günaydın kızlarr...
mydarling çok sevindim canım. inş test sonuçların da iyi çıkar.
volescim ben iyi haberlerle geleceğine inanıyorum tatlım..
jazminnn.. biz iyiyiz güzellik, yuvarlanıp gidiyoruz işte, sen neler yapıyorsun bakalım?
hımm anladım canım olsun yaa:))) ben jinemde MURAT ERDEMİR e gidiyorum çok başarılı bir doktor peki sen nereye gidiyosun çok sevindim vallaa
canım ben şevket yılmaza gidiyorum UFUK DEMİR doktorum rastgele randevu ile gittim mennun kaldım çok iyi davranıyor özel muaynaneside yok bişey olursa hemen gel dedi geçen kanamam olmuştu randevusuz çıktım gittim hastaneye daldım odasına hiçbişiy demedi usg çektirdi ilaç felan yazdı ilgili yani jimeri çok öneren oldu ama ben ssk da doğum yapıcam nasipse ssklıyım bütün haklarımı almak istiyorum kaç senedir ödeyip duruyoz çalışıyoz
çok yakın olmamıza bende sevindim sen kaşıncı haftandasın hayatım
hımm anladım canım olsun yaa:))) ben jinemde MURAT ERDEMİR e gidiyorum çok başarılı bir doktor peki sen nereye gidiyosun çok sevindim vallaa
doktorundan memnun olman çok öenmli bencede benimki jimer değil tatlım jinemed bahar tıpın alt katında ben özeline gidiyorum bağımsız çalışıyo doktorum ama ssk dan yararlanabileceğim o çok güzel sen çalışıyormusun peki canım ben kendime göre 12+2 yim ama dün 12+5 çıktım sen ne kadarlıksın pekiii :lepi:
merhaba,
gorumcemin gorumcesi orda dogum yaptı gorumcemde refakatci kaldı dogumdan sonra bebekle hic ilgilenilmiyormus mesela normalde emzirme icin hemsirelere yardım eder dimi burda kesinlikle oyle bir yardım yokmus hatta sormuslar yok maalesef demisler.
hastane olarak iyi ama bebek bakımı zayıf aklınızda olsun bence...
çalışıyorum canım hukuk bürosunda özelde doğum yapınca sskdan alacağın doğum parası verilmiyormuş die duydum bilmem doğrumu
benim şuanda sata göre 9+3 ama 8 haftalıkken 9+1 çıkmıştı benimde bir hafta önde gidiyoruz bizde sağlıklı olsunlarda inş.
çok güzel canım benimde iş yerim uluyolda muhasebe bürosundayım bende..evet özelden alınmıyor ama benim ssk nın doktoru imzalıycak raporumu o zaman sorun olmuyo...sende bayağı ilerlemişsinnn hayırlısı bakalımm sositososito
canım bende uluyoldayım ne tesadüf valla eskiden babadağ eczanesi vardı ya ordayım sen nerdesin muhasebe de
yok artık yanyanayız galiba bende altınhandayım ziraatın yanında çok şaşırdım vallaaasositososito
aynen öle canım yanyanayızzz hihoyyyt ben 6 yıl oluyo burdayımm
ben seni kesin görmüşümdür o zaman çünkü bende 7 yıldır burdayım canımmmm yemek falan nerde yiyosunuz sositososito
olabilir görmüşüzdür birbirimizi yemek dışarda hiç yemedim büroda mutfak var dışrdan sölüyoz ziraata çok girip çıkıyorum ama msn nen varsa özelden yazsana resimlermizi görelim canım
ooo topik bursalı topiği oldu valla. biz de okuyoruz amaaa çok yabancı kalıyoruzz..bursalılar falan diye bir topik yok mu arkadaşlar, orada muhabbet edin..ya da özelden mesajlaşın..ben burada hamilelik ve bebişlerin konuşulmasını tercih ederim, şahsen...
ooo topik bursalı topiği oldu valla. biz de okuyoruz amaaa çok yabancı kalıyoruzz..bursalılar falan diye bir topik yok mu arkadaşlar, orada muhabbet edin..ya da özelden mesajlaşın..ben burada hamilelik ve bebişlerin konuşulmasını tercih ederim, şahsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?