2010 Şubat Anneleri

bugün temizliğe kadın geldi ay evi bir görün pırıl pırıl oldu bir rahatladımkı ben bir iş yapmadım ama belim çok ağrıyo yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum kızlar yaaa üşüttüm mü acaba çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum....

aryacım benimde eşim manisalı...

aaa ne güzel cnm sende hemşerim sayılırsın o haldeopuyorumnanaktanAhhh güzel manisam bursaya alışamadım manisa ufak ama sıcacık burada herkes birbirine yabancı sizde olmasanız çekilmez bu gurbet:1no2:

selam kızlar, nasılsınız? mydarling i merak ettim ama henüz bişey yazmamış galiba CADIARZU hayırlı haberlerle gelsin inş

slm kızlar ben bugün çok halsizim, bulantım var ve bacaklarım dizkapağımdan yukarısı çok ağrıyor, geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir inşallah

slm kızlar ben bugün çok halsizim, bulantım var ve bacaklarım dizkapağımdan yukarısı çok ağrıyor, geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir inşallah

çok geçmiş olsun canım. ne kadar olmuştu senin bebiş?
bazı şanslılar dışında herkes bulantı, baş ağrısı, kusma vb dertlerden muzdarip. allah sonumuzu hayır etsin. 3. aydan sonra rahat dönem başlıyormuş: o rahat günlere az kaldı az.

kızlar geçmişi okuyamıyorum. annemin evindeyim, internete pek giremiyorum. sizleri özledim.
umarım hepiniz ve hepinizin bebişleri çoooooooook iyidir :lepi:
ya ben inanamıyorum bir bebeğim olacağına.. bazen hamile olduğumu unutuyorum kaydirigubbakcemile3
bu sırada galiba göbeğim çıktı ama kilo almadım, eve döndüğümde resmini çeker gösteririm göbüşümü yerimseniben
hepinizi çoooooooook öptüm Şeniz

aaa ne güzel cnm sende hemşerim sayılırsın o haldeopuyorumnanaktanAhhh güzel manisam bursaya alışamadım manisa ufak ama sıcacık burada herkes birbirine yabancı sizde olmasanız çekilmez bu gurbet:1no2:

canım bende bursadan izmire gelin geldim bende burda çok yalnızım.bursayı çok özledim.bursanın neresi.benim eşim alaşejirli.

canım bende bursadan izmire gelin geldim bende burda çok yalnızım.bursayı çok özledim.bursanın neresi.benim eşim alaşejirli.

cnm ben bursa osmangazi yaseminparkta oturuyorum yeşl şehir.izmir çok güzeldir kız nasıl sıkılıosun orada ama orasıda büyük yer insanın çevresi neresiyse orayı özlüyor seni anlıyorum cnm.benim annnanemde balçavoda oturuyor.bayramlarda geliyorum izmire.yermi değişsek ne yapsakkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın ben bütün gece uyuyamadığım gibi sabahın köründede uyandım herzamanki gibi neolucak bu uykusuzluk sorunum bilmiyorum.mydarling yazdımı okuyamadım.güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.bu arada derinderen karadenizdeydi sel götürüyor oraları Allahım yardımcısı olsun.fifa cım geçmiş olsun cnm ya benimde gülmeyim ama arada popom çokağrıokaydirigubbakcemile3 bacağımda kasıo ama sadece çok yorulduğumda.opuyorumnanaktan

bizde seni özledik cnm bekliyoruz resmini benimkide hafiften çıkmaya başladı sankikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar umarım bugünümüzde çok güzel geçer.. Geçmişi şöyle en hızlısından bi okudum herşey güzel ve yolunda bi sıkıntı yok.. bende 10 dk kadar çıkıyorum dr. gidiyorum.. heyecandan kalbim durucak .. bunu her gidişte yapıyorum tansiyonum yüksek çıkıyo.. yani yüksek değil ama bana göre yüksek.. normalde düşük tansiyonluyumdur.. neyse heyecandan saçmalamaya başladım.. bütün gece uyumadım ne olcak ne biticek diye.. döner dönmez yazıcam sizlere.. inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim.. benim için dua edin ne olur.. hepinizi öpüyorum canlarım... Şeniz Şeniz Şeniz

canım benim çok çok sevindim ya mydarling güzel haberlerini yazmamış ama senin iyi haberlerini okudum bana moral oldu walla sağol canım.. darısı bizlere inşallahhhh... :Saruboceq:

valla süper olur canım ya.volescim güzel haberlerle.mydarling yamadı inşallah kötü bişi yoktur hepinize güzel bir gün diliyorum.öpüyorumŞeniz

günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa

günaydin hanimlar nasilsiniz? ben iyiyim bugün bulantim yok bi elimde yarim litre süt bi elimde klavye calisiyorum yine ama cok uykum var ya benim dün aksam saat yedide yattim hemende uyumusum yatar yatmaz sabahda alti bucukda kalktim halen daha uykum var ben bu kadar uyumazdim ya aranizda benim kadar uyuyan varmi? bebisleriniz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…