benim annnanemde balçavoda oturuyor.bayramlarda geliyorum izmire.yermi değişsek ne yapsakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?